reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania dziękuję:-) tak, tak napewno teraz będę tu często :tak:
Doris to dużo zdrówka dla Dorianka oby nasze maluchy się nie pochorowały!
Julka właśnie się obudziła, zjadła obiadek i wygląda całkiem dobrze więc może to nic takiego!
Elwirka a Ty Oliwkę usypiasz w dzień na rączkach? Moja Julka w dzień na rączkach i jak jest śpiąca to zasypia od razu, a jak nie chce jej się spać to właśnie histeryzuje i wiem już, że nie zaśnie. Daje jej wtedy jeszcze z pół godz na zabawę i potem już ładnie zasypia. A ile drzemek ma Twoja mała?

reklama
Doris wróciłam :-) Zdrówka dla Dorianka. Z tymi znajomymi trzeba pogadać. A może zacząć od pytania czy skoro Wy macie mała dzieci małojadki to macie się po równo składać, zwłaszcza, że później dojeżdżacie. Jak oni to sobie wyobrażają?
Paolcia, Kroma zdrówka dla chorowitków.
Dziulka a może powiedz, że na brudno masz obliczone tylko nie zdążyłaś przepisać wszystkiego. Mimo wszystko mam nadzieję, że Ci się uda.
No i na tyle moja skleroza pozwala mi odpisać. :wściekła/y:
Dzisiaj musimy obniżyć łóżeczko, bo Laura zaczęła klęczeć podciągając się.

Elwirka moja też 2 drzemki. Pierwsza ok 9-10 a druga ok 15-16 a zasypia ok 20. Ona jest małoproblemowym dzieckiem i rzadko się zdarza, że płacze przed spaniem. Poprostu jak jest śpiąca to wystarczy ją pobujać i zasypia. Zwykle trwa to ok 5 min :-D po niej doskonale widać kiedy już ma dosyć i chce iść spać. Przy czym drzemki trwają ok godzinę. Widocznie Twoja Oliwka potrzebuje więcej czasu na zaśnięcie i się biedna męczy.

u mnie łózeczko nie jest jeszcze najnizej , bo pomimo tego ze maly stoi to poręcz ma na wysokości barków więc nie ma szans wypasc, no chyba ,ze zacznie skakac?! hihi.
mam nadzieje ,ze Dodo sie nie pochoruje. tak czy inaczej muszę z nim leciec dzis na zdjęcia bo zawalilam z tym paszportem i nie mogę juz ani jednego dnia czekac. Tak wlasnie wypelnialam ten wniosek i tam sa jakies odciski palców , no ale chyba od takich maluszków nie biorą? hmmmn ciekawam.

uuuu to faktycznie trza obniżyc . U nas poszlo w dół jak tylko Dodo zaczął siadać , bo wiadomo ,ze potem to juz chwila i zacznie wstawac. No ja wlasnie tez nie wiedzialam ,ze w tych nowych paszportach to takie rzeczy wymyslili.

renataborysek Ty napisalas ,ze robilas teraz paszport . Powiesz cos więcej? Jak to jest z tymi odciskami?

Doris moja to leń i do tej pory się sama nie podnosiła. Dopiero przed tygodniem zaczęła jakoś do przodu się poruszać. Mam nadzieję, że jak najdłużej poraczkuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry