reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Karen Moja droga. Co do libido, to u mnie też mocno się zmniejszyło. Mój mąż też wraca z pracy bardzo zmęczony (pracuje jako kierownik na budowie, ale takim kierownikiem, który też ciężko fizycznie pracuje) i też bardziej marzy mu się łóżeczko, ale bynajmniej nie z igraszkami w tle.

Jestem pewna,że dotrwasz do końca. Pomyśl sobie, jak będzie przyjemnie, po tak długim czasie "posuchy".....

reklama
Witam dziewczynki! Ja caly weekend latalam po galeriach i sklepach, szykujac sie do wyjazdu. Troche sie obkupilam:) dla maluszka za to nic.Taka matka wyrodna jestem;) Czekam na wyprzedaze:) zreszta teraz glownie letnie ciuszki, a nasze malenstwa beda jesienno-zimowe.
Sobie za to kupilam stroj kapielowy. Nawet dwa! Do tego sukieneczki, getry, pare bluzek i nawet spodni. Obecna moda jest super dla kobiet w ciazy:) tuniki, bluzki odcinane pod biustem i pelno spodni na gumce czy sciagaczu .Swietnie!jesem padnieta ale i zadowolona. Jeszcze kilka drobiazgow i moge jechac:)

a z libido u mnie podobnie- leci w dol, za to mojego TZ wrecz przeciwnie. Coz , czasem mu sie uda:))

Dziewczyny pomocy!!!
Wczoraj zjadlam na obiadek mloda kapustke tak mi smokowala ze dzis poprawilam i zaraz PEKNE!!!!!!!
Nie zartuje czuje sie jak balon. Mam wrazenie brzuch zaczyna mi sie zaraz pod zebrami. Zastanawiam sie czy mogalbym sobie espumisan zazyc.....poczytalam w necie ze tak ale sama nie wiem.

Moriam
gratuluje zakupowego szalenstwa:))))
Karen czekamy na wrazenia z niecierpliwoscia jestes pierwsza brzuchatka ktora ma juz wozek:))) ja tez juz chcialabym zaczac zakupy:))) Ale czekam na USG mam nadzieje ze dzidzia sie ujawni i zaczne szalenstwo wyprawkowe.

Witam z rana. Całą noc sie meczyłam poniewaz od wieczora okropnie bolała mnie głowa. Wkoncu wstałam o 6 i wykorzystałam stary sposób tesciowej. Napiłam sie szklanke silnej goracej herbaty z cukrem i mi przeszło. A teraz pomalutku trzeba sie szykowac na USG aby zobaczyc czy moja dziewczynka nadal jest dziewczynka i ku zadowoleniu mojego meza nie przemieniła sie w chłopca. Zapowiedziałam mu ze jak bedzie chłopiec to bedzie nosil sukienki, kucyki i spineczki ;-)

Ja się z zakupami dla malucha wstrzymam, aż poznam płeć. Mam nadzieję, że będzie to już za 1,5 tyg, a jak nie to na usg 3/4D liczę, że się ujawni. Za to dla siebie kupiłam kilka bluzek na lato na allegro. Po ciąży też powinny być dobre.

Dawidowe daj znać jak już będziesz po wizycie.

Nie wiem jak tam u Was, ale u mnie ciąg dalszy deszczowej pogody. A gdzie zniknął piękny, słoneczny maj? Ktoś mi mówił, że całe lato ma być chłodne i deszczowe.

witam dziewczynki:))co do wyprawki to ja kjeszcze nie kompletuje wyprawki..jakos boje sie zapeszac przez te moje napinania sie brzuszka..ale jesli bede miec dziewczynke to mam wszystko po corci:))tylko lozeczko kupimy nowe.a jesli chlopczyk to trzeba bedzie kupic cos w niebieskim kolorze heheheh...a czy wam tez zdaza sie takie napinanie brzuszka?????bo mi codziennie sie napina..lekarz mowil ze nic sie nie dzije narazie .a czy ktoras bierze tez duphaston?bo ostatnio mialm luteine i sama nie wiem ktory lek jest lepszy...

reklama
Ja się z zakupami dla malucha wstrzymam, aż poznam płeć. Mam nadzieję, że będzie to już za 1,5 tyg, a jak nie to na usg 3/4D liczę, że się ujawni. Za to dla siebie kupiłam kilka bluzek na lato na allegro. Po ciąży też powinny być dobre.

Dawidowe daj znać jak już będziesz po wizycie.

Nie wiem jak tam u Was, ale u mnie ciąg dalszy deszczowej pogody. A gdzie zniknął piękny, słoneczny maj? Ktoś mi mówił, że całe lato ma być chłodne i deszczowe.
wczoraj ogladalam pogode na tvn i od czwartku nadchodza cieplutkie dni:))))))w weekendy ma byc nawet 23 stopnie:)))fajnie bo juz dosyc noszenia tych kurtek...

Do góry