Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

generalnie ok, tylko jakoś późno się położyłam, a Ptyś ok 6 już sobie dysputy z pluszakami urządzał ;-)
tylko tęsknić bedziemy do ciebie 
szczęście w nieszczęściu że kasa nie za wielka, ale zawsze stratna jesteś ... z takimi to odrazu porządek powinni robić
ja się musze zainteresować co się dzieje z moją przesyłką, też niewielkie pieniądze i coś czuje że bez reklamacji się nie obejdzie 
super, że Miki taki zadowolony na tych koloniach, wyszaleje się pewnie za wszystkie czasy 

:-) ale morze kocham i już
chociaż wogóle to uważam, że cała Polska jest piękna i każdy zakątek naszego kraju ma w sobie jakiś urok, mazury, śląsk ... o taka ze mnie patriotka 
:-)
i współczuje @ ale wiesz mogłabyś mi na kilka dni ją podesłać, bo ta od emili i kani nie dotarła 
za synecke to podziekuje ale reszta mniam :* a kiedy do mnie dotrze to śniadanko, hę 

czasem sobie myśle, że ja instynktu macierzyńskiego to chyba nie mam
:-(
no i doriska też zabierzemy, może ta nasz miłość do morza i na nią troszke przejdzie
kto się jeszcze pisze ? 
jak dla mnie to ty masz wakacje codziennie ;-)
i rozumiem cie z tym bytowanie tu na forum, mnie też czasem jak coś wkurzy to bym chciała zniknąć, ale to takie chwilowe zawsze przy złym humorze. A do tego tyle się tu dzieje, że sama jak chce wszystkim odpisać to zawsze kogoś pomine 
:-) Rocznicowe gratulacje!!! u nas też już niedługo :-)
a kiepska jakość każdemu może się zdarzyć byle by umieć to potem naprawić! 
oj znam to, masakra!Wlasnie doswiadczam napadu histerii z wyginaniem sie do tylu,na boki...(nie mojej -mojego dziecka)
Zaraz wyjde z siebie.Spiacy,oczy zamkniete i nie chce spac!!!!WWrrrrrrrrrrrrrrrr

ale po drodze pranie wstawiłam, nakarmiłam Ptyśka i takie tam ;-)
Ale dzięki,jakoś ciężko mi było zacząć tego Weidera,a tu tak fajnie zaczęlam dziś dzień i faktycznie mam ochotę na więcej.
chyba ich pogrzało! Zarządałam zwrotu pieniędzy,ten jeszcze coś mi pisał,namawiał ale się uparłam,bo nie chciałam więcej płacić.skończyło się na tym,że odesłał mi kasę i wymieniliśmy się pozytywami ale potem żałowałam,bo mogłam właśnie przestrzec innych klientów - negatywem.