Kania78
...
Doris, Dziulka wiem, każdej z Nas jest ciężko zwłaszcza jak się wraca do pracy, tym mamom co są jeszcze w domu też jest... mam nadzieję, że to wszystko szybko minie...
Dziulka apropo klapsa w zęby to może niekoniecznie, bo ostatnio reperowałam i szkoda by było je stracić :-) ale po 4 literach by się pewnie przydał, dobrze że już Ci przeszło to zatrucie, sama widzisz alkohol ma właściwości lecznicze !!! o proszę obiad ugotowany na dwa dni, obrotna kobieta z Ciebie, to idź się zdrzemnij idź należy Ci się, ja też znikam położyć się koło mojej córuni i nabrać sił na resztę dnia.
Dziulka apropo klapsa w zęby to może niekoniecznie, bo ostatnio reperowałam i szkoda by było je stracić :-) ale po 4 literach by się pewnie przydał, dobrze że już Ci przeszło to zatrucie, sama widzisz alkohol ma właściwości lecznicze !!! o proszę obiad ugotowany na dwa dni, obrotna kobieta z Ciebie, to idź się zdrzemnij idź należy Ci się, ja też znikam położyć się koło mojej córuni i nabrać sił na resztę dnia.

co do tego przysłowia to Ty mnie lepiej nie stresuj, bo do braciszka dla Alicji mi się nie śpieszy
o du.pę potłuc coś takiego. nie dziwię się, że masz nerwa. Ech. Mam nadzieję, że udalo Ci sie szybko ze wszystkim uporać.
tyle co zdążyłam podejrzeć to:
taaaa
masakra, nie dało sie wyjść z młodą, dopiero po południu przeleżałyśmy pod drzewkiem, tzn ja leżałam a młoda testowała basenik