Makucku ehhhh to Alicjusz dała Ci znowu w d*. :-( buuu niefajnie. Co się z tymi naszymi dziciami dzieje? O i u
sariski to samo :-( ehhh niech już przestana 'skakać' ;-)
sarisko Ty tez dołeczka złapałaś? No cos Ty!!! Własnie dzwonili z tej karczmy spod lotniska i pytali kiedy wkońcu umyjemy te gary po weselu???
Kroma ,
dziulka obu wam współczuję @. Choc się nie wykrwawicie , to ja zawsze podczas @ słaba jestem i tego nie cierpię.
mała_mi no co Ty bejbe? Wstalas lewą nóżką , ze takie głupotki gadasz? Jakto Cie tu nie lubimy .... normalnie zdejmę pasek chyba i po d* dostaniesz ;-). Wierzę ,ze wiele rzeczy Cię wkurza wkoło i masz gorszy okres .... ale walcz z tym dołkiem i nie pozwól mu wygrac. Idziesz do fryzjera , zrelaksujesz się i mam nadzieje poczujesz duuuużo lepiej! No i gratuluję rocznicy ślubu!!! :-) i niech Cię małzus mocno wyprzytula i wycałuje , co byś zapomniala o głupotkach.
Czarodziejka kobitko nie my jedyne wrócilysmy do nałogu, wiem że jest nas więcej ;-). I ja tez nie lubię moralnych wywodów na temat palenia;-).
Roxi tak jak Ty z morzem tak ja z górami mam. Góry najpiękniejsze i to o każdej porze roku :-)
I choć kocham plazowanie i morze ,to nie zamienilabym się na miejsce zamieszkania ;p. Przyjedź to zobaczysz jak tu pięknie ;-).
dobranocka och pamietam jak mi w ciązy rosły paurki :-). No i z tym listem reklamacyjnym to bardzo dobrze robisz!!! Oby przyslali wielkie odszkodowanie za straty 'moralne'
a jeszcze napiszę tylko ,ze ten nieszczęsny sprzedawca napisał mi ,ze jedna na 200 przesylek ginie na poczcie i tak też się stało w moim przypadku . Tylko ciekawe ,ze w moim przypadku to zginęły obie przesylki zakupione u tego sprzedawcy wysłane w róznych dniach??? może byloby to bardziej wiarygodne gdyby tylko jedna zaginęła , ale obie? Smiech na sali

.