Roxi tą liste barów to nie wyrzucaj , przyda się na następny raz. A tosty puchatkowe są pyyyycha ! A masz przepis? Bo ja jadlam u kumpelki kiedys i strasznie mi smakowały. Miki jedzie nad morze dziś , a jutro ma urodzinki. Odprawimy jego 'dyszkę' po powrocie , bo w sumie to rodzina tez mi się porozjeżdzala i nie moglam zrobic wczesniej.
Efa super wieści z tą Twoją tarczycą :-)
emiliab i kroma fajowo ,ze tez organizujecie spotkanko. Czekamy na relacje i fotki.
Sariska współczuję Zuzince 'zaniesienia'. Ja tez nie lubię takich akcji. A Ty co humorek taki kiepski??? I ja klikam na pajacyka 'prawie' codziennie ;-)
alicja biszkopcik z galaretką wygląda pysznie i na pewno tak tez smakuje. A co do Mikiego , to jedzie na kolonię językową do Smołdzińskiego Lasu – koło Łeby. On skacze z radosci , a ja nerwy mam takie jak przed jakims egzaminem co najmniej. Nie myslalam ,ze tak to bedę przezywac. Ciesze się ,ze małż dotarł , ciasto mu smakowało i jesteście znów w trójeczkę :-)
Emiliab a jak sprawy z małżem? O! Doczytalam .... super!
Kasis ojj to mialas wyprawę. A co do upadku Błazejka to ufff całe szczęście ,ze udało się zapobiec wypadkowi. Ale jak on to zrobił? Może chodzik był za niski? A z tym guzkiem , to mnie zmartwilas.mam nadzieje ,ze to nic poważnego.
Dobranocka lepiej słuchaj wujka i odpoczywaj jak tylko masz chwilkę. Oczywiscie zdaję sobie sprawę ,że lezenie przy Justysi jest niemozliwe , ale jak ona ma drzemki to Ty masz lezec!
mała_mi fajnie ,ze małz zadowolony w nowej pracy
makucku Ty małzowi tez pisz na gg ,ze fajnie Ci tam jest i ze koleżanki Cie odwiedzają. Widac ,ze chlopina tęskni za tobą , ale męskie ego go trzyma – phiii :-)
Ida u mnie z wczorajszej kolacji Doriana też niewiele zostało zjedzone. Zaciskał buzie i nie szło mu wcisnąc łyzke z kaszką. Także poszedł spac praktycznie bez jedzenia. Myslalam ,ze w nocy bede musiala robic butle, ale nie. Spał do rana !
Rysia słodki awatarek. No ale na moje pytanie mi nie odpowiedzialas :-(
dziulka Tys jest niezła aparatka w tej pracy. Normalnie sherlock jesteś :-) i współczuję takiego zajobu :-(
happy jaka Ty masz z rana wenę to szok!!! Ja o tej porze to tylko wiem jak dojsc do łazienki

A z ta kupa do swieżej pieluchy to u nas idento.
kania współczuje kolejnej awarii. No i bardzo dobrze zrobilas ,ze ten urlop sobie wzięłas. To się wczasuj! ;-) A gdzie się bedziesz pakowac???? Mikiego to pierwsza kolonia.
elwirka haha , ale Oliwcia ma dobre serduszko. Sama nie zje ,zeby piesek dostał :-)
natolin no to rewelacja ,ze tak podrózujecie. Uwielbiam Zakopca :-) A na Gubałówce koniecznie grzane winko trzeba wypić ;p
kasia33 fajnie ,ze mnie rozumiesz. Ja jednak Mikiego nie odwiedze , bo będzie jakieś 600km ode mnie :-( , no chyba ze będzie mu tam barzdo zle to wtedy po niego pojadę.
Muszę na razie zaprzestać nadrabiania , bo mam cos pilnego do zrobienia , ale jeszcze tu wrócę ;-)