• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ala wow jakie poświęcenie, gratuluję na pewno będzie pyszne, galaretkę oczywiście na wystudzone.
Polecam dać mniej wody o galaretki, niż jest napisane na opakowaniu, szybciej się stężeje :-)
Jakiś plus tej awarii się znalazł, obiad gotowy, pranie nastawione, ręczne też za mną :-) teraz czekam aż usuną awarię po czym przyjdzie mama z Oliwką, dam obiad i sru do doktorka, trzymajcie kciukasy choć to w sumie rutynowa kontrola ale muszę dopytać o to mleko, o recepty, o i witaminę d itd. itp.

Ostatnia edycja:
kania trzymam kciuki za wizytę , no i tez szacuneczek za tyle pracy :-)
Alicja widzisz, dziewczyny to sie znają . Tu "to sobie już zrób", to"nie dodawaj tyle wody , bedzie szybciej" ... no ja to takiej wiedzy helpniczej nie posiadam..... ALE bardzo chętnie skosztuje efekt końcowy. Takze zamiast pokazania fotki , proponuje wysłac kawaleczek kurierkiem do Doriska :-D

reklama
Ala hmmm połapać się może ale co to za różnica i tak będzie dobry i do brzucha trafi :-)
Doris ja też zbytniego kulinarnego doświadczenia nie mam, z domu wyniosłam tę wiedzę ale rzadko ją wykorzystuję, nie lubię piec ciast, jak już to mięso, zapiekanki i sałatki robić a to żadna sztuka :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry