Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doris a to nie chopaki mieli zmywać? hehehe . A odnośnie tego faceta wszystko bym skopiwowała i do widomości admistratorów allegro wysłała. I wiesz co jest najgorsze, zeby to była jakas duza kasa to rozumiem, ze chce oszukać, ale 25 zł śmiech na sali.
Kasia ja za morze też bym się dała pociąć jak maKUC. Ale Doris z górami też rozumiem też je uwielbiam.
Dobranocka i super :-)
ot i tyle pamiętam :-(. nie będe już dziś Wam tu smęcić, więc zmykam. A Dorisku Dodusia nóżka humorek srisce poprawiła..
Alicja wielka prośba do Ciebie proszę zrób kilka fotków swojego scracpa dla Isi i wklej na zamknięty, bo ja bym chciała takie cuś zobaczyc ?? jeśli się da oczywiscie? baldzo baldzo ładnie ploszę :-)
, a w opisie bylo ,ze 11 zł koszt wysylki! No i wtedy napisalam mu zeby w takim razie wyslal to osobno , bo chyba mu się cos pomylilo skoro koszt wysylki tego przedmioty byl ponad polowę tańszy. no to tak wyslal ,ze nic nie doszlo.

Ale oczywiscie nie potepiam nikogo,kazdy sam wie co robi tylko np moja mame jak teraz byla strasznie strofowalam,ze ma myc rece,ze ma na malego nie chuchac (tak sie pisze??) a nie powinnam zapominac,ze sama palilam i mialam w tylku nieraz jakies zakazy czy nakazy