reklama

Październikowe Mamy 2010

DZIULKA: kiedy Ty masz do tej pracy wracać? kurde oby ktos sie odezwał z oferta dla Ciebie, bo doskonale wiem co przezywasz. Co do ząbkowania to pocieszę Cię, że to zależy w dużym stopniu od dziecka. Nasz Alutek przechodzi je strasznie ale mam znajomych, których synek nawet nie zamiaukną:) a ząbki raz, dwa sie pojawiły :happy:
IDEK: patrzyłas prośby na modowym?

reklama
Rysia nie przesadz z rozpaczy z piewem bo jeszcze kurewna cie za alkoholiczke wezmie i sama bedzie chciała przejac władze na synem i wnukiem ;-)

A ja własnie wrociłam z zakupów tak tak udane jak zobacyzłam kraty w hipermarkecie to sobie przypomniałąm ze dzis 1 maja i swieto. No nic jurtro pojade a przynajmniej młoda zasneła i teraz spi dalej na balkonie. Okropna jest.Wczoraj poszłam spac 4,13 a o 6 juz niunia nie spała to i tak dała pospac godzine dłuzej.Ledwo widze na oczy. Zrobiłam sobie 0,5 kawy a ze nie pije to moze zadziała. Zreszta wiecej mleka niz kawy.
Niunia marudna bo kaze jej siedziec albo lezec a ona by ciagle stała. Troche sie jeszcze boje o nozki i kregosłup no ale jej nie przywiaze do materaca. dziasła tez okropnie swedza bo jak wezmie gryzaka albo złapie palaca to szoruje dziasłem po nim w tempie 100/h

Aniawa ja nie powiem mojemu M że mi nie pasuje jej zachowanie,że mnie wkurza itp.bo jest u nas (na szczęście) rzadko i całą tą złość,wewnętrzny jad itp duszę w sobie bo on ma tylko mamę i nie chce (staram się) być przy niej miła (obojętna):-)i żeby nie było mam cięty język i jak mi coś już tak na maksa nie pasi to potrafię się odezwać ale na razie po znieczuleniu % żyje i staram się zrozumieć (zaakceptować) to jej dziwaczne (dziecinne) zachowanie:-)
haha i robię to również ze względu na siebie (bo za katusze psychiczne)siedzę na allegro i robię sobie spore zakupy (oczywiście za przyzwoleniem M. w ramach mojej "pokazowej" miłości do kurewny):-)
Dziulka trzymam kciuki byś dostała nową pracę...taką wymarzoną najlepiej zajebiście płatną,z małą ilością godzin i z wieloma przymusowymi urlopami na zregenerowanie sił za które płaci firma i w czasie tych urlpoów wysyła Cię z rodzinką na wymarzone wakacje:-)
Dawidowe haha moja kurewna jest za mało bystra by wiedzieć że topie radość w % gdyż za bardzo zaabsorbowana jest prowadzeniem nie swojego domu;-)haha a wnuka jej nie oddam za to mojego M z radością oddałabym jej z powrotem:-p

Właśnie znalazłam moje motto dnia:
'Może i wyglądam spokojnie,ale w głowie zabijałam (ją) już tysiące razy"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
makuc, ty najpierw napisz jaki rozmiar nosisz bo jak później masz mi podbijać cenę to ja pierdziu taki interes:-Dżart;) na prv wysyłam bo nie potrafię Ci odmówić:)))

babcia i ciocia wzięły młodą na krótki spacer, mąż śpi przed obiadkiem bo potem na nockę idzie, a ja poszalałabym wzorem Rysi na allegro ale jakos nie mogę zapomnieć o tym jak mój portfel miauczy na myśl o tych wszystkich majowych imprezach, wrrrrrrrrrr

moze ksiazke napisz "1000 sposób zabicia tesciowej". A ja własnie ogladam film starsza pani musi odejsc normalnie rycze na cały dom. Oby tylko niuni nie obudzic na balkonie.

RYSIA dobrze, że masz te większe desperadosy...
DZIULKA a Wy macie już nianię? życzę Ci, żeby ząbki pojawiły się jak u nas do tej pory, budzę się któregoś dnia i po umyciu rąk z ciekawości przejeżdżam palcem po dziąsłach, a tam ostro w jednym miejscu :-)
DAWIDOWE czemu tak późno poszłaś wczoraj spać?

rysia85 ja chciałam Ci przypomnieć żebyś sobie teraz nie żałowała tych % bo pamiętaj że później idziemy na dietę! :D Tak więc teraz trzeba korzystać.

Oj ja też lubię buszować na allegro,ale jakoś nigdy nie mam nosa do fajnych aukcji z odzieżą dla mnie, ale za to na ciuszki młodego jak najbardziej. Jestem właśnie w trakcie poszukiwania mu białych spodni :D

My już po obiedzie. Mały coś marudzi. Tata sobie go wziął i leżą razem na łóżku.

Miłego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry