ELWIRKA 25
Mamuśka
moj potworek spi juz od godz ciekawe jak sie nocka zapowiada
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana, nawet nie wiesz jak bym chciała się z Wami znów spotkać!!! ale teraz ten remont i o! coś tam mąż o przyszłym tyg wspominał, więc trzymaj kciukiIda butki suuuuper! I jakie "drogie;-)". Miłego "miastowania się". A tak a'propos: kiedyż się spotkamy? A woda u was w D. w jeziorze to ciepła???

jakbym widziała swoja mamę... ale żeby facet tak robił?!?!?! jest tu na bb jeszcze jakiś taki tatuś???? wątpię!!! reszta pewnie udaje w nocy kamienny sen, a w dzień zajęci tysiacem spraw... więc hmmm, (ale ja mam dzisiaj chrypkę, ciągle "hmmm"Mąż brał w nocy małego do łóżka jak ten zaczynał jęczeć, w dzień usypiał go na rękach, na spacerze wyciągał z wózka jak ten zaczynał marudzić itd itp ;-( płakać mi się chce ;-(

1) jeśli chodzi o krostki jakieś takie dziwne niekrostkowate przy buźce to i u nas ostatnio...kania,[/B] mam takie same zagadki niestety ... u nas już plamek nie ma ale teraz jakieś krostki i nieck ktoś mi teraz po wie co toczasem brak mi na to siły :-(
A my dzisiaj z mężem mamy 2 rocznice ślubu! Wszystkie składniki na moje danie popisowe już są, więc wieczorem bedzie pyszne spaghetti z dużą dozą miłościa na deser lody z bitą śmietaną :-) mam nadzieje, że mąż zadba o % i bedziemy dzisiaj pracować nad polepszeniem naszych stosunków małżeńskich
Wwybaczcie jeśli nie uda mi się już dzisiaj do was zajrzećbuziole :*
z nimi źle, ale bez nich jeszcze gorzej, więc przymrużenia oka na chłopięce wybryki i duuuuuuuuuuuuuuziooooooooooooo lofcianialofcianialofciania życzę
:***
taniej niż w lumpku za używane
i w ogóle jakie cuda facet ma w swoim sklepie!!!!!!! rzadko drozej niż 3dyszki!!!
I to by był na tyle z pozytywów...Wczoraj męża zatrzymała policja.Nakazali mu jechać za radiowozem,na komisariat.Został zatrzymany w związku z tablicami rejestracyjnymi.Jakies 2,5 roku temu ukradli nam jedną tablicę rejestracyjną,a potem ktoś tankował paliwo i uciekał ze stacji,w różnych miejscach,za granicą też.No i musiał się mąż tłumaczyć przez godzinę czasu że to jemu ukradli,że on jest poszkodowany,że nie wymienił na nowe,bo szkoda mu było pieniędzy,musiał pisać jakieś oświadczenie,znaleźli akta sprawy no i w końcu go puścili.Natomiast dziś popołudniu zepsuła nam się grafika w komputerze stacjonarnym,a to jest dość drogie,a kupić trzeba:-(Wieczorem natomiast jak szykowałam małemu mleko w kuchni,nagle poczułam że mam mokre nogi,zaglądam pod meble a tam woda stoi
Najwięcej było obok zmywarki,no i myślę-szlag ją trafił,kolejna kasa,albo pierniczenie się tygodniami z serwisem
W końcu doszliśmy,że to się leje z rur pod zlewem,przy okazji okazało się że bateria tez się zepsuła więc rurki,bateria,grafika,tablice- wszystko do wymiany
Mam wyłączoną wodę w kuchni,zmywanie,mycie warzyw itp,wszystko w łazience.

A my dzisiaj z mężem mamy 2 rocznice ślubu! Wwybaczcie jeśli nie uda mi się już dzisiaj do was zajrzećbuziole :*
.w sklepie w kolejce przy kasie moje dziecko wsadzilo facetowi lapsko do wozka i wziela mu jogurty ( mial wozek zawalony niezle), ludzie w kolejce prawie poumierali ze smiechu juz nie wspomne ze kasjerka tez bo mloda chciala zbierac artykuly))
...

O i nie wiem sama czy to potówki,czy z innego powodu