Roxannka
Pracująca mama!
makuc, no to witaj w klubie
mój już miał wrócić i co ? i d...a i uwielbiam te teksty, "dam znać o której bede" albo "jak bede wracał, to zadzwonie" aha chyba jeszcze się nie doczekałam 
jeden sms
ale baaardzo przenowujący 
;-) ale coś widze, że ta wena powoli powoli ale wraca więc może póki co ta moja interwencja nie bedzie konieczna
\
co ty sie o składnie zdań martwisz, my cie rozumiemy a to przecież najważniejsze :-)
e-lona, mój wykorzystał zaraz po porodzie
a ja literki zjadam i ciągle musze dopisywać ... nie wiem może głodna jestem czy cuś takiego
mój już miał wrócić i co ? i d...a i uwielbiam te teksty, "dam znać o której bede" albo "jak bede wracał, to zadzwonie" aha chyba jeszcze się nie doczekałam 
jeden sms
ale baaardzo przenowujący 
;-) ale coś widze, że ta wena powoli powoli ale wraca więc może póki co ta moja interwencja nie bedzie konieczna
\co ty sie o składnie zdań martwisz, my cie rozumiemy a to przecież najważniejsze :-)
e-lona, mój wykorzystał zaraz po porodzie

a ja literki zjadam i ciągle musze dopisywać ... nie wiem może głodna jestem czy cuś takiego

Ostatnia edycja:

oj i nie machaj nununu... ja iwem że wysioko takie ciuda...ale tego ciudu to ja akurat szukałam sama i nie wpdałam że ze stoliczka mi zleciały

Teraz lece spac.