halo kochne
jak Happy też niechlujnie Was przeleciałam, ale cosik pamiętam ;-)
tak więc dla
Paolci,E-lony i Dawidowe gratki zębolkowe i Alicja jak u Was wyszła 2??
Dobranocka czekam na fotki
Doris o jesteś :-) wkońcu
Kroma,Ida fajnie, że się wybawiłyście
maKUC super, że Alutek taki kochany w nocy :-)
Oxi może to zębulki?
Elwirka baran przykro mi, że nic nie skutkuje. Ja zawsze robie to samo nie odzywam się i potem to on robi wszystko, żeby oczyścić atmosferę ;-)
no to tyle mojej niezawodnej pamięci :-(
Kochane dopiero dziś zaglądam, bo po weselu poszliśmy całą ekpią na ryneczek na obiad, kawfkę zanim dojechaliśmy. Potem pojechałam na pogotwie i jak wróciliśmy to od razu padłam. Na weselu było superaśnie, M. ma naprawdę super chłopaków, a oni maja superowe żonki :-). Samo wesele hmmmm. Orkiestra za długo gadała, za dużo zabaw(które nudziły, a nie rozśmieszały) jedzenia mało(tzn się gorących), ale to się wytnie ogólnie było rewelacyjnie i nie żałuję, że pojechaliśmy. Miałam małą przygodę po 1 tańcu oczywiście mój wydarł na parkiet, a ekpia za nim ;-) więc szybko zaczeli grać i stało się nieszczęście :-(. Laska w tańcu stanęła mi obcassssssssssssem na stopę i oj bolało( była reanimacja ;-) ale naszczęście lód pomógł plus % i byłam na tyle znieczulona, że nawet stoopa nie bolała i bawiliśmy do 4 rano). Jak wróciliśmy do hotelu to noga troszkę była zaznaczona buahhhaa. A rano jak wstałam ohhh miałam drugą stopę i mój sie uparł, żeby na pogotowie pojechać(ale na szczęście to tylko stłuczenie).A moja dziecię było grzeczniutkie więc tym bardziej jestem zadowolona. Pojechaliśmy do jakiejś galerii i kupiliśmy jej owieczkę, którą Pani przy nas napełniała dostała certyfikat narodzin imie i takie tam. I jak Zuzek ją dostał to wyprzytulał za wszystkie czasy hehe ;-). to tyle póki co lecę na galerię oblukać Was kochane ;-)
edit: I cały czas zapominam pogratulować NICE-GIRL dziewczynki :-) a nie mówiłam, że będzie dziewczynka :-) to tak jak Dobranocce chopaka wywróżyłam hehehe ;-)