reklama

Październikowe Mamy 2010

Rzeczywiście pusto się zrobiło, rano było jak na sobotnim jarmarku a teraz cisza... jak makiem zasiał.
Doris zapisałam linka do szelek (fajne i tanie jak barszcz):-) mój nosi w chuście więc w razie potrzeb, bierzemy ją ze sobą.

Ostatnia edycja:
reklama
hejka, ja się tylko melduję, że jestem, a byłam z Arkiem u lekarza i ma grypę, teraz odpoczywam, bo mnie też coś łamie.
Więc życzę wszystkim chorowitym zdrówka i jeszcze solenizantom suwaczkowym też zdrówka i uśmiechu.

wzięłam grpieks i czekam na efekty, będę później, to poczytam co u was się wydarzyło.

Kroma zdrówka Wam życzę, kurujcie się szybko !!!
Doris właśnie, tak czasem jest, mamy czas a tu pustki na froncie :-)
Oliwka pewnie zaraz wróci do domu bo 13-ta wybiła a mnie brzuch dalej boli i żadna mięta nie pomaga :-( a pracę już skończyłam - fajrant !!!
Ooo Makuc wpadła :-) jak miło !!!

Ostatnia edycja:
Ja jezdem i zaraz się rozkręce, bo na razie Alutek ostro przy ławie staje i się o jej głowizne obawiam:))) poza tym zaliczyłam sklep i trochę sie dotleniłam. Dalej leje brrr.

KANIA wpadla ale nawet czasu na nadrobienie zaleglości nie ma ;-) Alutek pozazdrościła Zuzi SARISKI umiejętności i raczkować powoli zaczyna plus podnosi się gdzie sie tylko da nie bacząc na ew. konsekwencje :cool2:

Ostatnia edycja:
Witam babeczki!
Dawidowe, Strip, Kania, Elwirka suwaczkowe gratki dla Waszych bobasków!!
Nareszcie skończył się małżowi urlop i poszedł do pracy :tak: fajnie było, ale wiecie.... co za dużo to nie zdrowo :-D kupiliśmy nową kamerke i cały czas siedział przed kompem i zgrywał filmy :szok: tak więc wogóle nie było kiedy Was poczytać! Ale teraz już jestem i będę nadrabić! Julka coś dzisiaj niewyraźna mi jest, muszę ją obserwować! Mam nadzieję, że to żadne choróbsko! Pozdrawiam i życzę miłego dzionka :tak:

Makuc to wielkie gratulejszyn dla Alutka, że też dzieci się tak szybko uczą naśladować innych ;-)
Doris ja też się cieszę, że już po pracy, własnie że @ poszła sobie tydzień temu, nie wiem czemu mnie boli :-( nic nie jadłam szczególnego co by mogło mi zaszkodzić dlatego też mam zagadkę...
Paolcia dawno Cię nie było, ale teraz to już chyba na dobre zagościsz? zdrówka dla Julci :-)
Zaraz lunie...pędzę po me dziecko, ale wrócę nie wiem kiedy ale wrócę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
moje dziecko dzisiaj w miare grzeczne nawet mogla cos zrobic ale teraz prubuje zasnac a przed kazdym zasnieciem sa histerie. o wlasnie zasnela
paolcia zdrowka dla Julci

ale sie usmiałam moja suka atakowała odkurzać a moje dziecko sie śmiało i takie było sprzatanie moje

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry