reklama

Październikowe Mamy 2010

dzięki dziewczyny :* jejku naprawde nie wierzyłam że mi sie uda :-D
biszkopt troche suchy mi wyszedł, może następnym razem go czymś nasączę..hmmm ? dobrze że jest ta galaretka to sie równoważy ;-) ale najważniejsze że da sie zjeść :-) no to teraz tylko czekam na małża...

reklama
Sariska ojjj,ja też bym się chciała spotkać(z tobą na przyklad;-))
Alicja ciastowygląda pysznie :tak:. Ciekawam,jak małżowi smakowało;-)

Mój malż właśnie wrócił. Chyba będzie rozmowa. Dobrze,że mam w lodówce przyjaciela,to bedę mogla albo topić smutki,albo napić się na zgodę:dry:.

Ostatnia edycja:
Emiś czekamy na wieści.
A ja jestem padnięta na maksa, byłam dziś we Wrocku bo po 32 latach okazało sie,ze mam zly akt urodzenia, a bez tego nie mogę isc na sprawe spadkową bo miałam wpisane złe nazwisko mamy i dopiero teraz zauważyli,a ,że sie urodziłam we Wrocku więc była wyprawa.
Do tego dziś strasznie sie wystraszyłam bo Błażej by wypad z chodzika w ostatniej chwili moj Ł go złapał masakra.
Błażej dał dzis popalić taka maruda straszna i padam normalnie od pol godziny mam spokój ,mam nadzieje,że do rana.

Kasis, to masz u mnie krechę jak pas startowy ze się nie odezwałaś! To ja w domu siedzę i czekam aż mnie odwiedzisz a Ty tylko do urzędu i z powrotem? Nie ładnie ;-) Następnym razem Ci nie odpuszczę! ;-)

A poważnie to dzwoniłam do wujka gina i mam leżeć. Ciekawe jak przy Justynie... (Chyba poziomo ;-) ) Do tego No-spa forte 3 razy dziennie. I magnez - poczwórna dawka. Aż przejdzie (jeśli przejdzie). Dzisiaj to po południu sie przewrócić na drugi bok nie byłam w stanie, tak brzuch bolał. A przecież ja nic wielkiego w domu nie robię... :-( Pranie pościagałam, poprasowałam je, Justyna 3 razu na dworze była, tak się złożyło, obiad tylko odgrzałam - no robię mniej niż na wakacjach! Mała śpi od 19 do 7:30 już bez pobudek. W dzień też ma 2-3 drzemki, łącznie ze 3 godziny. Mam luz blus!

Dobranocka powiem ci szczerze,że myślałam o Tobie:)naprawdę:))ale spieszylam sie do drogiego usc w legnicy po prawdlowy akt malzenski a musialam miec to dzis zalatwione.
Wiecie co naczytalam sie o tym nowotworze Zosi i załapałam schize bo u Błażeja znalazłam mały guzek z tyłu glowy, w nastepnym tygodniu ide do lekarza,mam nadzieje,że da skierowanie na usg.

reklama
Roxannka jedziemy nad polskie morze, okolice Mielna:-)
kroma gratuluję nowych umiejętności Areczka:)
sarisa, ladygab, malutka dużo zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!!!!:-)
paolcia do mnie też dzwonili z tej firmy zaraz po porodzie ale ja odmówiłam....wiem, że wystarczy raz się zgodzić na przesłanie towaru to potem nie można się od nich odczepić i ciągle coś ślą za co oczywiście trzeba płacić.
Kania straszny wypadek....aż ciary przechodzą:(( a z tymi awariami to powinni coś zrobić bo praktycznie codziennie się zdarzają!
ladygab powodzenia w kupnie mieszkanka.......my też sie zamierzamy nad kupnem większego 3 pokojowego bo jak rodzina nam się jeszcze powiększy to nie pomieścimy sie;)
efa super, żę wyniki ok:)
Alicja gratuluję pysznego ciasta! ja dziś fasolkę po bretońsku robię, mam nadzieje ze bedzie zjadliwa:0
dobranocka ale Justynka pięknie śpi......też tak chcę!!!!!!!!!!

Jeśli chodzi u usypianie na rękach to ja też już mam dość....kiedyś tak pięknie zasypiała sama w łóżeczku a teraz tylko u mnie bo u męża jest wielki ryk.....nie wiem nawet jak do tego doprowadziłam ale wiem, że muszę to zmienić...najgorsze jest to, że Wera w dzień spi u teściowej i ona nie wytrzyma jej płaczu w łóżeczku i będzie ulegać:////

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry