witam wieczornie. kurde gdzie sie podziala ALICJA i IDA ??????????????? jakos mi tu brakuje?? i DORISEK ?????
NAT wspolczuje nastroju:///
MAKUC, DOBRANOCKA u mnie w domu to ja meczu nei przepuszcze

))))))))))
a wiec co u nas????
moja mamuska wpadla do nas dzisiaj. nazarlysmy sie pomidorowki a mezowi zrobilysmy bitki wolowe i makaron

wszyscy zadowoleni.
a co do Leane: mama polozyla mloda na moim wyrku bo sie chcialysmy powydurniac z nia i mloda.... zatrzymala sie w pozycji na kolankach-raczkach chwiejac sie w tyl i przod.zrobila "raczek" do przodu i buum na nochala w posciel. pozniej smialam sie bo mama zas postawila ja nkolanach a ja polzoylam dalej grzechotke. myslalam ze mloda poleci do niej a co ona zrobila?? przeczolgala sie do przodu (w koncu!!!!) i .... zlapala za posciel zeby przyciagnac grzechotke!!!!!!!!!!!!!!!! hahahah

)))))))))) potem w jej pokoju moja mama trzymala ja na kolanach swoich blisko lozeczka a Leane sama wstala i zlapal sie szczebelkow od lozka i wstala sama do pionu!!!!! tak wiec chyba szykuje nam sie raczkowanie i wstawanie naraz....
po lekcji WF zabralam mloda na spacerek pokarmic kotki tzn golebie

)) mloda cos kaprysna dzisiaj byla ispiaca... pod wieczor sie powyglupiala ze mna, wpychala mmi zabawki do rak, ogladala ksiazeczki i udawalysmy zwierzatka. w ksiazeczce pokazywala mi jak zapytalam gdzie jest kotek, lew, piesek, albo gdzie kotek ma nosek itp. ale na mnie jak pytal gdzie mama ma oczko to sie smieje i nic nei pokazuje

za to jak bije jej brawo to ona sobie tez

))))))))))))))))))))to sie nadziobalam