reklama

Październikowe Mamy 2010

Witajcie.Nocka standard - mały usnał dopiero przed 22.00(a kąpiel byla po 20.00),potem w nocy dwie pobudki - jedna z niesamowitym płaczem,znowu jakby zły sen i druga bo na brzuszek się przewrócił i wołał na pomoc:confused2: wstaliśmy oczywiście o 6.00.:dry: Ehh no nie odpisze wszystkim,bo oczy mi się zamykają.Poczytałam,ale nie dam rady dużo napisać,bo nie mogę się skupić.

Efa wszystkiego najlepszego dla Was,ogromne gratki suwaczkowe :-)
Rysia naprawdę niepoważna kobieta.Przecież dziecku moglo się coś stać po tym tatarze,jeśli nie jakaś bakteria,to zatrucie i bóle brzuszka murowane! Uważaj na nią,bo ma idiotyczne pomysły.Co za bezmyślność.
Ida skarbie ja tym paluchem to tak machałam z przekory hehe;-) :-***
Mała_Mi ja bym poszła do tego mieszkanka na noc,czemu nie? Odpoczniesz,spędzisz troche czasu sam na sam z ukochanym;-) a teściów naprawdę bardzo Ci współczuję i tego że musisz z nimi ciągle mieszkać,beznadziejna sytuacja,beznadziejni ludzie...a siostra Twojego G. jeszcze lepsza,ehh szkoda mi Cię bardzo,szczególnie że fajna z Ciebie dziewczyna...

reklama
czarodziejka, jak dobrze, że przypomniałaś o naszym dzisiejszym jubilacie :shocked2:

Efuś, dla Ciebie i dla Olusia najszczersze suwaczkowe gratulacje :-)

a tu coś, co napewno każdemu by się przydało ;-)
1309300780_by_Paxer125_500.jpg

witam z ranka.
nocka po tym jak mala odpadla po 23h to dospala do 9h.

DORIS ta laska jest na przyuczeniu szefowej kas czyli na stanowisku takim jak ja z tym ze ja jestem od 2007 roku a ona dopiero od miesiaca niecalego. inna dziewczyna ktora zastepuje szefowa sklepu tez jest na tym samym poziomie co ja z tym ze dluzej ode mnie jesli chodzi o staz. a ta durna idiotka tylko tymczasowo ja dali na przyuczenie na szefowa kas dokad trzecia z nas nie powroci z macierzynskiego za pol roku. w tym momencie ta kolezanka co zastepuje glowna szefowa podejmuje wszelkie decyzje w tym wlasnie te dotyczace innych dziewczyn.tak wiec z tego co wiem dzisiaj ma ja podstawic pod murem ze albo ruszy dupe do roboty albo wezniemy inna dziewczyne na ta trzecia szefowa kas bo musimy byc we 3. jedna z rana, jedna z popoludnia a trzecia w ciagu dnia.i u nas problem polega na tym ze poza robota w rejonie tzn promocje palety towar itp to dodatkowo jak ludzi w pip to siedzimy na kasie jak nie ma wyjscia a wtedy robota sie opoznia i sa zaleglosci. kasjerki wytresowalam osobiscie wiec w miare mozliwosci daja rade bez nas na kasie. ale jesli szefowa kas zz rana nie podgoni roboty to potem popoludniowa zmiana ma przerypane!!!!! bo pominawszy fakt ze wiecej ludzi jest popoludniu to jeszcze jak zbiora sie dwie dostawy do kupy to mozna oszalec. a ta co ja dali na przyuczenie to mysli ze wielkim ryjem i wychodzeniem na papieroska i pogadac przez komorke narobi sie ze hoho. niestety jest nas w miare malo na sklepie i wiadomo od razu kto zawala robote.

kurde ale wam mendze o tej robocie...

MALA MI masz racje-wykorzystaj to mieszkanko:))

RYSIA -chyba bym ta babe sama przepuscila przez maszynke!!! surowe mieso dziecku!!!!!!!!!!! i to teraz jak szaleja rozne swinstwa wm iesie!!!! porypana!!!!!!!!

a my teraz bedziemy obnizac lozeczko glizdusiowi :)

Witam dziewczynki! Czy dobrze widzę że dziś świętuje Oluś i Efa? Wszystkiego naj!!!:tak:
U nas nocka super! Od 3 dni Julka przesypia całe nocki. Zasypia koło 20 a budzi się po 6 więc jak dla mnie bomba!!! Powoli widzę, że krosteczki schodzą, więc może to jednak potóweczki. Zobaczymy, będę dalej obserwejszyn! Pogoda u nas do bani!! Nie wiem czy wogóle uda mi się dzisiaj wyjść na spacerek bo co chwila pada :wściekła/y: Aha...wczoraj byli u nas goście i sobie pifkowaliśmy :-D ale tym razem był żuberek :tak:
a teraz tak:
mała_mi naprawdę współczuje, że musisz się tak męczyć z teściami! I jesteś naprawde silna, bo ja już bym chyba z takimi ludźmi nie wytrzymała!!!! Fajnie, że możecie się ulotnić na jakiś czas i nie widzieć ich fejsów!!!! Wrrrr.....
Roxi może u Twojego małego to też jakieś potóweczki? A jadł ostatnio coś nowego?
rysia no to Twoja kurewna ma świetne pomysły!!! Tatara to ja boję się zjeść, a co dopiero takiemu maluszkowi!!!! :szok:
Elwirka współczuje porannej histerii!!! Dobrze, że wieczorem Ci ładnie zasypia!
makuc widzę, że Twoja mała też obsypana! A ona jest ogólnie alergikiem czy dopiero teraz coś jej wyskoczyło?
dorisday dobrze, że Doriank dziś w lepszym humorku :tak:

Witam dziewczynki wczoraj powróciłyśmy z wakacji!!!
Było super 10 dni pięknej pogody.
Niestety was nie nadrobię - mam tyle rzeczy do zrobienia po powrocie że ho ho .
pozdrawiam was serdecznie!!!:-)

Witam sie z ranka:)
U nas nocki juz sie cudownie wyregulowaly:):).Pobudka po 4 -krotkie jedzonka i spimy do 8 z minutami wiec jak dla mnie jest boskoooo!!!!
Zaraz ide sie wykapac ,i jak sie maly obudzi to przejdziemy sie do sklepu chyba

Witam Was Mamusie nocka w "normie", z mężem coraz cieplej, cieszę się że weekend za kilka godzin się zacznie, teraz muszę popracować ale czytam Was namiętnie...

Efa mega gratki suwaczkowe dla Ciebie i Olusia.
E-lona wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu, mój zaraz po porodzie wykorzystał urlop zaległy i tacierzyński więc był z nami m-c, u Nas jak cyrk przyjeżdża zawsze leje.
Alicja wracaj szybko do Nas, bo jak nie to My wjedziemy do Ciebie ;-)
Roxannka to ja odwrotnie, histerii nie znoszę :-/ demot pierwsza klasa :-) a nocka widzę że w "normie" jak to się mówi teraz, moja też o 8 miała już drzemkę ale tylko 30 minut :-/ a na drugie śniadanie zjadła bułkę z tuńczykiem zmieszanym z białym serkiem ohhh jak jej smakowało :-)
Makuc daleko Ci do psychiatryka :-) a jak wizyta u wieszkogo? oczywście nocki współczuję a co do wysypki to u Oliwki jest często i ja jestem zdania że to od wkładania wszystkiego do buzi, bo jak nagle się pojawiła tak nagle znika.
Ida w prognozy pogody nie ma co wierzyć !!! z tym rozbieraniem to nie przesadzaj, to że koleżanka hetero to nic ale zawsze możesz się nabawić obolałych przewianych pleców (czego nie życzę) zwłaszcza, że wpadasz czasem jak przeciąg :-)
Strip TY też drzwiami wpadasz a oknem wylatujesz...
Natolin jak dziś samopoczucie? ten Deprim ktoś Ci przepisał, czy sama sobie zapodałaś?
Dawidowe fajnie, że sobie odpoczełyście.
Dziulka zatem trzymam mocno kciukasy za rozmowy i pracę, fajnie mieć takiego pieszczoszka, moja też już świadomie się do Nas przytula.
Elwirka pogoda dobijająca chyba większości, współczuję złego samopoczucia.
Rysia nasrane to mało powiedziane, użyłabym tu całkiem gorszego słowa ale cenzura.... boszeeeeeeeee chyba bym jej nieźle pojechała...
Doris oj bez pomocy ciężko ale dajemy radę, oczywiście młoda wisi na mnie od rana, teraz babcia ją zabrała na spacer póki nie pada ale coś już zaczyna kropić więc pewnie zaraz wrócą. Dobrze, że reagujesz na zachowanie J. niech wie, kto w domu rządzi !!! dobrze, że marudzenie przeszło i Doduś wyspany, wypoczęty, uśmiechnięty mamie papa zrobił na pożegnanie.
Mała_mi współczuję teściów, rzeczywiście to nie ludzie, to .... jak można być taki człowiekiem, co za rodzina ??? dobrze że masz taką małą odskocznię, nawet z dala od nich spędź ten weekend czy całe 2 tygodnie.
Joli77 wrzuć jakieś zdjęcia jak się ogarniesz :-)
Sheneey, Paolcia super, że nocki przespane, zazdraszczam.

Ostatnia edycja:
efa gratki , uściski i buziaki z okazji suwaczkowego swięta :-)
czarodziejka współczuję kolejnej takiej nocy i niewyspania i trzymam kciuki ,zeby nastepna byla juz super.
paolcia no to fajowo ,ze buzinka sie porawiła :-)
Joli super,ze wakacje sie udaly. A fotki dla nas gdzie????

aha roxi dobry ten demotek ;-)... chcialoby sie tak

natolin jutro wyjeżdzasz? No to nie zapomnij sie pożegnac z nami. Będę tęsknić.
Happybeti, Alicja , sarisa.... meldować się!!!!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
kania, żeby nie było, ja też nie lubie histerii ale czasem przynajmniej wiem że mu coś i szukam przyczyn a on potrafi poprostu nie miec humoru i ani spanie ani jedzenie no nic nie działa, ale wiadomo i tak źle i tak niedobrze ;-) a nasze dzieciaczki znowu sie zgrały, bo u nas drzemka też pół godzinki i dziękuje :tak: i zazdrościmy takiego śniadanka, nie wiem kiedy Patryk bedzie mógł takie przysmaki wcinać :-( a póki co życze ci żeby weekend szybko się zaczął :-)

paolcia,
super, że mieliście taki relaksik i sobie pifkowaliście :-) i do tego nocki przespane, no rewelacja :tak: a te krostki to sama nie wiem, może od kremu, ja to chyba nigdy nie dojde do tego bo inaczej mój synek nic by nie jadł ;-)

joli,
fajnie, że pogoda dopisała, napewno wypoczeliście troszke :tak:a teraz powrót do szarej rzeczywistości, może troche zaboleć ;-)

doris,
oj tak, chyba każdy by miał co tam wrzucić, tylko czy taki kosz by się szybko nie przepełnił ;-)

no właśnie sariska ostatnio nas zaniedbuje buuu ... bo będziemy konsekwencje wyciągać za takie zachowanie :-p

reklama
EFA gratki dla Olusia:))

ide robic obiad -dzis zrobie pieczona rybke i ziemniaczki do tego :))))

lozeczko obnizone do ponad polowy. potem zostanie tylko najnizszy poziom jak bedzie wstawac juz.

cholerka skora mi zlazi z plecow... wygladam jak tredowata.... rzadko mi zlazi ale tym razem mnie przysmazylo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry