reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Doris a to nie chopaki mieli zmywać? hehehe . A odnośnie tego faceta wszystko bym skopiwowała i do widomości admistratorów allegro wysłała. I wiesz co jest najgorsze, zeby to była jakas duza kasa to rozumiem, ze chce oszukać, ale 25 zł śmiech na sali.
Kasia ja za morze też bym się dała pociąć jak maKUC. Ale Doris z górami też rozumiem też je uwielbiam.
Dobranocka i super :-)

ot i tyle pamiętam :-(. nie będe już dziś Wam tu smęcić, więc zmykam. A Dorisku Dodusia nóżka humorek srisce poprawiła..
Alicja wielka prośba do Ciebie proszę zrób kilka fotków swojego scracpa dla Isi i wklej na zamknięty, bo ja bym chciała takie cuś zobaczyc ?? jeśli się da oczywiscie? baldzo baldzo ładnie ploszę :-)

Wlasnie doswiadczam napadu histerii z wyginaniem sie do tylu,na boki...(nie mojej -mojego dziecka):wściekła/y:
Zaraz wyjde z siebie.Spiacy,oczy zamkniete i nie chce spac!!!!WWrrrrrrrrrrrrrrrr

Kroma a już myślałam, że @ da Ci spokój i wszystko jest ok. U mnie jak było tak jest, czyli po @ plamienia. W przyszłym tyg pójdę do gina po qrację tabsową.
Mała_mi wszystkiego naj z okazji rocznicy. A z tym nielubieniem to nie prawda chociaż rozumiem co czujesz. Mnie też wydaje się (a może nie wydaje tylko mam rację), że niektórzy mnie nie lubią i celowo nic nie piszą raz, drugie, trzeci, a to miłe nie jest. A z drugiej strony tyle tu się dzieje, że łatwo kogoś pominąć. Czasem mam ochotę stąd zniknąć, skasować konto. Przykro mi, że zawiodłaś się na przyjaciółce. Mam nadzieję, że humor Ci się poprawi po wyjściu od fryzjera.
Czarodziejka ja też po ćwiczeniach mam lepszy humor, super się czuję i mam ochotę na więcej. Chyba przytacham ze strychu steper.
Sarisa to może narysuj sobie słonko na suficie skoro dół pogodowy masz. ;-) Mam nadzieję, że szybko Cię opuści.
Dobranocka daj sobie spokój ze sprzątaniem i odpoczywaj. Współczuję rzyganka. Super, że dostaniesz pakę pieluch.
Makuc w sumie to ja się dziwie takim zwrotom, bo nie zależy mi na złotówce w tę czy wewte (jak to się pisze???), ale dobrze wiedzieć, ze są jeszcze tacy uczciwi sprzedawcy. Raz napisałam, że chcę zwrócić bluzkę, bo mi się nie podoba i za duża jest to mi napisali, że kasę zwrócą, a odsyłaniem bluzki mam się nie fatygować tylko ją sobie zostawić. Majątek to nie był, bo coś ok 10 zł, ale bluzkę i tak odesłałam.

E-lona ja myślę, że to chodzi bardziej o to ile się tu dzieje i nie każdy się do postów odnosi naszych, ale żeby znikac, konto kasować hahahah ;-) . przecież ja Cie bardzo lubię :-)
SHEENEY witaj w KLUBIE popsutych dzieciaczków. Tak więc maKUC chyba ja już to na skok zrzucam, bo nagle tak dzieci jedno i to samo robią? chodzi mi oczywiście o histerie, wyginanie pleców do tyłu i płacz?? Szkoda, że IKI nie ma ona specjalistka od dzieciaczków malych to bym nam powiedziała, co to się dzieje? A może BUNT? może te nasze szkraby jak dajemy im komórki ślą do siebie eski?? "o treści od dziś dajemy mamom popalić ;-) stosować do odwołania??"

Ostatnia edycja:
Sarisa czasem jak mam zły dzień to po prostu chcę od wszystkiego uciec, zastanawiam się po co w ogóle tu cokolwiek pisać, itp. A to hahaha nie jest zbyt przekonywujące.
Sheeney i jak sytuacja z małym Tomkiem? Opanowana?

Doris a to nie chopaki mieli zmywać? hehehe . A odnośnie tego faceta wszystko bym skopiwowała i do widomości admistratorów allegro wysłała. I wiesz co jest najgorsze, zeby to była jakas duza kasa to rozumiem, ze chce oszukać, ale 25 zł śmiech na sali.
Kasia ja za morze też bym się dała pociąć jak maKUC. Ale Doris z górami też rozumiem też je uwielbiam.
Dobranocka i super :-)

ot i tyle pamiętam :-(. nie będe już dziś Wam tu smęcić, więc zmykam. A Dorisku Dodusia nóżka humorek srisce poprawiła..
Alicja wielka prośba do Ciebie proszę zrób kilka fotków swojego scracpa dla Isi i wklej na zamknięty, bo ja bym chciała takie cuś zobaczyc ?? jeśli się da oczywiscie? baldzo baldzo ładnie ploszę :-)

no wlasnie kwota smieszna , ale takich okradzionych osób jak ja moze być setki więc po zebraniu do 'kupy' to kwota sie niezła robi.
Cieszę się, ze Dodo poprawił Ci humor . Przyznam ,ze i mnie te jego 'kocie ruchy' bawią.

e-lona no to faktycznie trafiali Ci sie naprawdę porządni sprzedawcy. Mnie tez nigdy taka sytuacja wczesniej nie dotknęła. Takze tymbardziej mnie to wkurzylo. No ale mam nauczkę i na żadne ekonomiczne juz się nie skuszę.

wogóle to juz wczesniej mialam sygnały ,ze cos jest nie tak z tym sprzedawcą. Bo jak kupilam pierwsza rzecz to zrobilam przelew pt."płacę z allgro" a potem jeszcze znalazłam inną rzecz , kupilam ją i napisałam do tego sprzedawcy ile mam doplacic do przesylki ,zeby przyszly razem. A on mi napisal ze mam doliczyć 23zł :szok:, a w opisie bylo ,ze 11 zł koszt wysylki! No i wtedy napisalam mu zeby w takim razie wyslal to osobno , bo chyba mu się cos pomylilo skoro koszt wysylki tego przedmioty byl ponad polowę tańszy. no to tak wyslal ,ze nic nie doszlo.
Było - minęło :-D

Ufff...zasnal w koncu,nie znosze jak ma takie histerie.:baffled:

Doris co za gosc!!!Koniecznie musisz napisac do allegro!Nienawdze takich ludzi.Ja tez nie lubilam strasznie wywodow na temat palenia a teraz sama troche tak robie :zawstydzona/y: Ale oczywiscie nie potepiam nikogo,kazdy sam wie co robi tylko np moja mame jak teraz byla strasznie strofowalam,ze ma myc rece,ze ma na malego nie chuchac (tak sie pisze??) a nie powinnam zapominac,ze sama palilam i mialam w tylku nieraz jakies zakazy czy nakazy:zawstydzona/y:

Sariska widzisz latwiej chyba oszukac przy malych kwotach bo ludziom czesto nei chce sie o takie grosze sobie d..y zawracac i odpuszzcaja

Elwirka coz to za nieciekawe wiesci.Mimo wszystko nie wolno sie zalamywac pamietaj!:-)

Dziewczyny pleaseeeee powiedzcie czy ktoras miala cos do czynienia z uniewaznieniem slubu koscielnego i wie cos na ten temat!!!!

reklama
E-lona upsi. juz poprawiałam ;-). Tak szybko pisałam, że błeda zrobiłam to haha nie tam miało być

Sheeney nie mam pojecia, ale z tego co wiem to teraz wystarczy iść do swojego księdza i wszystko da się zrobić;-). I faktycznie macie racje z tym drobnymi kwotami. Mnie nie bawią taki eoszystwa więc stąd moje pytanie i nie rozumiem

ohhh królewan wstała i słyszę ją jak się bawi w łożeczku typu daaaaaaaaaa, ohhhhhhhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry