reklama

Październikowe Mamy 2010

SARISKA tak wogóle to Zuzek podobne "ataki" płaczu do Alutkowej ma. Nic, nic a nagle ryyyyk i krokodyle łzy.... :( i nie wiem czy to akurat na skok można zgonić? boję się czasami, że coś młodej dolega a ja tego rozgryźć nie potrafię plus jeszcze jestem zła na siebie, że mi nerwy puszczają i w myślach potrafię własne placzące dziecko na balkonie zamknąć i tak na noc z premedytacją zostawić...

acha chwalilam się slońem i co? i dopa. padac zaraz będzie. na bank.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobranocka popieram akcję reklamacje i też czekam na wieści. I oby brzusio przestało boleć. Szkoda, że wymiotujesz po tej nospie.

Ależ Wam zazdroszczę tych wyjazdów Nałęczów, Kazimierz, Zakopane ....
A ja uziemiona mąż urlopu nie może wziąść narazie więc tylko morze mi pozostaje. Tylko, żeby ktoś jeszcze lato oddał buuuu.

Dobra idę się ogarnąć i wykąpać, bo wyglądam jak chochoł.

oli juz po pierwszej drzemce i sie bawi.dzien zaczol sie super nie ma to jak fatalna wiadomosc z rana odrazu sie wszystkiego mam dosc wszystkiego odiechciewa
kania zazdroscze nocki.miłego wyjazdu w górki
happy musze sprobowac tego odplamiacza bo mi sie nic niedopiera
doris dobrze zrobilas
mala mi niemartw sie niestety tacy ludzie sa nawet i ci ktorych uwazamy za przyjaciol ja zawiodlam sie niestety na bardzo duzo ludziach.tule wszystkiego naj z ookazji rocznicy slubu cywilnego
dziulka tobie tez zazdroszcze prz4espanej nocy nie zadobrze masz

Doris ja bym teraz tym bardziej tego tak nie zostawila. Masz maila od goscia to przeslij jego tresc na allegro z opisem całej sytuacji. Nienawidze takich oszustow. A mi sie juz chyba 3x przytrafil sprzedawca, ktory zwrocił nadmiar kasy. Za ta koszulke na aukcji było napisane, przesylka 7 zł, a facet mniej zaplacil i zwrocil mi roznice.

Dzien dobry!!!!
Ktora nam deszcz sprzedala???:wściekła/y:;-):-D

Happybeti fajny poczatek dnia mialas:-D:-D:-D.Prosze prosze,jakiego masz wspanialego syna,ze sam sprzata,pierze :szok::-)Co do okazywania milosci to moj 13 letni brat na malego Tomka mowil kiedys "goblinek".

Kania Ja tez palilam przed ciaza i nie powiem,ze czasem jeszcze o tym mysle(coraz rzadziej ale jednak),tyle ze odrazu mysle tez o malym i nie wyobrazam sobie ,ze palenie okazalo by sie wazniuejsze.Nie chciialabym okazac sie slaba..I glupia,ze po takim czasie moglabym do tego wrocic.Dlatego trzymam sie.:-)

Czrodziejka my sie zbieramy od paru miesiecy do zgrania zdjec na plyty albo jakis dysk.Tol by byla najwieksza tragedia jakby cos sie z nimi stalo:szok:

Natolin Byl bardzo zaciekawiony kotkiem ale delikatnie mowiac wolal go"klepac "niz glaskac:-D

Narazie na tyle bo malemu sie wyjec wlaczyl:wściekła/y::crazy:

No dziewczyny, najdalej do dwóch tygodni dostanę paczkę Huggiesów pocztą, w ramach przeprosin, wraz z ogromnymi podziękowaniami za zgłoszenie problemu (nie musiałam nic wysyłać - zadzwoniłam, pani bardzo uprzejmie spisała wszelkie numery z paczki i z pieluszek, po czym wiedziała już po tych numerach wszystko, nawet zdjęć nie potrzebują). Wszystko od razu pójdzie na opiernicz do działu kontroli jakosci, że dali ciała. A mój M. się śmieje że znowu mi poobrywane huggiesy przyślą ;-P

Doris, Justyna teraz śpi, ale jak nie spi to łazi po chałupie i woła: "DODO, DODO, DODO!" Randki potajemne mają czy co...?

reklama
Makucku ehhhh to Alicjusz dała Ci znowu w d*. :-( buuu niefajnie. Co się z tymi naszymi dziciami dzieje? O i u sariski to samo :-( ehhh niech już przestana 'skakać' ;-)
sarisko Ty tez dołeczka złapałaś? No cos Ty!!! Własnie dzwonili z tej karczmy spod lotniska i pytali kiedy wkońcu umyjemy te gary po weselu??? :-D
Kroma , dziulka obu wam współczuję @. Choc się nie wykrwawicie , to ja zawsze podczas @ słaba jestem i tego nie cierpię.
mała_mi no co Ty bejbe? Wstalas lewą nóżką , ze takie głupotki gadasz? Jakto Cie tu nie lubimy .... normalnie zdejmę pasek chyba i po d* dostaniesz ;-). Wierzę ,ze wiele rzeczy Cię wkurza wkoło i masz gorszy okres .... ale walcz z tym dołkiem i nie pozwól mu wygrac. Idziesz do fryzjera , zrelaksujesz się i mam nadzieje poczujesz duuuużo lepiej! No i gratuluję rocznicy ślubu!!! :-) i niech Cię małzus mocno wyprzytula i wycałuje , co byś zapomniala o głupotkach.
Czarodziejka kobitko nie my jedyne wrócilysmy do nałogu, wiem że jest nas więcej ;-). I ja tez nie lubię moralnych wywodów na temat palenia;-).
Roxi tak jak Ty z morzem tak ja z górami mam. Góry najpiękniejsze i to o każdej porze roku :-)
I choć kocham plazowanie i morze ,to nie zamienilabym się na miejsce zamieszkania ;p. Przyjedź to zobaczysz jak tu pięknie ;-).
dobranocka och pamietam jak mi w ciązy rosły paurki :-). No i z tym listem reklamacyjnym to bardzo dobrze robisz!!! Oby przyslali wielkie odszkodowanie za straty 'moralne' :p

a jeszcze napiszę tylko ,ze ten nieszczęsny sprzedawca napisał mi ,ze jedna na 200 przesylek ginie na poczcie i tak też się stało w moim przypadku . Tylko ciekawe ,ze w moim przypadku to zginęły obie przesylki zakupione u tego sprzedawcy wysłane w róznych dniach??? może byloby to bardziej wiarygodne gdyby tylko jedna zaginęła , ale obie? Smiech na sali :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry