reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc, no to witaj w klubie :cool2: mój już miał wrócić i co ? i d...a i uwielbiam te teksty, "dam znać o której bede" albo "jak bede wracał, to zadzwonie" aha chyba jeszcze się nie doczekałam :dry:
jeden sms :tak:ale baaardzo przenowujący :-p:rofl2:;-) ale coś widze, że ta wena powoli powoli ale wraca więc może póki co ta moja interwencja nie bedzie konieczna :rolleyes2:\
co ty sie o składnie zdań martwisz, my cie rozumiemy a to przecież najważniejsze :-)

e-lona, mój wykorzystał zaraz po porodzie :tak:

a ja literki zjadam i ciągle musze dopisywać ... nie wiem może głodna jestem czy cuś takiego :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
czarodziejka, fajnie wygląda takie siadanie, co?:-D:-D:-Dja leje za każdym razem!!! a to jest często bo jak raczkuje to co 2 metry jest przystanek i na dupcię:laugh2:oj i nie machaj nununu... ja iwem że wysioko takie ciuda...ale tego ciudu to ja akurat szukałam sama i nie wpdałam że ze stoliczka mi zleciały:zawstydzona/y:
e-lona, rybki, mniam!!!!!! zaliczyłam dzisiaj u tesciowej i jak sobie przypomnę to hmmmmm jeszcze by się wołało:laugh2::laugh2::laugh2:a kciuków nie 3małam bo jak to czytałam to juz pewnie po rybce było:rofl2::-p:-Dco do klapkuf to ja wczoraj polowałam w jednym ccc i nie upolowałam a jak zajechaliśmy do tescacza i tam w ccc były te DLA MNIE IDEALNE to ja juz funduszy nie miałam:crazy:
anka, a co studiujesz??? a oblańcami sie nie przejmuj!!! we wrześniu będzie got zobaczysz!!! nasze kciuki działaja cuda, jeśli jeszcze sie o tym nie przekonałaś:rofl2:juz doczytałam: matma?!?!?!wow:szok:
rysia, a czym dzisiaj wenę wspomagasz?:laugh2:
juaśka, no to ja kazuję meldować sie tu nam codziennie i my cie już zmobilizujniemy do dbania o zdrówko, zobaczysz:-)
maqc, nio jak tio: bb nie= AA ?!?!?! właśnie ze bb=aa tylko sie laski nie przyznają!!!!!!!! to ja sie przyznam: najpierw leżajsk a teraz warusia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a z umywaniem rąk mam tak samo: jak M jest to luz blues:cool2::cool2::laugh2::laugh2::-D:-DWalczaka w Gorzowie-blizko na kawę będziesz do Idulca miała:rofl2::cool2::laugh2:
kania, oj tam ubrać... ija i ona zdecydowane hetero wiec co sie miałam przejmować pierdołami ubraniowymi? jak rano wyjszłam spod prysznica tak do niej zajszłam:rofl2::-D:cool2::laugh2:a na serio: z parówy totalnej zrobiła sie marcowa zimnica... a ja w prognozę nie wierzyłam...:cool:

dobra spadam:cool2:
:***

Makuc a mnie się swoja działalność marzy...
Ida ja mam rybki powiedzmy "swojskie",bo teściu łowi. Dzisiaj to chyba dorsze jadłam.
No i zmykam, bo mąż skończył myć gary.
Do juterka.

ida, ja miałam dzisiaj odwrotnie, jak wychodziłam to czarne chmury wszędzie i myślałam, że zaraz zacznie padać więc ubrałam długie spodnie, zakryte buty i kurtke z kapturem a jak już wyszłam to chmury się rozeszły i wyszło takie słońce że gorąc nie do wytrzymania w tym moim ubraniu :crazy: i tak źle i tak niedobrze ;-)

dobra mąż marnotrawny powrócił a ja się ewakuuje do łóżka (bez skojarzeń ... chociaż może :-p)
Dobrej nocki mamusie :-)

melduje ze juz jestem. troszke wypoczełysmy, pogrilowałysy, naspacerowałysmy a dodatkowo od rana do wieczora świeże powietrze. A komary jak byki to juz przemilcze :eek: Teraz lece spac.

reklama
WITAJCIE:) pozno alem jezd:))

wiecie jakie jaja? wl idlu kupilam piwo identyczne w smaku jak despe tylko 3 razy taniej!!!!!! jutro chyba caly bagaznik dopierd..le:ppp

jaja numer dwa: od 3 dni po kapieli nasz dziec nie spi!!! normalnie grzecznie sie bawi z nami-nie zabawkami!! przytulaczki robi, maz nauczyl ja i mowi "pieszczoszek" i ona sie przytula do klaty:))))))))) jak wrocilam z pracy to mi mowil zeby powiedziala do malej "pieszczoszek" to tez tak mi zrobila:)))) taki fajny przytulaczek z niej:))))))))) maz poza tym wiedzac ze od 12-20.30 mam dosc pracy to jak siadlam na kanapie to mi piwo debowe otworzyl:)))))) kolacje zrobil "quenelles lyonnaises à la sauce beschamelle":))))-sie znaczy takie podluzne "kluseczki" cos jak masa "kopytkowa" zapiekane w sosie beszamel:)))

zaraz sie posram ze smiechu, maz pokazal ze matke mozna ciagnac za gume od gaci od pizamy to ta teraz mnie ciagnie i se strzela!!!!! a chwile temu podpiela nam sie do loda karmelowego na ptyku i mojego jogurtu. w poludniu byla zakatrzona jeszcze i tatus skapitulowal bo mloda NIC nie zjadla na obiadek!!!!!!!!! dopiero kupil ta fride czy cos i wyciagal jej cholerstwo i o 16 podwieczorek jadla normalnie i butle po kapieli tez.

a co do pracy to ta laska co wczoraj tak mnie wqrwila gruba masara jedna to jutro bedzie na dywaniku u tej ktora zastepuje szefowa i bedzie miala warunek ze albo sie zmobilizuje i zacznie pracowac albo od poniedzialku zostanie zdjeta ze stanowiska!!!!! ta co szefowa zastepuje przeprowadzila wywiad z kazda z nas osobno wiec sie nazbieralo.

i dostalam dzisiaj telefon-odpowiedz na moje cv:)))))))))))))))))))))))))) tzn nic pewnego ale jesli to wypali to od pazdziernika bym miala super robote za super kase. no i od poniedzialku do piatku. ale ciiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na dniach powinno sie rozstrzygnac , w poneidzialek rano mam spotkanie nr 1 a potem jesli to sie powiedzie to spotkanie nr 2 i decyzja. zaciskajcie kciuki mocno.

STRIP wez no zapodaj wiecej szczegolow!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry