reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc, brak weny to straszna przypadłość :-( czy mam przyjechać i pomóc ci jej szukać ? :cool2: a jak jutro złożysz gratulejszyny to my z Patrysiem się nie obrazimy :rolleyes2:

kania, przykro mi że od jutra znowu sama z Oliwcią na placu boju zostajesz, ale dasz rade :tak: Patryś no niby dał pospać, ale po co te pobudki i to jeszcze o 4, przecież to noc jeszcze :crazy: a z tym naprawieniem to ja bym na to nie liczyła bo mój to taki model chyba bez serwisu naprawczego, zaczełam tracić nadzieje :sorry:

e-lona
, no takich ważnych dat to ja bym mu nie darowała, ale raz na jakiś czas "spuszczam go ze smyczy" :-p a z ta bielizną dobry pomysł, tylko najpierw musiałabym coś zakupic :dry:
a jaką macie rocznice ? ślubu ? i ja też mam koleżanke co bedzie październikówką :-) a na zwrot podatku czekam czekam i się doczekać nie moge :/

o i idusia zawitała :-) nawdychaj się i wracaj :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
KANIA racjonalnego wytłumaczenia brak. Po prostu jakoś nie mam nastroju :crazy: a jak do jutra nie wróci to angażne ROXI co by przyjechała i ją znalazła, bo ja jakos wszedzie szukałam i nie widu.
IDA bo edukacyjne spotkania z psiapsiolkami tylko w nazwie są takowe ;-) najwazniejsze, że się spotkalyście i odstresowalyście!poza tym z maqca [podoba mnie się ta posownia] taka laska jak z Alutka spiąca królewna :-D:rofl2:
a do ALICJI jutro list gonczy wyśle! priorytetem i z pogróżkami. O! i HAPPY też Bb zaniedbuje. I ostatnio BB sie AA nie = :-(:shocked2::eek:
E-LONA mi zwrot juz dobre 2 tyg. temu przyszedł i tez bylam zdziwiona, ze tak szybko przesłali, bo zawsze w tych tterminach najpóźniejszych z mozliwych dostawałam.

Ostatnia edycja:
E-lona gratuluję Laurce kolejnego ząbka a tobie zasilenia konta. Ja o swoim zwrocie już dawno zdążyłam zapomnieć :-(:rofl2:

Ika współczuję pobudek i życzę, by wszystko szybciutko się uregulowało.

Kania w moim wypadku to faktycznie po wsi :tak: Choć na spacery po polach niekoniecznie lubię wkładać szpilki :-D

Spadam spać, bo nocka zapowiada się upojnie- młody co chwilę się budzi i wyje :wściekła/y: Najgorsze, że nie wiadomo o co kaman. Smoka ma w buzi, pić nie chce. Dotankuję go i może da mi odrobinę pospać. Kolorowych snów kobitki :-)

Roxannka a w sumie też dobrze się bawiłam bez niego w Sylwka, bo na czacie z kolesiem całą noc rozmawiałam :)
Rocznicę ślubu mamy. Ktoś tu na forum też miał w tym samym terminie.
A ja w ogóle zapomniałam, że zwrot podatku mamy dostać. Dobrze, że już część wypłaty też się pojawiła, bo w tym miesiącu strasznie się spłukaliśmy.

Da dżemik z truskafkuf, i nie ja swojska gospodyni tylko mój M:cool2:mi szkoda takich ślicznych owocków na pitraszenie - w łapke i do buzi wolę:rofl2::laugh2:;-) a Misiek nie dosć że sie wspina to zaczyna raczkować do celu z prędkoscia światła!!! do celu czyli: pustej puszki po piwie zostawionej koło stoliczka w salonie albo kabelka od laptopa (i bez jej pomocy naderwanego:cool:) - miodzio:rofl2: i wcale oknem nie wypadłam tylko drzwiami, do teściufki:-pa przy okazyji zaliczyłam spotkanie z psiapsiółą (miało być edukacyjnie a było plotacyjnie:cool2:).

Ad.1. Owoce jak dla mnie też tylko w świeżej postaci :-)
Ad.2. To będziesz miała teraz urwanie głowy z raczkowaniem, wszędzie będzie Michalinki pełno :-)
Ad.3. Przeszłaś jak piorun więc stwierdziłam że jak ta ognista kula wpadłaś drzwiami to trzeba było oknem Cię wypuścić :-)
Ad.4. Fajnie, że z psiapsiółą pogadałyście tylko trzeba było się na te ploty ubrać.

E-lona właśnie tak teraz jest, w tygodniu jako tako a przychodzi weekend i pogoda do d...y, ja to bym mogła w ciepłych krajach żyć, gdzie słońca nigdy brak...dla mnie słońce to energia a jak leje to jej brak więc wszystko jest wówczas :-( fajnie że zwrot dostałaś, ja już zapomniałam o swoim.

Roxannka moja też dziś urządzała cyrki od 3 do 4, w ogóle nie miałam pojęcia o co chodzi, ani nie przesikana, pić jej się nie chciało, non stop przewracała się, stękała, kwękała a na koniec wpadła w histerię i w ogóle było cool.

Zwrot podatku? Ja czekam...ale dostanę w przyszłym roku;-)
Idusia jasne,że dzięki Tobie pojechałam i kupiłam. A teraz czekam na waszą wizytę. Kiedy? W sobotę będziecie? Ciasto upiekę,bo dzisiejszego już niet...

A moja psiapsiółka(ta,co była kiedyś w szpitalu) będzie grudniową mamusią:-)

Aniawa a może zębole nie dają spokoju. Próbowałaś dać coś przeciwbólowego i sprawdzić czy efekt tego będzie?
Makuc ja proponuję, żeby Alicja w ramach zadośćuczynienia zaprosiła wszystkich na parapetówę ;-)
Kania tak to z tymi weekendami bywa. My w zeszłym roku śmialiśmy się, że pewnie impreza w Podzamczu jest, bo leje (i tak było w większości przypadków).

Ostatnia edycja:
makuc, ja to licze na to że ta wena to się mnie przestraszy i na samą myśl że mam przyjechać, sama dobrowolnie się odnajdzie :-p ale jakby co jeden sms i się pakuje ;-)

e-lona, no to gratki z okazji rocznicy a kiedy dokładnie ? i nic mi nie mów o spłukaniu sie, ja czasem pensji jeszcze nie dostane a juz mam ją wydaną :eek:

kania,
no histerie to wogóle są super :confused2:ale powiem ci że chyba wole histerie niż takie obudzenie sie i już bo przynajmniej winnych szukam, może coś boli ale jeść się chce, a tak mam tylko "nie bede spał i koniec kropka" i jak tu przemówić do rozsadku takiego brzdąca :crazy:

u nas w ciągu 2 h spania już 2 pobudki, czyli nocka zapowiada się standardowo :dry:

Ostatnia edycja:
E-LONA pomysł doskonaly! :)))))
ROXI zapamiętane :D obiecujesz, że jeden sms i jesteś? bo jak tak to jutro się szykuj :laugh2: co do pobudek to u nas na razie byla jedna. D. polozyl mlodą na naszym łóżku, żeby ja ululac a ta sie odwróciła dupą i zasnęła :crazy: więc na razie pełna obaw o dalsza częśc nocy jej nie ruszam. co ma być to będzie. Przeniose ja do swojego "kojca" dopiero jak d. wroci. Wtedy może robic histerii co niemiara - ja umywam ręce :-p:cool2: tymczasem siedzę siaaaama w domu i jakoś tak nijak mi jest :confused2:

poza tym przeczytałam co napisałam i łooo matko! :szok: te zdania nie mają ani skladu, ani ładu. Aaaa z głowa mi coś tentegnęło się. a jak tak juz zostanie? zna ktoś jakiś dobry szpital psychiatryczny? :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Roxannka w niedzielę.
No i trzymam kciuki za spokojne noce wszystkich mamusiek.

Czy Wasi mężowie wykorzystali już urlop tacierzyński (czy jak to się tam zowie)?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry