reklama

Październikowe Mamy 2010

Dobry deń!
Ojjj,nie dam rady Was nadrobić. Zostałyście przeze mnie tylko niechlujnie" przeleciane":-p. I wiem,że:
* Iduśka wróciła:tak:
*Alicja zaliczyła swój"pierwszy raz" z własnoręcznie zrobionym ciastem. Szacun:-)
* Efa wyleczona z tarczycy(odezwał się jej Anioł Stróż:tak:).
* roxi i doris szykują się na wspólną imprezę;-). Zazdraszczam
* czekamy na wieści od strip ,która miała iść do onkologa... Czekam...
* Arek kromy sobie "poszedł". Gratulacje:happy2:
* Zuzek i Madzia świętują 9-miesięcznicę. Gratki dla dziewczynek małych i dużych(sarisa,ladygab):-)

Coś tam było o weselach,ale nie pamniętam,więc się nie wypowiadam:zawstydzona/y:. Więcej już nie wiem... Przepraszam:-(.

U mnie wczoraj było głośno. Najpierw o 8 rano sąsiedzi z piętra wyżej zaczęli kłaść sobie kafelki na balkon,więc było duuużo borowania:wściekła/y:. O 10 ewakuowaliśmy się z domu,bo przecież Franek by nie zasnął. Kupiłam tantum verde-pomógł-jeszcze nie do końca,ale jest duuuża poprawa. Po południu były u mnie dzieci mojego brata,więc znowu było głośno;-),ale wesoło.

Dzisiaj od 7.45 hałasu ciąg dalszy. I znowu o 10 wyszliśmy na dwór. Poszliśmy na kiermasz odzieży do szkoły. Kupiłam każdemu po 2 rzeczy-jakoś tak wyszło. Nawet mężowi kupiłam gatki,chociaż nie zasłużył:no:. Teraz odpoczywam,Franek śpi,ja piję kawę,obiad zrobiony,Kuba na dworze... Luz blus:-).

Obiecuję,że już będę na bieżąco. Buziole:****

reklama
dobra laski, ja mam pęd dzisiaj wróciłam od mamy, byłam w parku, żal mi dzieci że w blokach siedzą więc na kaczki pomaszerowała, teraz czekam na gościa, nie wiem kiedy będzie, zaraz moja mama z Olką wróci i zacznie się szał.

Troszkę was poczytałam,
Paolcia- masz 10 dni na zwrot i jak nie masz warunków umowy, sprzedaży i gwarancji to masz 3 mce na zwrot, musisz mieć paragon i nawet nie musisz im mówić jakie są powody. Rozumiem, że to nie była transakcja bezpośrednio w sklepie tylko na odległość, wtedy na bank 10 dni jest zwrotu.
Zwrot towaru zakupionego przez internet
§ Zwrot towaru zakupionego na aukcji w ciągu 10 dni a koszty wysyłki – Forum Prawne
Poczytaj sobie jak chcesz to zwrócić, masz do tego prawo, mój M pracuje w handlu i ma zwroty od klientów i przyjmuje z bólem serca, ale takie jest prawo kupującego.

Efa- super, że tarczyca już dała ci spokój, cieszyć się teraz tylko zdrowiem, ja też się cieszę :)
Alicja- pierwsze koty za płoty, teraz czas na jakiegoś torta.
Emilia- współczuję remontu u sąsiadów i u nas same remonty, szczególnie na ogródkach walczą z koszeniem, oszaleć idzie.
A my musimy się spotkać i to szybciutko, pozazdrościłaś doris i roxi, więc niech nam pozazdroszczą, a doris to nieźle wszystkich obskoczyła :)
mamaagusi- a w czym pieczesz ten chlebek, mi się też marzy własny wypieczony a nie ten z chemią ze sklepu.
ktoś ma dzisiaj święto suwaczkowe Sarisa i Laydybag wszystkiego naj :)

Kroma no to organizujmy nasze spotkanie:tak:. Najlepiej w taką ładną pogodę,może w Parku Róż? A zresztą poszukam sobie,czy zostawiłaś jakieś namiary na siebie;-).

No i nie ma:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
halo

Efcia to super :) cieszę się :)
Emiś o jesteś i super, że lepiej sie czujesz. I fajowo, że się spotkacie z Kromą i może ja nie Doris, ale zazdraszczam najbliższego spotkanka.
Alicja super, że biszkopcik się udał :-). Oj banany jak najbardziej do galaretki truskawkowej. I zawsze jak robisz galaretke na ciasto najlepiej zrobić z 400ml szybciej się zsiądzie :-) i taka gęściejszą wylewasz wtedy na bank Ci nie ucieknie.( i pamiętaj, żeby nigy nie dodawać do galaretki anansów i kiwi, bo się nie zsiądzie ;-))
Kania ten wypadek masakra. Przykre to, że takie rzeczy ludzi spotykają
Mamagusi to fajnie masz, że Cię puszczają. Jak Alicja napisałam mnie nie puszczali nigdzie , a brzuszek miałam dość pokaźnych rozmiarów. Jednak korzystałam z kas pierszeństwa, jak szłam do ambolatorium nigdy w kolejce nie czekałam tylko podchodziłam do okienka, żeby mi badanie wypisała i potem od razu wchodziłam do pokoju zwierzeń(czyli pobrania krwi)- kiedyś właśnie tam była fajowa pielegniarka i mi powiedziała, że ja na cud czekam?kobiety w ciąży są poza kolejnością przyjmowane :-) i od tamtej pory się wpuchała, o jakby mi jakiś dziadziuś czy babcia zwrócili uwagę oj by się działo. A w urzędzie miasta byłam ja w 8 miesiącu i kobita z 3 tygodniowym dzidziolkiem i niestety nikt nas nie puścił i uważam, że to wina bab w okienkach, bo jakby były na tyle mądre to by poprosiły i by się cżłowiek nie musiał zastanawiać czy wypada czy nie wypada się wepchać.

mój humor nadal gdzieś się błąka. M wyjechał będzie jutro w nocy :-(, a do tego Zuzek jakieś cyrki odstawia. Tak strasznie się dziś popłakała przy usypianiu, że wyłam razem z nią. Nie wiedziałam co jej jest do tego mi się zaszła na szczęście jedno dmuchnięcie w buźke wystrczyło, ale i tak zdołowało :-( i co i teraz siedzę i myślę co to było.

Sarisa może Zuzia nie w humorze przez tą pogodę. Laura też dzisiaj sama nie wie czego chce i zrzęda z niej.Poza tym zębce jej próbują wyjść.
Alicja nie wiem za ile spacerówkę chciałabyś, ale akurat teraz jest w biedronce za 199zł taka
Efa super wieści.
Emilia zdrówka.

Ostatnia edycja:
E-lonko fajnata biedronkowa z tym że dla nas na chwile obecną za droga :-( , max 100 zł mogłabym dać...zobacze w tych komisach, może mi sie poszczęści ;-)

uwaga, uwaga :-D alicjowy biszkopt :-D

DSC06813-1.jpg

a na zamknięty zaraz wrzucam degustacje ;-) nie mogłyśmy sie na małża doczekać :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry