dobranocka
podwójna październikówka!
Justyna chyba sobie wzięła do serca Wasze sugestie/zalecenia/groźby ;-) odnośnie wypoczywania cieżarnej mamusi, bo spała do... 9:40
Przypominam że usypia o 19... Chyba z nudów tyle śpi. Teraz też już drzemie... Dziękuję Wam za ustawienie mnie do pionu - mi się zawsze wydawało ze prasowanie czy ogarnięcie chałupy to nic wielkiego, przecież zawsze to tak mimochodem wychodziło, bo to lubię, nawet tego jak pracy nie traktowałam... Muszę się zapisać do Natolin na korki z nicnierobienia ;-P
Aha, Alicja, ten tekst że sie do mnie zwalicie wszystkie z bb to kusząca propozycja a nie groźba, więc uważaj ;-) Zapraszam!
Miniu, Casperosik na pewno już duży chłopczyk, gratulacje dla Twojego dziewięciomiesięczniaczka!
Mała Mi, u nas jest kot i kuweta w łazience, wiec BARDZO pilnuję żeby dziecko tam nie weszło. Z drugeij strony kot musi mieć stały dostęp do kuwety, wiec jeszcze przed urodzeniem Justyny zażądałam takiej klapki w drzwiach (ma blokadę, mozna ją zamknąć na stałe, a tak to jest uchylna.
Bardzo zabawnie to wygląda jak Justyna podpełza i podgląda, wkłada ręce, gdy ktoś jest w łazience i zapali swiatło :-)
A co do picia alkoholu przy dzieciach to... Ja mam dziwnie. Bo nawet jak to nie są moje dzieci, to mam mega blokadę, której nie umiem przełamać. Nawet łyk mi nie przejdzie :-(
Przypominam że usypia o 19... Chyba z nudów tyle śpi. Teraz też już drzemie... Dziękuję Wam za ustawienie mnie do pionu - mi się zawsze wydawało ze prasowanie czy ogarnięcie chałupy to nic wielkiego, przecież zawsze to tak mimochodem wychodziło, bo to lubię, nawet tego jak pracy nie traktowałam... Muszę się zapisać do Natolin na korki z nicnierobienia ;-P Aha, Alicja, ten tekst że sie do mnie zwalicie wszystkie z bb to kusząca propozycja a nie groźba, więc uważaj ;-) Zapraszam!
Miniu, Casperosik na pewno już duży chłopczyk, gratulacje dla Twojego dziewięciomiesięczniaczka!
Mała Mi, u nas jest kot i kuweta w łazience, wiec BARDZO pilnuję żeby dziecko tam nie weszło. Z drugeij strony kot musi mieć stały dostęp do kuwety, wiec jeszcze przed urodzeniem Justyny zażądałam takiej klapki w drzwiach (ma blokadę, mozna ją zamknąć na stałe, a tak to jest uchylna.
Bardzo zabawnie to wygląda jak Justyna podpełza i podgląda, wkłada ręce, gdy ktoś jest w łazience i zapali swiatło :-)
A co do picia alkoholu przy dzieciach to... Ja mam dziwnie. Bo nawet jak to nie są moje dzieci, to mam mega blokadę, której nie umiem przełamać. Nawet łyk mi nie przejdzie :-(

i pachnij, nic więcej 
Mam dziś jakieś zaburzenia,dziś fizyczne,wczoraj emocjonalne (prawie zaczęłam kur..mi rzucać jak złamałam parasolkę od wózka,a wieczorem płakałam bo mnie wzruszał mój niuniek) - oj Gosia Gosia weź Ty się w garść hehe;-)