reklama

Październikowe Mamy 2010

witam moje dziecko uspione przez babcie spi od 20 bo sie meczyla bo niemogla kupki zrobic i ma cala czerwona pupe i ja boli.............musze powiedziec ze moj M chcial zebym wrocila ale nadal pije i biedny nianki potrzebuje mialam ochote wrocic ale powiedzialam ze nie zrobie tego nie tak szybko

reklama
witam wieczornie. kurde gdzie sie podziala ALICJA i IDA ??????????????? jakos mi tu brakuje?? i DORISEK ?????
NAT wspolczuje nastroju:///
MAKUC, DOBRANOCKA u mnie w domu to ja meczu nei przepuszcze:)))))))))))
a wiec co u nas????
moja mamuska wpadla do nas dzisiaj. nazarlysmy sie pomidorowki a mezowi zrobilysmy bitki wolowe i makaron:) wszyscy zadowoleni.
a co do Leane: mama polozyla mloda na moim wyrku bo sie chcialysmy powydurniac z nia i mloda.... zatrzymala sie w pozycji na kolankach-raczkach chwiejac sie w tyl i przod.zrobila "raczek" do przodu i buum na nochala w posciel. pozniej smialam sie bo mama zas postawila ja nkolanach a ja polzoylam dalej grzechotke. myslalam ze mloda poleci do niej a co ona zrobila?? przeczolgala sie do przodu (w koncu!!!!) i .... zlapala za posciel zeby przyciagnac grzechotke!!!!!!!!!!!!!!!! hahahah:))))))))))) potem w jej pokoju moja mama trzymala ja na kolanach swoich blisko lozeczka a Leane sama wstala i zlapal sie szczebelkow od lozka i wstala sama do pionu!!!!! tak wiec chyba szykuje nam sie raczkowanie i wstawanie naraz....
po lekcji WF zabralam mloda na spacerek pokarmic kotki tzn golebie:))) mloda cos kaprysna dzisiaj byla ispiaca... pod wieczor sie powyglupiala ze mna, wpychala mmi zabawki do rak, ogladala ksiazeczki i udawalysmy zwierzatka. w ksiazeczce pokazywala mi jak zapytalam gdzie jest kotek, lew, piesek, albo gdzie kotek ma nosek itp. ale na mnie jak pytal gdzie mama ma oczko to sie smieje i nic nei pokazuje:) za to jak bije jej brawo to ona sobie tez:)))))))))))))))))))))to sie nadziobalam:)

Dziewczynki chciałam Wam napisać że jutro wieczorem wyjeżdżam nad morze z Łukaszem i moimi rodzicami. Rodzice postanowili nam zrobić niespodziankę i nas zabrać ze sobą, bo ja dawno nie byłam a nie mamy możliwości z G. pojechać gdyż ze względu na nową pracę dopiero teraz zaczął pracować na swój urlop:-(.
Tak więc dzisiaj po grillu miałam intensywne pakowanie, jeszcze jutro muszę ubrania popakować. Cieszę się na ten wyjazd ale też mi smutno że przez 10 dni będę daleko od G., ale myślę że to nam dobrze zrobi:tak:.
Jedziemy 8 km od Kołobrzegu.
Będę miała tam dostęp do internetu, tak więc powinnam wieczorami być z Wami w kontakcie. Jestem nadal w szoku bo wyjazd ten wyszedł tak nagle dzisiaj, ale ja to znowu lubię spontany:-)
No to się pochwaliłam Wam a teraz postaram się przeczytać co u Was.

Miłosz dopiero usnął...no ale miał dzień i wieczór pełen atrakcji więc wcześniej nie dało go rady ululać:-)kochane nie dam rady wam poodpisywać bo delikatnie mówiąc padam na ryjek ale wszystkim razem i każdej z osobna życzę dobrej nocy,przyjemnego poranka i do usłyszenia jutro przy porannej kaffce:-)a tymczasem uciekam oglądąć jakiś filmek i spać by naładować choć trochę wyczerpane akumlatory:-)buziaki:*

Dobrej nocki Rysia.
Mała_mi super :-) odpocznij, na pewno tęsknota będzie ale to Wam dobrze zrobi. List małżowi dałaś już? jak nie to zostaw mu przed wyjazdem :-) będzie miał nad czym pomyśleć :-) o i teścia nie będziesz musiała oglądać bo teściowej chyba nie ma prawda? A przede wszystkim masz odpocząć, proszę się też meldować, dawać znać co u Was :-)

Zmykam chyba do wyreczka, bo jutro ciężki dzień przede mną (tak czuję).
Dobrej i spokojnej nocki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry