Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie jestem lekarzem, ale mnie to wyglada na klasyczna migrene. mialam dokladnie tak samo przed ciaza, do dego jescze na ogol mdlosci. na szczescie w ciazy to ustalo, poki co. lekarz na pewno ci cos przepisze, choc wiekszosc lekow jest zabroniona w ciazy. mnie czasem pomagaly plastry na migrene z mentolem, ale trzeba bylo je aplikowac jak tylko poczujesz pierwsze lupniecie. potem to juz pozostawalo tylko czekac!Mnie znowu boli głowa, na poniedziałek zapisałam się do neurologa, boję się okropnie, bo to już dwa tygodnie, jak z mniejszym lub większym nasileniem ją czuję.
Kłuje mnie z prawej strony pod potylicą, promieniuje do czubka głowy i wysadza oko prawe i kości nad nosem... Byłam u okulisty z jego strony wszystko jest OK. Jestem okrutnym czarnowidzem i hipochondrykiem, nawkręcałam sobie najgorszego, bardzo się boję i już o niczym innym nie myślę.
iwcia i kahaa, mamy więc trojaczki ;-).
Ja miałam genetyczne równo w 12 tyg (wg usg 11t5dc), miałam już przygodę szpitalną z plamieniem (krwiak), więc chciałam iść szybciej. Okruszek miał wtedy 4,88 cm, kość nosowa obecna, i najważniejsze 0,08 cm na karku, więc lekarz mówi, że wszystko ok.
tak tak ja mam taki sam terminiwcia, potrzymamy kciuki oczywiscie. daj znac jak wrocisz! ja nie robie genetycznego, z kilku powodow. zalozylam, ze wszystko jest dobrze i tyle.
faktycznie idziemy leb w leb. jeszcze chyba kasis ma dokladnei tak samo. ciekawe ktora pierwsza przytuli swojego szkrabka
o jak fajnie!!!dobrze liczę, że już Pięcioraczki?