reklama

Październikowe Mamy 2010

Happy dentinox na smoczek? hmmm muszę spróbować, bo mąż daje Oliwce na szczoteczkę do zębów i sama sobie aplikuje, bo z palca zlizała i połykała
Chyba pójdę wodę nastawić na kolejną kawkę...

Ostatnia edycja:
reklama
Roxanko ale zdrówko najważniejsze, a ostatnio u Ciebie z nim krucho :-( ..... no dobrze spełnienia marzeń również ;-)
no wiem wiem, ale wiesz mi się marzy żebyśmy się spotkały i dlatego tak się upominam o to ;-):-)

kania, to może przejdz się jednak do lekarza z tym brzuchem, skoro nic nie pomaga :-(

oczywiście jak ja jestem to maqcia niet :confused2:

ide nakarmić moją jęczącą bestie i jeśli siły pozwolą to wróce ;-)

Ostatnia edycja:
Roxannka chętnie bym się wybrała ale czasu brak a poza tym nie wiadomo do jakiego mądrego tu iść żeby co zaradził, Ty to się nie martw o mnie tylko kuruj się, bo tak jak Sarisa pisze u Ciebie z tym zdrowiem ostatnio nie za dobrze... i smacznego Patrykowi życzę.

Kania ja chyba tez musze nastepna kawe bo takie mam ciezkie oczy....i chyba zbiera sie na deszcz :wściekła/y:

Ciekawe co tam u Kasis bo chyba dawno jej nie bylo(chyba ze mnie wtedy tez nie bylo)

Sheneey dziewczyny pisały że Kasis na wczasach, ja tak piszę że idę po kawę i "poszłam" a kawy dalej niet... ale woda już nastawiona więc jest szansa że z tej kawy jednak coś będzie ;-) u mnie deszcz, słońce jeszcze tylko śniegu brak...a i zapomniałam dodać że moje podejście do pracy nadal się nie zmieniło - seksualne jak dotąd ,chyba dopada mnie "wypalenie zawodowe" :-( ooooo woda się gotuje, pędzę zalewać....kawa jest więc wracam do pracy ;-)
Makuc Wam akurat do straszydeł daleko :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Też idę zagrzac obiadek mojej Niuni- znów spała,to juz 2 drzemki od rana,a zazwyczaj spi juz tylko raz,po obiadku...może to faktycznie zębole,bo po Ibumie przestała płakać i padła,a teraz obudziła sie nawet- nawet w humorku.No i przy ssaniu z butli też wydziwia...Oj,oby juz wreszcie wylazły,bo mam dość...A po obiadku pewnie na spacerek wreszcie wyjdziemy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry