Aniawa rozumiem ,ze jest jeszcze szansa ,ze serduszko jeszcze się polepszy? A co do jeziorka , to gdzie konkretnie przebywasz? Może i mnie udaloby się podjechac?! ;-) No i super ,ze mialas taki romantiko wieczorek ;-)
Paolcia jak dzisiaj Julcia? Po nurofenie przeszlo? A co do wampirka, to choc nie oglądam to muszę przyznac ,ze całkiem fajny ten gosc ;-)
mała_mi to ja nie wiedzialam ,ze Łuki ma tez jakieś problemiki zdrowotne. :-( Mam nadzieję ,ze to nic poważnego.
Ika No to Tobie również wszystkiego najlepszego!!!! i zycze szybkiego ocieplenia w sprawach z małzem. A może wyjdz z inicjatywą i zorganizuj jakąs romantyczną chwilę sam na sam? Może kino , albo kolacja?
Onesmile co tam kochana????
mamaagusi a zdrówko już ok?
Makuc jestem pełna podziwu za takie długie wypracowanie i odrobienie lekcji od A-Z . No brawo;-) A jak tam dziś przyjaciel czworonożny? Dalej musisz jeździć na szmacie? Ty , a jakby mu czekoladę dac? ;p
Rysia a ja Ci zyczę ,zebys nie musiala się uczyc , a zebys wszystko wiedziala!!!! A , co?! :-) a może jakbys faktycznie gdzies wyszedla to bys znalazla brakującą wiedzę?! No nie spróbujesz to się nie przekonasz ;-) a co do motta z obrazka , to powinno być moje motto.
e-lona a może przez zęby Laurita tak wklada te paluszki. Jeszcze troche i jej przejdzie ;-)
dziulka dziś na pewno pójdzie lepiej. 3Mam kciuki.
Happy no i bardzo dobrze z tym łóżeczkiem turystycznym robisz. U mnie wstawanie jest już normalką. Ubaw ma wtedy po pachy. Cos czuję ,ze to będzie niezly urwis ... ehhh. Chętnie wsadzilabym go do takiego łóżeczka turystycznego .... wtedy to ja bym miala ubaw z niego.
Elwirka fajnie ,ze Oli tak milo Cię zaskoczyla z tym zasypianiem. Urozmaica Ci ,zeby nudno nie bylo. Dobra dziewczynka ;-)
kroma no niezly widok przy porannej kawie. Dzieki :-)
a co do @ to nie to . Wczoraj małzyk zrobil pyszniusie zapiekanki... najadłam się , a ja pieczrków raczej nie powinnam jesc ... Cieszylam się wczoraj ,ze jednak nic mi nie jest , a dziś buuuu:-(