reklama

Październikowe Mamy 2010

Natolin bo szkoda mi czasu przed pojsciem do pracy ;-) a jeszcze tylko 2,5 dnia.

A młoda wjechała wózkiem do domu i spi dalej. Zaraz ja obudze bo potem bedzie szła spac niewiadomo o której.

reklama
Dzien dobry! :) Dzisiaj spokojnie mi sie udalo nadrobic wszysciutko w trakcie jedzenia sniadanka, hehe.
U mnie pobudka o 7:13 i tak sobie mysle, czemu to moje dziecko tylko tacie pospac dalo
biggrin.gif
Ale wstalam nawet ok, mimo ze polozylam sie tuz przed pierwsza. Randka w sumie sie udala, film mi sie baardzo podobal, to chyba taki nie z tych "mainstream-owych" - "Win Win" Za to na kolacji niezle jaja, kelner mi takim tekstem dowalil, ze malo mu w pysk nie dalam - pyta sie mnie gdzie moj syn poszedl (gdy maz poszedl do auta przyniesc mi plaszcz)
baffled5wh.gif
baffled5wh.gif
- rece mi opadly, no zesz... Maz oczywiscie sie bardzo staral mnie pocieszyc, jak mu zdalam relacje, stwierdzil, ze ciemnawo jest i glupek slepy jakis (siedzielismy w ogrodku) ale i tak sie zbieralam dlugo dosyc...no nie moge... A potem tchorz jeden "oddal" nasz stolik innemu kelnerowi. Ale ogolnie wyjscie ok, jakos sie tak czulam przy mezu jak za dawnych, zareczynowych czasow, przypomnialam sobie czemu sie w nim zakochalam i ogolnie slodki byl
laugh.gif

Niestety, po powrocie "kontynuacji" randki nie bylo, bo u mnie tez @ przyszla, i to jakis tydzien przed czasem....

Natolin, dziekuje za zainteresowanie i mile slowa :* I ciesze sie, ze nastroj wreszcie lepszy.

Rysia, alez Ci wspolczuje tej tesciowej. Mam nadzieje, ze jakos przetrwasz. Przy okazji jestem wdzieczna, ze moja taka zla nie jest, bo tez do wtorku zostaje
wink2.gif
Kurcze, mam nadzieje, ze sama nigdy taka znienawidzona, rozpanoszona tesciowa nie bede....ale sie okaze w praniu, hehe.

Ida, przypomnialo mi sie, ze w koncu nie odpisalam na temat "Grey's Anatomy", wybacz, starosc nie radosc. Wyglada na to (zreszta ku mojemu zaskoczeniu), ze u Was pokazuja bardzo "swieze" odcinki. Kiedy o tym pisalas, to u nas tez ostatni byl o tym spiewaniu i dopiero 3 dni temu pokazali nastepny, o tym jak sie Callie i jej malutka kuruja. Tez juz widzialas?

I ja tez, jak Ida, mysle i mysle o Kasis i jej mamie i nie wiem co napisac. Mimo ze sie nie znamy, to mnie bardzo to przejelo i bardzo wspolczuje. Ale wiem, ze kazde slowa beda nieadekwatne do sytuacji...w kazdym razie bede sie modlic o cud.

I na koniec, gratulacje dla Olusia i Patryczka i ich mam
happy8se.gif

A Adas mi wlasnie pokasluje przez sen... ehhh

roxannka, efa gratuluję suwaczków
Dzięki śliczne wszystkim za wczorajsze życzonka suwaczkowe:)) a przede wszystkim natolin za pamięć:)
kasis strasznie współczuję, nawet nie potrafię sobie wyobrazić co przezywasz, przytulam:*
rysia ja mam podobnie, jak jestem u teściów albo oni są u nas to Were dosłownie mi wyrywaja z rąk a ja nie mam prawa jej trzymać,,,tesciu jakby mógł to cycka by jej nawet dał
makuc gratuluję pamiętam jak ja sie cieszyłam jak Werka pierwszy raz sama usneła:)
elizabennettzdrówka dla Adasia
Iduś nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale Ty chyba Inke od cycula odstawiłas? i jak ona to przeszła?coś ostatnio mi przez głowy przemyka myśl coby juz z cycania zrezygnowac

DZIULKA: kiedy Ty masz do tej pracy wracać? kurde oby ktos sie odezwał z oferta dla Ciebie, bo doskonale wiem co przezywasz. Co do ząbkowania to pocieszę Cię, że to zależy w dużym stopniu od dziecka. Nasz Alutek przechodzi je strasznie ale mam znajomych, których synek nawet nie zamiaukną:) a ząbki raz, dwa sie pojawiły :happy:
IDEK: patrzyłas prośby na modowym?

MAKUC- od 1 czerwca powrot do kieratu. ale nawet jak wroce to i tak bede szukac na drab innej pracy i dymisje skladam natychmiast jak tylko cos dostane. w mojej obecnej sie po prostu wypalilam. co do zabkow to chrzesnej Leane syn jak mial niecale 8mcy z dnia na dzien bez krzyku pokazal kilka zebow na raz (chyba 6) w ciagu 3 dni wyszlo a maly nie piuknal!

RYSIA- no ty to jestes kochane stworzenie -a nie lepiej zebym miala ciagle urlop najlepiej na Seszelach albo np Korsyce (dpbre piwo tam jest),i zeby za to opierd.alanie sie ktos placil z 2000 euro na miesiac??? cholera musze poszukac takiej roboty.

NATUS- opisuj szybko co sie wydarzylo bo az zamarlam z wrazenia

a u nas popoludniu jak mloda wstala o 14h to papu , troche zabawy i pojechalismy do parku bo 27 w cieniu przeciez. moja mama kupila ciuszki (to co pisalam wczoraj), wydawalo mi sie ze kiecka hellow kitty bedzie za duza ( na 80cm) a tu co??? no musialam mlodej zalozyc szorciki na dupke bo przeciez to siegalo do polowy bioderek:ppppppppp klusek rosnie jak cholera... a ciezka ze looooooooooo. musze isc do pediatry na przeglad techniczny z mloda kiedys i sprawdzic jej ciezkosc i dlugosc bo niemozliwe zeby po 5 min noszenia jej miesnie ramion mnie napierdzielaly jak przy robocie fizycznej!!! olowiu sie nazarla chyba bo taka dupa ciezka ze szok. Wracajac do tematu parku- juz jezdzimy w foteliku dla wiekszych kluseczek:))) Leane w szoku ze jadac widziala nas:ppp a w parku bylo fajnie:)))polazilismy dosc dlugo. potem do domu o 18h. mloda pojadla i przez nai prawie upuscilam miseczke ze smiechu bo na kuchni wisi taka krowa porcelanowa i pisze po francusku "kuchnia" i jak nosze ja na rekach nieraz to ona chce do tej krowy i lapie ja za lepetyne bo na sprezynce jest, no i przy jedzeniu Leane patrzy na krowe i mowi: "ggiiiiii kaaaaaaaaaa kufa!!!" i spojrzenie na mnei rzucila tak powazne ze nie moglam wyrobic. no ale w koncu opanowalam sie-dziwnie sie patrzyla na mnie jak z niej leje:p. o 19h bez patrzenia na zegarek mloda dala do zrozumienia: no koniec opylania ja chce do wanny! no i dzisiaj tatus dal kapiel malutkiej:))) a ja w tym czasie ugotowalam kalafiorek i upieklam kawalki mieska:)))

to chyba wsjo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry