reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MONA i LUTYMALGOS dzisiaj świętują, więc najlepszego dla nich, a raczej ich dzieci.

u mnie za oknem deszcz. jestem śpiąca i od rana mam tylko ochotę na alkohol, nic więcej...

hej
wczoraj była piękna pogoda a dzisiaj znowu deszczowo,pochmurno...jednym słowym jesiennie:wściekła/y:hihi Natolinko ja też chyba mam ochotę na to samo co Ty...bo nie ma to jak zatopić chandrunię w alkoholu;-)my dzisiaj pospaliśmy do 6.30 (noc bez żadnej pobudki)ale i tak padam...moje ciśnienie jest równe zero!!!no nic to Tyle narzekania z ranka...teraz pora zrobić sobie mocną (bardzo mocną kaffkę) i powinno być lepiej:-D

Mona,Luty Małgoś gratki dla Waszych dzieciaczków!!!
Natolinko fajny avatar (ale coś ciężko mi się do niego przyzwyczaić)
Kania jak tam nocka i czy wczorajsza sprzeczka z mężem poszła już w zapomnienie????
Makucku,Roxi jak tam Wasze dzisiejsze nocki...że Was jeszcze nie ma na bb to wnioskuje że jeszcze smacznie śpicie???!!:-D
Sarisko super że wesele udane a jak tam Twoja stópka "kopciuszka" dzisiaj???
Mała_mi super że wyjeżdzasz nad morze...zazdraszczam i życzę udanego wypoczynku:-)

ooo i Dorisek dzisiaj pracuje...a więc już czekam kochana na Twój megadługiwypasiony pościk cobym miała lekturę do kawki:-)

więcej naprodukuje jak dziecie uda się na poranna drzemkę (o ile w ogóle się uda;-))a teraz uciekam do swojego potfforka:-)

Miła Mi - WSPANIALE!! A jednak się udało!!! :-) WYJEŻDŻACIE NA WAKACJE! :-D :-D :-D

Mona, Luty Małgoś - pojawcie się i odbierzcie ode mnie wieeelkie buziaczyska dla Waszych słodziaków z okazji suwakowej rocznicy!

Natolin, Rysiu, sciskam :*

M. poszedł do pracy, Jusia wypróżniła się grzecznie do nocniczka, a mnie czeka mycie ściany z czarnego smaru, bo Młoda wyczaiła że zawiasy w drzwiach są wysmarowane świeżo i można trochę tego smaru paluszkami wydłubać... Ona jakoś dała się domyć, ciekawe jak będzie ze ścianą. Moze przy okazji ogólnie chałupę ogarnę...? Aha, jeszcze jedno: jak Justyna odrywa narożniki zabezpieczające, włącza sprzęt grający czy robi coś "zakazanego", to albo ja albo M. kiwamy palcem i mocnym zdecydowanym głosem mówimy: Justyna, NIE WOLNO! A potem, żeby wyczaiła o co chodzi to odsuwamy ją od przestępstwa. To ta naraz udaje ze płacze a czasem poważnie się złości! Bardzo cieżko czasem ze śmiechu wytrzymać ale żeby być wychowawczy to się hamujemy... Efekt? Dzis rano po cichu oderwała narożnik, a potem - w ryyyk! Ja przylatuję, a ona do mnie z płaczem się pocieszać...:baffled: Chyba ominęła moje: "Justyna NIE WOLNO" i prewencyjnie się rozhisteryzowała hehe ;-)

Hej kochane

rysia skarbusiu dzięki ,ze na mnie czekasz.... jednak długiego wypasionego posta nie będzie na razie. Niestety w pracy czekała na mnie sterta papierów, setki maili i pewnie jeszcze sie dowiem co jeszcze. Zła jestem , bo myslałam ,ze szef zajął się na czas mojej nieobecnosci biurem ... a tu zonk. Takze nie wiem w co ręce włożyć :-(.
Będę się sprężać ,zeby jednak być z Wami poźniej.

Miłego dnia

BRY DZIEŃ :-p:rofl2: za oknem zlewa jakich mało [ooo doczytałam, ze nie tylko w LBn taka aura "cudowna" panuje:wściekła/y::no::crazy:]. Mam nadzieję, że przejdzie tak szybko jak się pojawiła, gdyż siedzenie cały dzień w domu z Aliczką grozi poxniejszym wyjazdem do psychiatryka ;-)
kolejna nocka ok. Także jestem :laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::happy:

KANIA gratuluje oliwce kolejnego zęba! i przykre, że jakieś nieporozumienia ze ślubnym są na tapecie. Mam nadzieję, że zdążyliście się już porozumieć?
MAŁA_MI WOW:)))) udanego wyjazdu w takim razie i melduj się od czasu do czasu. A rozląka [tak jak dziewczyny zdążyly już napisać] dobrze Wam zrobi. Zatęsknicie to i ogień do związku wróci :-p
RYSIA nasza nocka jak najlepiej. No i widzę, że i Tobie Miłoszek pospac dal dzisiaj. SUPER. eeee ja też na % z rana ochote mam. robimy poranne AA w takim razie :confused:;-)
DOBRANOCKA ale agentka z tej Twojej Justynki. Po prosu wiedziała, że nabroiła, więc raz-dwa chciala sytuację załagodzić i się popłakała :rofl2:
DORISKU buuuu. też na megawypasionegoposta czekałam. Obyś szybko sie z praca uporała i z nami czas spędzić mogła! :*
ELWIRKA Twój wykazał jakąs skruchę chociaż? czy dalej w zaparte idzie, że wszystko co sie aktualnie dzieje to Twoja wina i pije?

jeszcze tylko porannego posta HAPPY mi brakuje :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry