Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

no ja nie przestaje trzymać już od dawna, aż mi zsiniałyroxi no ja ciągle trzymam kciuki ze sie uda spotkac.
;-)no właśnie nie próbowałam bo on wieczorem to jest do rany przyłóż, grzecznie zjada kolacyjke i idzie spać, więc nie chciałam go faszerować lekami, tylko że budzi się potem i tak całą noc ehhh już sama nie wiem :-( napewno zęby mu idą bo w dzień pcha wszystko do pyszczka, ślini się i denerwuje przy tym. Chyba spróbuje dzisiaj mu coś zaaplikować i zobacze czy pomoże.Roxannka gratuluję Patryczkowi pierwszych raczków! Próbowałaś mu dawać coś przeciwbólowego na noc? Być może te pobudki są przez ząbki.

bo ostatnio to się strasznie zaniedbałaś i nie miałam co czytać ;-) oczywiście post przeczytany od deski do deski i ...
ale wiesz co ... pij pij kochana na zdrowie, a jak przyjade do cie na noc to razem bedziem pić 

wiecie co jest najgorsze z tym ssaniem kciuka, że dziecko może wcale tego nie robić, a nagle w wieku kilku lat może zacząćonesmile, e-lona moja też smoczka niet więc upodobała sobie kciuka, ssała podczas usypiania ale po odstawieniu tydzien temu cyca to masakra jakaś....kciuk-najlepszy przyjaciel. Z racji wyuczonego zawodu wiem jakie problemy wynikają z ssanie kciuka więc szału dostaje jak ją widze z tym paluchem:////
mojej koleżanki 3 letnia córka teraz ma taką faze, no masakra. Mam nadzieje, że wasze dzieciaczki szybko z tego wyrosną 
a jak wiedza, wejszło cosik do główki czy tylko % 
nadzieja umiera ostatnia, ja tam kciuki cały czas trzymam ... a nóż widelec ;-)to ja tez spadywam spac bo mam dosc dzisiejszego dnia. nienawidze.... oj jaka zla jestem.... na pewno dupa i nie przejde dalej z tego co dzisiaj bylo.

uuuułłłaaaa to musiało być gorąco skoro ty takie ciacha odrzucasz na dzieńdobryKroma po dzisiejszej nocy ja wolę swojego małża![]()

KROMA bo ja Twoje poczucie humoru uwielbiam, stąd to plucie)))
ja toże
kroma, i czekam na jakieś nowe gafy słowne 
hahaha taka duża piaskownica :-) zazdroszcze spacerków nad morze, ja co najwyżej do łazienki moge się przejść i wode w toalecie spucić coby szum fal usłyszeć w muszliROXANNKA Pudzianek jest zachwycony plażą.

ale podoba mnie się
:-)
i na wieczór zamawiam
;-)
dam mu jeszcze czas do wieczora a jak coś to bedą dzisiaj sąsiedzi mieli używanie bo talerze będą leciały jak nic
w zeszłym roku zapomniał, i normalnie bym mu pewnie przypomniała, ale byłam tak wściekła że wypiełam się na niego i poszłam spać, dopiero następnego dnia pytał co się stało że ja taka zła jak osa to mu powiedziałam ... takie miał wyrzuty sumienia że cały bukiet kwiatów przytaszczył do domu, ale nie smak pozostał
:-