reklama

Październikowe Mamy 2010

e-lona wszystko w swoim czasie. Po roku czy półtora to wszystkie umiejetnosci dzieci sie wyrównają.
sheeney dzieki słonce. a na ile rodzinka do Ciebie przyjezdza?
elwirka u mnie podobnie. Kiedys kladłam do lozeczka ,[poklepalam po pupci , albo chwycilam za rączke i odlatywal . teraz kladę a on potrójny tulup i już stoi .... :eek:

reklama
Doris ja robilam i dla boryska i dla mnie bo mi ważność wygasa na jesien,odcisk palców tylko ja robilam,koszt paszporu 140 zl dla mnie,dla boryska 30 za fotki i 30 zl za paszport,ważność tylko na rok wydają:-( więc co roku trzeba bedzie załatwiac to samo,oczywiście oboje rodzicow musi być i podpisać się w obecności urzednika,pamiętaj żeby zabrać akt urodzenia małego,nie ksero,bo zabierają to,no i rodzice dowody osobiste.

troszke poczytałam i spróbuje coś poodpisywać, na ile moja pełzająco-raczkująca maruda mi pozwoli ;-)

nat, ciesze się że u ciebie troszke lepiej, oby poprawa postępowała :tak: i ciesz sie że nie jesteś teraz w wawie, leje od dwóch dni praktycznie nieprzerwanie :confused2: wypoczywaj, ciesz się wyjazdem i wracaj do nas w pełni sił :-) a miałam zapytać jak Piotrusiowi podoba się wyjazd ?

e-lona, wczoraj mnie nie było, ale dzisiaj składam najlepsze życzenia z okazji waszej rocznicy ślubu :-) mam nadzieje, że miło spędziliście wczorajszy dzień :cool2:

margerrita, ten mój kaszel raczej alergiczny nie jest, nie znam się na tym co prawda, ale czuje się jak przy chorobie no i inne objawy też mam, coby w szczegóły nie wchodzić, napisze tylko że wydzielina typowo przeziębieniowa :rolleyes2: dzisiaj znowu lece do lekarza i nie ukrywam, że ta choroba jest mi troszke na ręke bo tak bym musiała coś kombinować z l4 ;-) ale już troszke jestem tym zmęczona i zaczynam się martwić, najbardziej denerwuje mnie że budze Patryka w nocy swoim chrząkaniem :dry:

happy, kciuki za bezpieczną podróż happymena zaciągnięte ;-)

cass
, super, że wyniki są ok. może ten czas chorowania już macie za sobą :-) miłego urlopu i zaglądaj do nas częściej :-)

aniawa
, daj znać jak po wizycie u kardiologa, oby to była już tylko formalność! napewno wszystko bedzie ok :tak: i głos na Wojtusia vel Anie oddany ;-)

makuc,
widze, że Alutka i Patryś znowu się zgrali, tym razem z raczkowaniem :-D gratki! :-)właśnie doczytałam o nocnych dolegliwościach twojego pieska, bidulek coś musiało mu zaszkodzić, a wam nie zazdroszcze sprzątania tego :no:

dziulka
, strasznie ci współczuje bo wiem jakie to wkur... :wściekła/y: miałam kiedyś podobną sytuacje ale w szkole :crazy: ale może jednak szczęście się do ciebie uśmiechnie i ci się uda :-) nie załamuj się!

doris, śniłaś mi się dzisiaj :-D że razem pracowałyśmy, wybierałyśmy sie na jakieś wyprzedaże do sklepów i miałaś kręcone włosy :laugh2::rofl2::laugh2:

jak coś mi się jeszcze przypomni to napisze :tak:

Ja miałam dzisiaj fatalną nocke, nie zlicze nawet ile razy się budziłam i wstawałam do Patryka ... chyba ze sto, a drugie sto razy mój mąż :confused2: już sama nie wiem czy to zęby, czy za dużo wrażeń w ciągu dnia, czy za mało snu bo miał tylko jedną drzemke :eek:ehh czy on nie może kiedyś pójść spać o 21 i obudzić się np o 6 rano albo i później :angry:

renataborysek no to mi wszystko wyjaśnilas :-) , a nie wiesz czy jest mozliwosc przyspieszenia wyrobienie. Bo mi dzis w pracy kolega powiedzial,ze on kiedys jakiś znaczek skarbowy dokupywal za jakies 15 czy 20zł i zrobili mu paszport w 10 dni.

roxi to moze jakis proproczy sen i jakis biznes razem rozkrecimy? wyprzedaze... no to calkiem milutki ten sen :-D:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilkę-czekam na moją ciężarną Madzię:-)

kroma,paolcia zdrówka!!!!
E-lona jeszcze więcej miłości z okazji wczorazjszej rocznicy ślubu
roxannka,makuc gratulacje dla waszych raczkujących dzieci

I... nie wiem,komu miałam jeszcze odpisać:zawstydzona/y:.

Zrobiłam na obiad parówki w kożuszkach. Pierwszy raz-z książki kucharskiej. Całkiem zjadliwe. Najważniejsze,że Kubie smakowało. Zjedliśmy po jednej sztuce i mieliśmy dość.

Spadam,bo Franek się obudził. Dam mu banana

Pojawię się wieczorem z przyjacielem tyskim.
Buziole.

Doris wiem że wypełnia się jakieś podanie o przyspieszenie wydania paszportu i tam się dołacza te znaczki skarbowe dodatkowe,ja kilka lat temu się dowiadywalam bo mieliśmy gdzies lecieć a ja 2 tyg przed zorientowałam się że nie mogę znaleźć paszportu i wtedy wydzwaniałam dowiedzieć się co i jak i wiem że taka możliwość jest z tym że moj paszport sie jednak znalazł i nie musiałam nic zalatwiać,

a ja wlasnie odebrałam tel o mojego-no wlasnie nie mąż,chlopak to tak aż smiesznie brzmi sama nie wiem jak Go nazwać najlepiej-czy nie wybralibyśmy sie nad morze od pt:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jestem i ja nadrabiam Was od godziny 12:00 i jestem na 3435 stronie masakra i odpisuję na to co przeczytałam ;) a potem reszta hehe i tym co mnie wzywali dziękować dziękować , Makuc, Rysia, Dziulka :*
Margerritko, Dobranocko spóźnione gratki suwaczkowi dla Patrysia i Justysi
Dawidowe a Wy dziś 10 miechów kurcze jeszcze 2 miesiące i u Was 1 roczek wow , ale ten czas leci ….
Strip,Kania, Elwirka kochane dla Wojtusia i dwóch uroczych Oliweczek gratki :)
Aniawa ja tylko pierogi pomagałam lepić. Sama powiedziałam, że robić ich nie będę bo to strasznie czasochłonne i mi się nie chce, ale z małżem razem robimy tzn. on robi ciasto a ja lepie. Aha moja T. robi ciasto z jaja, pół na pół woda z mlekiem i mąka i ciasto jest takie mięciutkie i elastyczne, ze super się lepi
E-lona gratki zabkowe
Makuc mam nadzieje, ze fota na zamkniętym jeszcze jest??
Roxi, Makuc mi też już tylko z tym FOCH się będzie kojarzył buahahaha
Dziulka zdrówka i udanego suprajsa dla małża
Happy a ja mysle i mysle o Tobie esek wysłany, a odpowiedzi brak buuu
Doris, Roxi ło widzę, że FOCH był bo kurcze śniadanko przez małżów zrobione ;-)
Kroma zdrówka
Juaska a ja zapomniałam, że Ty z Kraka to na bank 27.08 na spotkaniu będziesz nie??
STRIP a Ty się bawisz w zgaduj zgadulę?
Roxanko fajnie, ze Ptysiowi się podobało  i ze tesciowa Wam pierożki zrobi hehe
Czarodziejko super, ze masz super Mame i ze na imienkach było supcio, a no i hasło sobie przypominaj, bo co my na BB bez Ciebie zrobimy?
Makuc no zesz czym Cię małż wkurzył, że już tyle % zaliczyłaś??
Ika ja tak myślę i myślę nad Tobą odkąd przeczytałam Twoje pytanie i powiem Ci, że jesteś z nami chwile rzadko bo rzadko, ale mi to nie przeszkadza i jestem na tak ale niewiem jak reszta ??
Dawidowe- jak dla mnie szkoda czasu na Kac Vegas 2 , z pierwszego do tej pory zieje a dwójka mnie obrzydziła i do tego była taka jak dla nastolatków ….
Emiś jak oczko dziś??
Makuc, Małami no co z Tymi Waszymi chłopami? Kurde życzę Wam, żeby szybko minęło i tylko słoneczko u Was w związku było .
Rysia biedna rybka
Dziulka jak tam???

Ostatnia edycja:
no wiedziałam że o czymś zapomniałam

dawidowe, kania, strip, elwirka, suwaczkowe gratulacje dla waszych wspaniałych dzieciaczków :-):-):-):-)

dawidowe
, u Laurki już 10 miesięcy ... boziu jak ten czas zapierdziela :shocked2:
a ze strzelaniem fochów to ty może jednak poczekaj jeszcze troszke :-D

kroma,
zdrówka dla Ciebie i Arusia, oby szybciutko wam przeszło :tak:

czarodziejka, super, że mamusia tak się świetnie spisała, teraz możecie sobie częściej jakieś wypady robić :-)

doris, nie musi być biznesu ani wyprzedaży oby był proroczy przynajmniej pod takim względem że się spotkamy ;-)

ooo i sariska nareszcie jest, no nadrobić jest mega ciężko ja też od rana tylko wczorajszy dzień nadrabiam a jeszcze wszystkim nie odpisałam :no: chyba przestane z domu wychodzić coby być zawsze na bieżąco ;-):-p
kochana u mnie najpierw jest śniadanko, a potem foch, jeśli mi smakowało oczywiście :cool2:;-)

mój Ptysiek dzisiaj odsypia zarwaną nocke, właśnie ucina sobie już drugą drzemke :eek: a ja wstyd się przyznać ale jeszcze w piżamie siedze, no nie miałam kiedy się ubrać bo ciągle coś, a tu zaraz mąż z pracy wraca ... gdyby nie wizyta u lekarza to by chyba sie już wogóle nie opłacało ubierać :-D:rolleyes2:

Roxannka wczorajszy dzień byłby fajniejszy, gdyby pogoda nie popsuła planów. Trzymam kciuki za szybkie pozbycie się kaszlu i długie L4. A kiedy wracasz do pracy? Współczuję nocki. Ja też muszę wstawać, bo mnie wkurza jak Laura ssie palce.

reklama
nadrobiłam i jestem na bieżąco hehehe, ale tak do końca będę non stop na BB już jutro wieczorkiem, albo dopiero w środę z rana, bo jutro wracamy :-)

Idusia a co z Toba?? Ten @ mógłby dać Ci odsapnąć no bo przecież to trwa i trwa i takie smutki u Ciebie martwić się ja o Ciebie. Oj biedny kotek
Nat o jesteś :)
Makuc gwarno z rana na BB, bo Happy się pojawiła to i od razu ruch się zrobił no i Nat też zawitała hehe o doczytałam właśnie, że nawet Happy sama stwierdziła, że towarzystwo rozkręciła hahahah
Rysiuniu usciskaj siostrzyczke i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Tulam
Dorisku a co tam się u Was podziało i ze znajomymi? Oj pyszny miałaś obiadek wczoraj. A doczytałam o co kaman ze znajomymi i uważam, że skoro dojeżdżacie po tygodniu to uważam, że na jedzenie niech oni się składają w 2 rodziny, a Wy sobie sami kupcie, ale żeby nie było problemów to się tak umówicie, że będziecie mogli korzystać z ich a oni z Waszego. Albo po prostu mniej się dorzućcie jeśli nie chcą iść na kompromis.
Kania to pięknie dziś Śliweczka pierwsze kroczki zrobiła. Gratki
Mała mi czekam i czekam na te wiesci z administracji, a tak swoja droga to się domyślaliście, ze baran Wam podpisu nie da trzeba było go nie prosić tylko podrobić ;-) mimo iż to karalne ehh
Roxanko gratki dla Ptysia. Moja już lepiej niż na początku bo jak zaczęła to były trzy kroczki i siadała na pupci, a teraz to już przejdzie wszędzie jak tylko jest ciekawa haha
Dziulka doczytałam kurczę szkoda, że dupa z testu
Makuc no co Ty Alutek zaczął raczkować super, to fatycznie oni się z Ptyśkiem Roxanki zmawiają hahah
Paolcia zdrówka dla córci

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry