reklama

Październikowe Mamy 2010

uff moja tez juz spi. wykapana, najedzona a jak ja poszłam sie wykapac to juz spała. Całe w piachu wrociłysmy heh. Zgadnijcie które dziecko było najgłosniejsze na całym placu zabaw?:confused:

reklama
hej kochane:-)właśnie wróciliśmy z festynu...teraz Miłosz rozrabia dalej na łonie natury przy grillu więc zazdraszczam wszystkim tym którym dzieci już blanociają:-)bo u nas to pewnie jeszcze potrwa aż nastąpi ten błogi stan:szok:aaaa i zaznaczam że od rana moje dziecie też nie ucinało sobie żadnej drzemki...czyźby rósł mi cyborg:confused:teraz uciekam bo przyszłam tylko po pamka dla dziecia a dosdiadłam do kompa...
do usłyszenia później....

NAT hmmm czyli mam rozumiec, że z Twoim nastrojem dalej nie jest najciekawiej? [wykluczając nadchodząca @ oczywiście]
RYSIA oby Miłoszek mimo wszystko szybko blanociac się udał :tak:

w tv dzisiaj nic nie ma oprócz Scarlet Johanson i Conana Barbarzyńcy. Ech. No i M. mnie zostawia jutro bo mu się urlop skończył buuuu! Dopiero po porodzie weźmie parę dni... Dam radę...?

reklama
NAT a mi sie wydaje, że jednak nie musi. Tylko coś z tym zrobic trzeba.
DOBRANOCKA dasz, dasz:) kto ma dac jak nie Ty?
odnośnie TV to u nas jest od święt włączany.

wogóle to 24.VIII mój D. obchodzi 30ste urodziny. Kombinuje jaka mu niespodzianke z tej okazji zrobić ale weny brak. I przez te nasze nijakie kontakty zapalu i pomysłu zresztą też :-(:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry