DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZONKA:***
Dzieć śpi więc mam chwilę dla siebie

doris myślałam, że dziś w moje imieniny zrobię romantyczną kolację tymczasem mój mąż wrócił z pracy, złożył mi życzenia i wyszedł

(( nie pozostało mi nic innego jak zjeść w samotności:///
happybeti przysmak teściowej wygląda apetycznie
Roxannka dużo zdrówka!
Kania ja to nawet nie wywołałam ani jednego zdjęcia Werki normalnie wstyd.....zdjęcia ślubne sióstr i siostrzeńców wiszą na ścianie a swojej niuńki nie mam://
sariska ptasie mleczko mniam....od tygodnia nie karmię już piersią i teraz zaczełam wcinać słodycze, boję się, że znów przytyję:/ szkoda by było bo ładnie udało mi się zrzucić po ciąży.
mała mi mojej siostry syn też ma taką wadę jak Twój Łukaszek. Teraz ma 1,5 roku i wyniki z miesiąca na miesiąc polepszają się. 3mam kciuki żeby w Waszym przypadku też tak było
monimoni powodzenia jutro na obronie, 3mam kciuki!!!
onesmile ja też nic na razie z kciukiem nie robię bo i tak będzie ciumkać go i tak a przecież go nie obetne

)) w dzień jak ssie to wyciągam jej go delikatnie i wsadzam do rączki gryzaczka
rysia no to znów ciekawy weekend się zapowiada

)
aniawa dobrze, że nic poważnego się nie stało Wojtusiowi......teraz jest najgorętszy etap rozwoju naszych pociech i trzeba mieć oczy dookoła głowy
mamaagusi zdrówka oby choróbsko wkońcu odpuściło!!!
Ala mi teść dziś ciśnienie podniósł. Zapytał się mnie dlaczego ja Werci takie brzydkie sukienki ubieram (a bardzo ładną i kolorową sukieneczke miała) bo on czasem na spacer z nią chodzi i jego wnuczka musi pieknie wygladać przecież. Wiec mu odpowiedziałam, że sukni balowych do ogrodu nie zamierzam jej ubierać a poza tym to nie jest lalka żeby w przebieranki się bawić- ma jej być wygodnie i tyle.