Pogoda do d*** :-( Zimno, wieje i co chwilę pada. Zdaje się nosa nie wyściubimy z domu. Wrr

Mimo wieczornych pobudek i płaczów, Wojtek nawet ładnie pospał. Wstał o 6:00 i nie dał się już przekonać do leżenia. Poszedł do pokoju córki, ja poleżałam u niej na łóżku dogorywając i o 7:00 wróciliśmy do sypialni. Chwilkę się zdrzemnęliśmy. O 8:00 pobudka, śniadanko i przed 10:00 znowu na godzinkę pospać. Najlepsze, że dzisiaj to nie młody potrzebował tyle snu, ale mamusia
Efa suwaczkowe gratulacje dla Olusia!
Rysia 
Twoje teściowa bije rekordy głupoty! Dla odmiany moja do przesady boi się cokolwiek dać małemu. Ostatnio (gdy młody u nich zostawał) schowałam deserek, bo były świeże poziomki i porzeczki z działki. Ona dla odmiany dała słoiczek i
aż 3 poziomeczki, stwierdzając że brzuszek będzie bolał Wojtusia po surowych owocach. Nosz kurna, wg niej te słoikowe to są gotowane????
Doris współczuję fatalnego wieczora. Zgadzam się z tobą, że butów i torebek nigdy za wiele. Zawsze wydaje mi się, że czegoś brakuje, chociaż torebek mam całą skrzynię a butów pół szafy :-)
Makuc mój ma wysypkę na czole. Wydaje mi się, że to od schaboszczaka, którego ostatnio próbował z mojego talerza. Oczywiście nie od mięska, ale przypraw.
Mała mi tak się domyślałam, że chodzi o ten podpis. Dziwni (raczej mocno nienormalni) ci ludzie. Chcą się was pozbyć, ale nic nie zrobią w tym kierunku poza uprzykrzaniem wam życia. Do tego jeszcze siostra G. Jak można wypierać się własnego brata!!!
Dziulka trzymam kciuki za rozmowy i nową pracę

Ja wolę nawet nie myśleć co będzie u mnie po powrocie. Najlepsze, że 31.08 mam konferencję, na której dowiem się jaki mam przydział godzin a na 1.09 mam już mieć gotowe wszystkie rozkłady!!! Ciekawe jak ja to zrobię, zważywszy, że nie wiem co mi przydzieli dyrektorka z tych klasowych ogryzków, które u nas pozostały.
Paolcia świetnie, że Julcia przesypia nocki. Oby jej tak pozostało!
Joli witaj po powrocie z wakacjowania się. Wrzucaj zdjęcia.
Elwirka dobrze, że udało ci się dodzwonić i umówić na usg. Termin faktycznie szybki, zważywszy że zwykle na wszystko czeka się miesiącami.
Co jest ze
Strip???? Halo, halo, napisz coś do nas!!!!!