Hej mamusie,
my dziś pospaliśmy do 7:40. Dopiero wtedy obudziło się po raz pierwszy moje dziecko odkąd poszło spać około 20:30. Nie wiem co się stało,że nawet ani raz nie wstawał w nocy w łóżeczku:-).
Tak więc jestem w miarę wyspana,ale właśnie ta pogoda za oknem powoduje że mimo to jestem lekko zamulona. Na szczęście głowa mnie już nie boli.
Wczoraj sobie wszyscy po 15 zrobiliśmy godzinną drzemkę. Tak więc komplet : mama, tata i dziecko

.
natolin- wypoczywaj tam ile wlezie:-). Może ten wyjazd pomoże Ci się lepiej poczuć. Oby tak było, czego Ci życzę. Zazdroszczę Ci tego morza.
happybeti- super że jesteś i piszesz. Szerokiej drogi dla M.
Ida- przykro mi z powodu tych wszystkich złych wydarzeń które miały miejsce. Tulam.
makuc a to mieliście przygodę z psem w nocy, w sumie to współczuję. Pewnie dzisiaj byłabym nieprzytomna jak nic. Do tego ja kawy nawet nie napiję się, blee.
aniawa- trzymam kciuki za wizytę u kardiologa. Daj znać po wizycie.
doris- czekamy na relacje po weekendową :-)
Gratulacje suwaczkowe dla dzieciaczków
Dawidowe, strip, kanii i elwirki !
Nie wiem co zrobić z dzisiejszym dniem. Pewnie po obiedzie małego udam się do mieszkania kuzyna. Bo kwiatki trzeba podlać i do tego rybki nakarmić. Może trochę tam posiedzimy z małym a potem G. dołączy do nas.
W planach mam jeszcze dziś poodkurzać w pokoju. Miałam też prasować ale wczoraj to zrobiłam.
Chyba mi trochę smutno, bo moje dziecko uwielbia przebywać u teściowej w pokoju... ciągle tam idzie, właśnie teraz też tam siedzi..
rysia85- kurcze, bardzo mi przykro. Siły i zdrowia dla siostrzyczki!! Tulam.
Co do
Alicji to wiem że w sobotę się tam przeprowadzali. No i teraz mówiła że czeka ja bynajmniej tydzień ogarniania tego wszystkiego.
A cała czwórka
dobranocki ma się bardzo dobrze nad jeziorkiem.