Bry Mamuśki
U mnie nocka w "normie", z rana mówię do Oliwki, że dziś zaczyna 10 m-c a to do czegoś zobowiązuję, a Ona mi na to sikiem porannym po łóżku... Kochane dziecko, jak Ono wszystko pięknie rozumie ;-) Wczoraj Was podczytywałam póżnym wieczorkiem ale już byłam taka umęczona żeby cokolwiek napisać (mąż się do tego przyczynił ;-)) że zasypiałam na siedząco, za to dziś mam od rana niezłą lekturkę, bo tyle żeście naprodukowały że nie mogę nadążyć ale ufffff udało się :-)
Ida wszystkiego naj naj najlepszego w dniu urodzinek radości z każdego dnia we Troje!!! ładnie Michalinka podpada mamie, taką olewkę na "nie wolno" niestety ale też doświadczam każdego dnia...
Roxannka dla Ciebie również wszystkiego najlepszego pociechy z synka i mężusia!!! (mam nadzieję, że o święcie nie zapomni)
Ika216 sto lat z okazji imieninek !!! z moim mężem też tak często jest :-(
Dziulka wszystkiego naj naj naj dla męża, powodzenia na testach i spokojniejszego dnia.
Rysia trzymam kciuki, żeby chemia pomogła siostrze, jestem myślami z Wami :*** a jak Miłosz???
Makuc zmieniasz avatarki jak rękawiczki ;-) a jak dziś nocka? Alutka dała pospać? u Nas też był wczoraj 30 minutowy histeryczny płacz :-( przy obiedzie...a co do psinki to może węgiel podaj, zwykle pomaga na takie rewolucje, co do charakterów, to ja mam wybuchowy, mąż łagodny raczej jak baranek ale nie uległy i swoich racji broni jak lew... a z brzuchem nie jest ok :-((( muszę na dietę przejść
Doris super, że udało się te zdjęcia zrobić, co to za nowe debilskie przepisy :-/ a Dorian jak? współczuję bólu brzucha, mnie niestety nie opuścił :-(
RenataBorysek udanego urlopu nad morzem :-)
Aniawa przykro mi z powodu niezbytr optymistycznych wieści po wizycie u kardiologa, mam nadzieję że to się zmieni do grudnia, trzymam mocno kciuki a co do wspólnych wieczorów z mężem, to fakt fajnie jest powspominać a jeszcze jak się te wspomnienia tak milusio kończą ;-) tylko szkoda że niewsypana jesteś, ja nawet nawet (nie licząc pobudek nocnych) a mąż zaspał do pracy dziś :-) a co do smoczka to Oliwka też się sama obsługuje jak tylko ma w zasięgu ręki.
Kroma jak zdrówko??? a dzieciaczków??? życzę polepszenia a nie rozłożenia !!!
Paolcia dobrze, że Julcia się dobrze czuję ale tak profilaktycznie zdrówka jej życzę dużo
Mała_mi nadrabiałaś w wannie??? a z tym kielichem nerkowym u Łukaszka to się coś zmienia?
Onesmile poprawy nastroju życzę, rzadko teraz piszesz z Nami :-(
Mamaagusi zdrówka życzę Tobie i dużo sił, żebyś mogła z nami częściej pisać :-)
Emiliab a jak oko Twe?
Happy współczuję małej marudki z rana, może po drzemce będzie lepiej, moja niestety też ląduje w czasie snu na brzuchu alboi siada i daje nura w przód, stąd m.in. pobudki nocne.
Elwirka super, że dzień miałyście udany, że Oliwka usnęła bez problemów.
E-lona butelki nie starczyło na tylu chętnych, ja też uwielbiam to winkoooooo plus lód, sprite i cytrynka :-)
Efa a Ty gdzie się podziewasz?
Nat odpoczywasz? jak nastrój? a jak Piotruś? podoba mu się okolica, morze???