Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i chyba coś z zębolkami się dzieje! Bo jak pije mleko to wkłada sobie przy tym paluszki do buziolka i tak pije
albo odrzuca butelkę, pogrzebie sobie w buźce i znowu pije
A ja czekam aż zaśnie bo mam dzisiaj fantastiko obiadosa! Ziemniaczki smarzone, mortadelkę i sujófkę
mniam....
Ciekawa jestem gdzie idzie to co zjada mój mały, chudziutki głodomorek. Po powrocie zjadł obiadek i śpi od ponad godziny. Przynajmniej miałam czas poczytać i przygotować obiadek- zupka kalafiorowa (od mamusi) i zapiekanka z ziemniaków, pomidorów, boczku i cebulki. Mniam
Zupkę zjadłam a z drugim się wstrzymałam. Raz, że nie jestem jeszcze mega głodna a dwa- wczoraj jak za wcześnie pochłonęłam obiad, to kolację jadłam razem z Wojtkiem i zanim poszłam spać, znowu umierałam z głodu 
Fakt, że ona nie ma już dziwnej gimnastyki porannej czy innych poronionych rzeczy jakie pamiętam z pierwszych wyjazdów. No, ale nadal trzeba chodzić z grupą i robić coś na co niekoniecznie zawsze ma się ochotę. Nie wspomnę już, że pani nie jest babcią i na wszystko nie pozwoli ;-)

Aniawa rozumiem ,ze jest jeszcze szansa ,ze serduszko jeszcze się polepszy? A co do jeziorka , to gdzie konkretnie przebywasz? Może i mnie udaloby się podjechac?! ;-) No i super ,ze mialas taki romantiko wieczorek ;-)

.O co kaman,ktos mi powie????Na ten spacer nigdy nie wyjdziemy,jak tak dalej będzie.A co w nocy będzie robić?Mamie czadu dawac,oczywiście:/.
).Mam trzy worki pociętych materiałów i...czasu brak.Jedynie odwyk od BB mógłby mnie uratować...eeech...i co tu wybrać???
. To jest taka masa w pudełeczku,jak wkładasz palca(lub palce) to hmmmm.... pruka(czyt.puszcza bąki). Masakra!!!!
ona teraz z jakieś 7300 pewnie waży. Do potrojenia wagi urodzeniowej brakuje jej z jakieś 200 g więc się nie martwię ;-) wiesz, że też mi na myśl przyszły te pyłki, ale raczej nie bo to jest jedno oczko i jedna dziurka więc raczej ją przewiało :-(
dzieciaki na pewno mają z tego frajdę 
i trza było ją przebrać i uśpić. Padła w 2 minutki a mi nic innego nie pozostało jak delektować się pyszną kafusią
....znowu leje!
.
a czy ty za duża jesteś to ja ocenie jak już do wawy przybędziesz 
a mi jakoś sierpień się kojarzyłtak coś kojarzę , ze kasis miala wlasnie początkiem lipca jechac do Chorwacji bo pytala o chętnych na ten termin .
ale może coś mnie się pomerdało 
może wyskoczcie gdzieś na obiadek, ja w takie kiepskie dni najbardziej lubie maca ;-)
oczywiście napisze później co i jak 
no mi też udało się już zagłosować :-)