dorisday2512
Fanka BB :)
Makuc a Ty w niedzielę tez pracujesz? Czy tylko przygotowujesz na poniedzialek? A co do sniadanka to nie bylo do łóżka , bo jak dzieciaki już nie spią i biegają to ja nie umiem jakos w łózeczku lezec. No ale spisał się , bo bylo pyszne ;-) a jak Twój malż? Lepiej troszku?
rysia cieszę się ,ze wizyta tesciowej miala jednak spore plusy i przebiegla pomyslnie. Co tam u siostry? O , wlasnie doczytalam. Matko , strasznie mi przykro :-( i co teraz???
Kania widzę ,ze u Ciebie też sobota lekko imprezowa ;-). Wrócilysmy do domu o podobnej porze i dalszą część nocy tez mialysmy podobną :-(. Ja jednak godzinkę się zdrzemnęłam w ciągu dnia , a Ty dalas radę ? Jeśli chodzi o mój weekend , to wczoraj mialam mega lenia po sobotniej nocy , a tu znajomi zadzwonili ,ze mamy przyjechac i obgadac detale odnosnie wczasów. Pojechalismy i w sumie zalowalam , bo nic nie ustalilismy i wogole odechcialo mi się z nimi jechac. A poza tym wszystko fajnie
Happy gratuluję Amelce postepów ruchowych :-) no i fajnie ,ze tak milo spędzilyscie czas. A co do pobudek nocnych , to u nas to samo. Już nawet biorę go do siebie do łóżka a i tak przebudza się i placze :-(
Roxi i jak tam shrek i wizyta u znajomków?
Kroma jak tam katarek Arka?
Cass miłego urlopu
mała_mi no i co z tym wnioskiem urzędowym. Udalo się cos załatwic?
Czarodziejka ciesze się ,ze sobotni wieczór udany , no i super ,ze mamcia taka kochana.
A jak Ty to zrobilas ,ze jesteś ciągle zalogowana na bb????
efa a Ty już wrócilaś ?
Aniawa no nie moglas na kawkę wstąpić???? No a korki to nasza specjalnosc
Głos oddany.
emiliab jak oczko?
Frogg dobrze ,ze choc raz za czas się meldujesz. Buziaki dla Fifcia
makuc , aniawa jeśli chodzi o księca to mit przecież – oni nie istnieją , niestety :-(
dziulka upał , basen – ehhh zazdroszczę. Czekam na newsa jak tam dziś poszło
ida współczuje niefajnych atrakcji i straty kotka :-(
ergenkadin WTF?????
natolin ehhh no to fajnie ,ze słoneczko nawet przygrzewa. Odpoczywaj i ładuj się pozytywnie :-)
elwirka no to szacun ,ze bitwę z płaczem Oliwci wygralas ;-)
e-lona ale wracasz dziś?
a u mnie po wczorajszej wizycie u znajomych (z którymi mamy jechac na wczasy) jakos mi sie odechcialo jechac. Najchętniej pojechalabym na jaiegos 'lasta' . Bo kombinacje takie wyszly ,ze szok. No i mialabym moze biznes to kasis ale ona chyba wyjechala?!
Oprócz tego maluszek dzis jakis nie swój jest i chyba cos go zbiera. A mielismy dzis jechac na zdjęcia do paszportu , bo troszkę nam temat sie zapomnial i nie zostalo juz wiele czasu. Wniosek wydrukowalam , pozostaje go złozyc i modlic sie zeby do 2-go sierpnia paszport byl do odbioru. Ehhh wszystko na mojej glowie.
rysia cieszę się ,ze wizyta tesciowej miala jednak spore plusy i przebiegla pomyslnie. Co tam u siostry? O , wlasnie doczytalam. Matko , strasznie mi przykro :-( i co teraz???
Kania widzę ,ze u Ciebie też sobota lekko imprezowa ;-). Wrócilysmy do domu o podobnej porze i dalszą część nocy tez mialysmy podobną :-(. Ja jednak godzinkę się zdrzemnęłam w ciągu dnia , a Ty dalas radę ? Jeśli chodzi o mój weekend , to wczoraj mialam mega lenia po sobotniej nocy , a tu znajomi zadzwonili ,ze mamy przyjechac i obgadac detale odnosnie wczasów. Pojechalismy i w sumie zalowalam , bo nic nie ustalilismy i wogole odechcialo mi się z nimi jechac. A poza tym wszystko fajnie
Happy gratuluję Amelce postepów ruchowych :-) no i fajnie ,ze tak milo spędzilyscie czas. A co do pobudek nocnych , to u nas to samo. Już nawet biorę go do siebie do łóżka a i tak przebudza się i placze :-(
Roxi i jak tam shrek i wizyta u znajomków?
Kroma jak tam katarek Arka?
Cass miłego urlopu
mała_mi no i co z tym wnioskiem urzędowym. Udalo się cos załatwic?
Czarodziejka ciesze się ,ze sobotni wieczór udany , no i super ,ze mamcia taka kochana.
A jak Ty to zrobilas ,ze jesteś ciągle zalogowana na bb????
efa a Ty już wrócilaś ?
Aniawa no nie moglas na kawkę wstąpić???? No a korki to nasza specjalnosc
emiliab jak oczko?
Frogg dobrze ,ze choc raz za czas się meldujesz. Buziaki dla Fifcia
makuc , aniawa jeśli chodzi o księca to mit przecież – oni nie istnieją , niestety :-(
dziulka upał , basen – ehhh zazdroszczę. Czekam na newsa jak tam dziś poszło
ida współczuje niefajnych atrakcji i straty kotka :-(
ergenkadin WTF?????
natolin ehhh no to fajnie ,ze słoneczko nawet przygrzewa. Odpoczywaj i ładuj się pozytywnie :-)
elwirka no to szacun ,ze bitwę z płaczem Oliwci wygralas ;-)
e-lona ale wracasz dziś?
a u mnie po wczorajszej wizycie u znajomych (z którymi mamy jechac na wczasy) jakos mi sie odechcialo jechac. Najchętniej pojechalabym na jaiegos 'lasta' . Bo kombinacje takie wyszly ,ze szok. No i mialabym moze biznes to kasis ale ona chyba wyjechala?!
Oprócz tego maluszek dzis jakis nie swój jest i chyba cos go zbiera. A mielismy dzis jechac na zdjęcia do paszportu , bo troszkę nam temat sie zapomnial i nie zostalo juz wiele czasu. Wniosek wydrukowalam , pozostaje go złozyc i modlic sie zeby do 2-go sierpnia paszport byl do odbioru. Ehhh wszystko na mojej glowie.

najbardziej boli mnie to, że u nas awantury z niczego tak na dobrą sprawe się biorą i rosną do rozmiarów góry lodowej
.Nosz...to trzeba miec tupet,albo byc bezdennie głupim,żeby komus takie wakacje w charakterze pielęgniarki i opiekunki do swojego rozwydrzonego dziecka zafundować
.
drugi dzien nie mam jak z Młoda nawet na spacer wyemigrować, więc się kisimy w domostwie.