reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Jednym słowem nie da się tego uniknąć syn chodzi do przedszkola a duże skupisko ludzi to nawet w kościele jest.
Liczę że skoro się nie zaraziłam jednym i drugim przez 28 lat to wytrzymam jeszcze kilka miesięcy :)
No i dopadła mnie dzisiaj zachcianka na mizerię, już na mnie czeka tylko ziemniaczki się ugotują i pochłonę ją ochoczo. Ciekawe ile ważę?! Dowiem się jutro. Troszkę więcej jem no ale chyba ciężarnym zwiększa się zapotrzebowanie na kcal?

reklama
Karen ja licze na to samo jesli chodzi o toxo:-) A teraz idę robic spóźniony obiad i zastanawiam sie czy mam to mięso dotykac czy nie, a jak nie dotykac to jak mam to zrobić,hihihi. Popadam w paranoję.
Ja jem niby tyle samo ale częsciej. Wystarczy że skończę jeść a już po pół godzinie odczuwam głód.

czesc mamusk! a gdzie raporty z dzisiejszych wizyt?:)
Ja dzisiaj w wysmienitym humorku, chyba dlatego, ze udalo mi sie z rana kibelek zaliczyc:) No i dzisiaj ide na moj kochany fitnessik, normalnie sie stresuje;)

Co do pomysłu z listą Aniołków- według mnie bardzo przesadzona sprawa. Czasami mam wrażenie, że niektóre Dziewczyny dopada schiza ciążowa- nie zapinały się w spodnie w 5 tc, czują ruchy dziecka w 11 tc i znają płec od 10 tc. Nie przesadzajmy, podchodźmy do tego wszystkiego zdrowo. Nie szukajmy sensacji- a tak odbieram pomysł na ww. listę.
zgadzam sie z opinia sugar

Moriam wielkie dzięki za informacje. Skopiowałam i zapisałam na dysku. Dziś rano sprawdziłam i mam przerwę, ale chyba nie taką dużą, bo na szerokość małego palca. Po pierwszym porodzie ćwiczyłam aerobiczną 6. Co sądzisz o tych ćwiczeniach?
Moja przerwa tez nie tak duza, jak mi sie wydawalo:) Co do a6W-robilam ja 2 razy-efekty byly fajne,jest dobra na ksztaltowanie i rzezbe miesni . Niestety czesc dziewczyn robi ja, myslac, ze zrzuci dzieki temu tluszczyk z brzucha-a te cwiczenia temu nie sluza.Tluszczyku trzeba sie pozbyc przed a6W:) Prawda jest tez taka, ze bardzo duzo babek robi ja blednie, wiem, bo udzielalam sie kiedys w watkach na ten temat.

ale chyba ciężarnym zwiększa się zapotrzebowanie na kcal?
tak - o ok. 300kcal dziennie. niewiele:)

MONIMONI dopisz mnie do oczekujących na włączenie do grupy :-) Jak już zostaniesz jej opiekunem :-)

Oglądam właśnie Rozmowy W Toku na temat sprzedaży dziewictwa. Laski wpadły na pomysł, żeby za 40- 400 tysięcy sprzedac cnotki :-D
Mąż chciał oglądac Snookera na Eurosporcie, ale kazałam mu patrzec na RWT, żeby wiedział, ile pieniędzy jest mi winien :-D

kahaa taki ból głowy to dla mnie nie nowośc, ale zawsze przechodziło po 2 Ibupromach, czasami bolało na drugi dzień, nigdy dłużej. Teraz to już dwa tygodnie, więc dlatego się martwię. Czy to możliwe, że to z powodu, że nie wzięłam Ibupromu?

Mąż chciał oglądac Snookera na Eurosporcie, ale kazałam mu patrzec na RWT, żeby wiedział, ile pieniędzy jest mi winien :-D

LOL

kahaa taki ból głowy to dla mnie nie nowośc, ale zawsze przechodziło po 2 Ibupromach, czasami bolało na drugi dzień, nigdy dłużej. Teraz to już dwa tygodnie, więc dlatego się martwię. Czy to możliwe, że to z powodu, że nie wzięłam Ibupromu?
jesli moja diagnoza jest sluszna i to jest migrena to zwykle tabletki pomagaja tylko w pierwszej fazie, pote, to tylko zamknac sie w ciemnym pokoju i klac. paracetamol jest w miare bezpieczny na bol w ciazy, ibuprofen - rozne opinie sluszalam. tyle ze paracetamol na migrene rzadko pomaga. moze neurolog ma jakies skutezcniejsze pomysly...

Oglądam właśnie Rozmowy W Toku na temat sprzedaży dziewictwa. Laski wpadły na pomysł, żeby za 40- 400 tysięcy sprzedac cnotki :-D

Sugar, czyścisz mi monitor :D

Wszystkim mamusiom, które są po badaniach, dziękuję za dobre wiadomości i poprawienie mi tym samym nastroju.

Wszystkie dziewczyny, które wybierają się na dniach do gina - trzymam za Was kciuki :)

reklama
Do góry