• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

STRIP nie wiem czy sie da ale chyba jesli ty sama go napiszesz to chba mozesz. a jesli nie to mozesz modyfikowac. ja raz napisalam posta i nie dalo sie usunac ale go zmodyfikowalam tzn wymazalam wszystko i napisalam tylko cos w rodzaju : :)))))))))))))))))))) i bylo ok.

reklama
normalnie sie zastrzele z gumy lotniczej... ja sem tu jezd a tu nikugu niet poza RYSIA i DAWIDOWE!!!! normalnie wlane focha i pojde spac!!!

a Leane dopiero usnela o 23.10!!!!!!!!!!!!!!! glizdus jeden maly rozrabiacki!!!! normalnie posladki sklepe!!!

fajnie sie do mnie "przystawiala" jak siedzialam oparta, oparla sie o mnie jak stara kumpela i sie cieszy:)) za to maz wymsylil zabawe z nia ze smiechu tyle ze chata sie trzesie:)) mala lezy na wersalce a maz zwala na nia z oparcia poduchy:)))) tylko mowi: uwaaaagaaaaaaa!!!!!!!! a ona juz leje w glos:))))))

witam pare razy si oli dzisiaj obudzila bo przekrecila sie na brzuch i wolala pomocy teraz siedzi lozeczku i jest szczesliwa bo polubila bardzo siedzenie. a pogoda fatalna dzisiaj
DRUGA

DAWIDOWE a Ty co tak rano? :))) i co tu tak pusto :szok:
Młoda obudziła sie dzisiaj z wysypką wokół ust i to taką, że jak frankesztajn wygląda :wściekła/y: świetnie. Teraz zgaduj-zgadula od czego ona.
STRIP co Ty się ostatino w przeciąg bawisz? [chociaz nie, nie przeciąg w porównaniu z Toba za wolny jest] Pisz co tam - raz, dwa :)))))
ROXI jak nocka? u nas standard, stąd wczoraj moja blyskawiczna ewakuacja z BB.

witam z pochmurnych kielc(ów):szok:
u nas nocka ok-pospaliśmy do 8 (i nie zapeszając coraz częściej wstaje o tej godz.zamiast o 5 czy 6:-)).A więc najpierw podziele się z Wami bezmyślnością swej kurewny.A więc zrobiła tatar i chciała nim nakarmić Miłosza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wyobrażacie sobie jak trza mieć nasrane we łbie by chcieć dać dziecku surowe mięso (z niewiadomo jakiego źródła). Nosz ku.rwa myślałam że wyjdę z siebie jak to zobaczyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Stare babsko a takie głupie!!!!:wściekła/y:no to się wyżaliłam a teraz biorę się zanadrabianie zaległości postowej i zaraz do Was wróce:-)

Rysia myślami jestem z Tobą :-)
kroma Ty to masz hasła hahah :-D
aniawa butów i torebek ... nigdy zbyt wiele ;-)
juaska to zdróweczka i pisz jak tylko będziesz miala chwilkę
ika Tobie życzę przespanych nocy!!!
roxi no to jest nowy sposób ,na to zeby dziecię zasnęło poprzebudzeniu w nocy. Udawac ,ze się spi :-) - dobre, nieomieszkam spróbowac w razie W. A co do mnie , hmmn wczoraj wieczorkiem J. Dostał upomnienie za swoje zachowanie , ale nic takiego się nie stalo. Po prostu znów cos zaczął do Mikolaja , ale w porę wyciągnęłam żółta kartkę i już potem bylo ok.
kania jak tam dzisiaj dajesz rade bez helpa? Nie wiem jak u Ciebie , ale u mnie leje już od wczorajszego wieczora , jest szaro, buro , zimno także u nas spacerek odwolany , a u Ciebie? No i zdecydowanie tak jak Ty moglabym mieszkac w cieplejszym kraju , wolę upal niż takie cuś. Słonce zdecydowanie nastraja mnie optymistycznie.
Ida czyli wyznajesz zasadę 'co do rączki to do buzi' ... i Ty tak ze wszystkim? Czy tylko apropos truskafkuf??? ;-)
e-lona szkoda ,ze taki zwrot podatku nie wpływa na konto co miesiąc :-( , mój zwrot przyszedl i już dawno zniknął ... i tęsknię.
Makuc ja wiem już gdzie Twoja wena.... u mnie . Lezy w szafie i czeka , az sobie po nią przyjedziesz ;-)
dawidowe czyli akumulatorki naładowane świezym powitrzem, grilkiem i spacerkami ... o komarach nie wspomnę ;-) Super , ze wypoczęłas.
Natolin zyczę dalszej poprawy i super ,ze jestes
dziulka to może ta laske jednak zdejma ze stanowiska i Ciebie dadzą? Ja to Cię widzę na pozycji zarządzajacej innymi :-D Ta laska by chyba zwariowala!

Makuc uuuuu to fatalnie z tą wysypką. Faktycznie zagadka niezła , bo to może mieć od wszystkiego , nawet od wsadzania rączek do buzi. Hmmm ;-/

A u mnie wczoraj kiepsko bylo. Zaraz jak pisalam ,ze ide dawac malemu mleczko to się zaczęło. Mleko było – beeee, siedzenie , lezenie , chodzenie i zabawki też byly beeeee . Nawet na rekach marudzil. Dalam mu czopek , bo normalnie rady sobie dac nie moglam , widzialam ze bardzo go boli. Po czopku na chwile był spokój , a o 19-tej dziecko mi padło na rękach – bez kolacji. Zasnął tak mocno ,ze przebralam go do piżamki i przewinęłam. Obudzil się jednak kolo 21-szej i wstal zadowolony w łózeczku. No to sobiepomyslalam oho- to się wyspał. No ale zjadl pól butelki kaszki i znów zasnął.... i spał do rana. Dziś super wyspany i usmiechniety od ucha do ucha. Jak wychodzilam do pracy to zrobil 'papa' i 'przybił mi piątkę' :-)... cos tam wołał na mnie 'tata', ' tata' – super :baffled:

rysia ja pierdziele co za wariatka z tej tesciowej (sorki) , ale surowe mięso???? Uważaj na nią!!! i patrz jej na ręce. A co do surowego mięsa , to mojej kuzynki syn zatruł się jakąs bakteria , która jest w surowym miesie i wylądował w szpitalu. Oczywiscie ona mu takiego mięsa nie podawała , ale prawdopodobnie robila cos z miesem a potem dziecko dotykala i pech.

Ostatnia edycja:
reklama
moje dziecko wlasnie skonczylo histerie i zmeczone usnelo
rysia a co do teściowej to rzeczywiscie porażka dobrze ze zauwazyłąs bo by go nakarmiła tym..........
makuc to niedobrze ciekawe od czego oby jej to szybko znikneło

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry