Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No nie wiem to od Was zależy mnie to nie przeszkadza można by też zrobić taką listę prywatnie tzn wysłać jednej dziewczynie na priva ztrobić liste i rozesłać ją do tych co będą chciały...może jakieś inne propozycje?
A wiem można chyba też utajnić wątek tzn inne dziewczyny bez dostępu nie będą go w ogole widziały, my miałyśmy taki wątek ze zdjęciami swoich dzieci i naszych.
Mamy już zamkniętą grupę przecież. Tam można by utworzyć wątek z nr telefonów. To naprawdę świetny pomysł tylko nie chciałabym żeby każdy świr z netu mógł do mnie zadzwonić:-)
To dajcie znac czy przyjmujecie kogos do swojej grupy i czy moge sie dołączyć, jak nie to ok, nie ma problemu. Poprostu ja tez jakos mysle o tej sivej mimo ze sie jakos specjalnie nie znamy , to chcialabym wiedziec co u niej. Jakos tak zżyłam sie juz z Wami i z tym forum