reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam kobitki :) nie nadązyłam czytac wszytskie ale jakos jestem na bieżąco .czekam równiez na relacje z wizyt i pozdrawiam was wszystkie całuje trzymajcie sie i buziaki dla maluchów w brzuszkach :)

reklama
Maleństwo rozwija się prawidłowo, ale niestety płeć nadal nie znana:( Najważniejsze, że zdrowe, ma wszystkie kończyny, palce, serduszko prawidłowe, główka i cała reszta też. Tatuś sobie pooglądał a pan doktor cierpliwie pokazywał i mierzył i tłumaczył. Naoglądałam sie niesamowicie, a największe wrażenie robiło oczywiście bijące serduszko:)
To było najważniejsze usg i wszystko było okej więc jestem zadowolona. Kg aż 3 mi przybyło od początku ciąży, ale portki z przed jeszcze noszę wiec nie jest źle.
Życzę miłego wieczoru :) i pozdrawiam wszystkich:-D:-)

siva- jak milo, ze o nas pamietasz! Twarda z Ciebie, swoja droga kobitka. Usciski!

fasolkaania- no to swietnie,ze wszystko ok. A co do wagi, to ja bym powiedziala, ze TYLKO 3 kg:) przeciez to juz polowa:)

czekamy na pozostale relacje. Dawidowe, jak tam u Ciebie?

Ja przytyłam jakieś 4 :) i jeśli chodzi o spodnie sprzed ciąży to na luzie wchodzę w udach i tyłku ale brzusio już tak duży, że się nie dopnę :) Dlatego zrezygnowałam z nich i kupiłam wygodne ciążówki :) Dziś miałam miłą sytuację. Gdy poszłam do mojego starego liceum to pani Dyrektorka od razu spytała czy chłopiec czy dziewczynka :) A to znaczy, że widać już mój ciążowy brzuszek. Fajnie się poczułam. Troszkę mi się humor poprawił bo mojego M. nie ma. Tydzień w delegacji w Szczecinie i tak jakoś smutno.

Swoją drogą co z Dawidowe? Miała wcześnie rano wizytę i milczy.

Ja dalej chodzę w starych spodniach ale szczerze mówiąc często jak siadam np. to odpinam sobie guzik. Na tyłku i nogach tak jak przed ciążą ale w brzuszku już mnie lekko ciśnie. Też sobie już kupiłam spodnie ciążowe na Allegro, fajne z rozciągliwym pasem na brzuchu, ale niestety strasznie duże. Niby rozmiar S a na tyłku jak worki no i za długie.
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI GRANATOWE S (1034796407) - Aukcje internetowe Allegro
Mama mówi, żebym je zostawiła bo na pewno dużo przytyję ale ja jednak chyba wymienię na mniejsze :D

gratuluję udanej wizyty i jedynie 3kg...
ja przytyłam conajmniej 5 :(
a jeśli chodzi o spodnie to też się mieszczę w udach i tyłku, ale w brzuchu absolutnie nie, bo mam duży, więc przez jakiś czas używałam pasa ciążowego, ale teraz przerzuciłam się na spodnie typowo ciążowe i jest mi bardzo wygodnie i przynajmniej nic nie ciśnie dziecka.

A ja mam takie portki niby biodrówko podobne, brzucha nie uciskają i je zapnę bez problemu, tylko paska już nie noszę do nich. A ciążowe mam ale luźne bardzo są. Za jakiś czas zapewne tylko w takie wejdę ale co tam. Najważniejsze, że maleństwo zobaczyłam i zaraz mi się humor poprawił.................. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam tak pożnym wieczorem.
Co może oznaczać ból w okolicy pępka?
Mam nadzieję ze nic poważnego tylko tyle że pępek wychodzi na wierzch...
Ale na wszelki wypadek wolę zapytac,trochę sie nie pokoje a wizyte mam dopiero za tydzień.
Pozdrwiam

Do góry