sheeney
Fanka BB :)
Dziewczynki kochane
Ale byl fajny weekend,Piekna pogoda,goraco,bardzo milo spedzilismy czas we trojke
.Maly sie tak rozruszal,nabral pelno nowych umiejetnosci wiec mamy mnostwo radochy z niego.I UWAGA!!!! W sobote przespal 7 godzin bez jedzenia!!!!!!!!!
:-):-)No chyba ,ze mi sie to snilo
Nie wiem czy juz mam zaczac o tym myslec ale wczoraj powinnam dostac okres...Boli mnie brzuch juz od paru dni ale te dwa okresy,ktore mialam do tej pory byly bardzo regularnie
Mala mi ja bym sie nawet nie zastanawiala i zrobila wszystko,zeby tam nie mieszkac.W takiej sytuacji nawet nie myslalabym o slubie (a cywilny przeciez macie )a juz na pewno nie wzielabym zadnej kasy od tesciowej.Przepraszam ale Mysle,ze masz wybor ale nie chcesz z tego skorzystac..Dla mnie sytuacja chora ale dziwne ze nic z tym nie robicie.
Dorisku wspolczuje kochana ,ze Ci sie nie uklada z J. Czy on nie widzi ,ze Mikolajkowi moze byc przykro i ze moze poczuc sie odtracony??Co za facet wrrr......oby urlop wam pomogl sie dogadac
Ale byl fajny weekend,Piekna pogoda,goraco,bardzo milo spedzilismy czas we trojke
:-):-)No chyba ,ze mi sie to snilo Nie wiem czy juz mam zaczac o tym myslec ale wczoraj powinnam dostac okres...Boli mnie brzuch juz od paru dni ale te dwa okresy,ktore mialam do tej pory byly bardzo regularnie

Mala mi ja bym sie nawet nie zastanawiala i zrobila wszystko,zeby tam nie mieszkac.W takiej sytuacji nawet nie myslalabym o slubie (a cywilny przeciez macie )a juz na pewno nie wzielabym zadnej kasy od tesciowej.Przepraszam ale Mysle,ze masz wybor ale nie chcesz z tego skorzystac..Dla mnie sytuacja chora ale dziwne ze nic z tym nie robicie.
Dorisku wspolczuje kochana ,ze Ci sie nie uklada z J. Czy on nie widzi ,ze Mikolajkowi moze byc przykro i ze moze poczuc sie odtracony??Co za facet wrrr......oby urlop wam pomogl sie dogadac
Ostatnia edycja: