reklama

Październikowe Mamy 2010

ladna.ex.panna wydaje mi się, że fizyczna praca przez kilka godzin dziennie nie wpływa zbyt pozytywnie na maleństwo. Chociaż to zależy od ilości, natężenie i rodzaju prac. Podejrzewam, że jak robisz sobie porządne przerwy, dużo pijesz i porządnie zjesz to taka praca fizyczna (skoro lubisz) może być okej.

Ja np dziś wzięłam się za porządki w szafach wszystkich i zrobiłam miejsce dla maluszka w komodzie. Po 2h intensywnego darcia papierów, wyrzucania śmieci i generalnego porządku mam dość. Plecy bolą i idę odpoczywać.

reklama
A u nas dzisiaj cały dzień piękna pogoda, słoneczko, ciepełko. Na krótki rękawek cały czas :D

Co do kina, polecam film "Furia". Trzyma w napięciu. Naprawdę fajny.

ja nie mam specjalnych zachcianek, ale do niejadków też niestety nie należę :( i po prostu tak jak przed ciąża tak i teraz muszę się poważnie pilnować... :(

Witam.
E-lona kazał mi lezec no i poczekac moze pojdzie w góre a jak nie to cesarka.
Ale sie martwie bo czytałam ze łożysko przedniejące jest u kobiet ktore rodzily lub mialy lyzeczkowanie lub u ktorych wykryto wady wrodzone plodu a to moja pierwsza ciaza i juz mam schiza ze moze moj skarb na jakies wady o ktorych lekarz mi nie wspomniał;((

Ewelw dobrze, że wszystko ok. L4 sam Ci gin zaproponował? Masz zamiar już na L4 zostać?

Baśka nie czytaj tyle, bo to na dobre Ci nie wyjdzie. Leż, odpoczywaj i bądź dobrej myśli. Na pewno wszystko się ułoży. Zaraz z ciekawości poczytam co to jest i jak się objawia.

A tak dzisiaj się zastanawiałam i w tym roku już 2x południe Polski jest poszkodowane. Zimą nie było prądu, a teraz ta powódź.

Wiecie co, tak czekałam na powrót z tygodniowej delegacji mojego M. a on zamiast od razu do nas, pojechał do kumpli :/ I jak tu się nie wkurzać, widocznie każde z nas ma inne priorytety :( Tak musiałam pomarudzić bo nie mam komu..

Monimoni marudz, przecież min. od tego jest forum. Poza tym i tak podziwiam Cię za cierpliwość, bo ja chyba bym rozniosła i całe osiedle by mnie słyszało.

a w stolicy dzisiaj cały dzien ładnie i ciepło zero deszczu. Nawet teraz jest ciepło i nie zanosi sie na deszcze. Całe szczescie bo i tak Wisła strasznie wglada.

Ja tez juz dzis wziełam sie za pozadki i posprzatałam jedna szafe tak aby było miejsce z drugiej w któej bede rzeczy maluszka.

Dodatkowo moja mała juz ma całkiem spora wyprawke.

reklama
Do kina polecam "Prince of Persja" właśnie wróciliśmy i nawet fajny film, efekty fajne i nawet nie nudny:) Zresztą aktor grający księciunia nawet nawet tylko za maślane oczy miał:) A film na podstawie gry, ale pomimo wszystko dobrze się oglądało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry