Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniawa, Mała_mi88, Doris dziecko doprowadza mnie w tym sensie do łez, że cały czas płacze, chce na rączki, wisi na mnie...jak wyjdę z pokoju to jest jeden wielki ryk, wiem że to trudny okres w jej rozwoju i m.in. właśnie ta praca doprowadza mnie do łez, bo zamiast zająć się dzieckiem to ja ślęczę nam tym kompem i czekam aż usuną awarię (nie mam w tej chwili innej opcji pracy, no chyba że znajdę nianię i wrócę do firmy na stałe) ... kiedy ona śpi albo jest na spacerze i mogę pracować to nic nie działa, kiedy wraca i chcę jej poświęcić ten czas to muszę pracować bo muszę nadrobić ten czas kiedy nie działało. Teraz nadal nic nie działa a Oliwka zjadła obiadek, owoce i położyłam ją spać bo mega śpiąca i płacząca. Od 6 rano spała raptem 30 minut na spacerze i jak ją odbierałam od mamy to była w fatalnym nastroju. Nie wiem może jej coś dolega? :-( a może ja się po prostu nie nadaję na jej mamę :-(
.