czarodziejkaM
Fanka BB :)
Witajcie.Nocka standard - mały usnał dopiero przed 22.00(a kąpiel byla po 20.00),potem w nocy dwie pobudki - jedna z niesamowitym płaczem,znowu jakby zły sen i druga bo na brzuszek się przewrócił i wołał na pomoc
wstaliśmy oczywiście o 6.00.
Ehh no nie odpisze wszystkim,bo oczy mi się zamykają.Poczytałam,ale nie dam rady dużo napisać,bo nie mogę się skupić.
Efa wszystkiego najlepszego dla Was,ogromne gratki suwaczkowe :-)
Rysia naprawdę niepoważna kobieta.Przecież dziecku moglo się coś stać po tym tatarze,jeśli nie jakaś bakteria,to zatrucie i bóle brzuszka murowane! Uważaj na nią,bo ma idiotyczne pomysły.Co za bezmyślność.
Ida skarbie ja tym paluchem to tak machałam z przekory hehe;-) :-***
Mała_Mi ja bym poszła do tego mieszkanka na noc,czemu nie? Odpoczniesz,spędzisz troche czasu sam na sam z ukochanym;-) a teściów naprawdę bardzo Ci współczuję i tego że musisz z nimi ciągle mieszkać,beznadziejna sytuacja,beznadziejni ludzie...a siostra Twojego G. jeszcze lepsza,ehh szkoda mi Cię bardzo,szczególnie że fajna z Ciebie dziewczyna...
wstaliśmy oczywiście o 6.00.
Ehh no nie odpisze wszystkim,bo oczy mi się zamykają.Poczytałam,ale nie dam rady dużo napisać,bo nie mogę się skupić.Efa wszystkiego najlepszego dla Was,ogromne gratki suwaczkowe :-)
Rysia naprawdę niepoważna kobieta.Przecież dziecku moglo się coś stać po tym tatarze,jeśli nie jakaś bakteria,to zatrucie i bóle brzuszka murowane! Uważaj na nią,bo ma idiotyczne pomysły.Co za bezmyślność.
Ida skarbie ja tym paluchem to tak machałam z przekory hehe;-) :-***
Mała_Mi ja bym poszła do tego mieszkanka na noc,czemu nie? Odpoczniesz,spędzisz troche czasu sam na sam z ukochanym;-) a teściów naprawdę bardzo Ci współczuję i tego że musisz z nimi ciągle mieszkać,beznadziejna sytuacja,beznadziejni ludzie...a siostra Twojego G. jeszcze lepsza,ehh szkoda mi Cię bardzo,szczególnie że fajna z Ciebie dziewczyna...

Aha...wczoraj byli u nas goście i sobie pifkowaliśmy
ale tym razem był żuberek