reklama

Październikowe Mamy 2010

U nas tv to nałóg M. Sama nie włączam. Ja wolę z Wami posiedzieć :-) Ale jak chcę się poprzytulać to na ogół w towarzystwie kogoś z ekranu... :-(

Natolin, ściskam :*

Makuc, a myślisz bardziej o prezencie czy imprezie?

Rysia, i jak - Miłoszek już padł? :-)

reklama
Makuc, przede wszystkim pozbyć się Aliczki na czas romantyzmu :-D żeby móc poszaleć :-D A potem - już tu ktoś wspominał... Kupić sexy koronki i do dzieła! Albo najpierw podać mężowi kolację stojąc w samym fartuszku... Usiąść na przeciwko, zacząć jeść palcami ładnie je oblizując... Myślę że nie dokończycie posiłku ;-)

U nas mecze oglądamy razem - ale mecze tenisa. Justyna też uwielbia! A gier komputerowych żadnego rodzaju nie trawię. M. chyba też nie więc mam spokój.

Makuc, korzystaj... Mój M. na 40 urodziny już nawet imprezy nie chciał :-( Zaprosiłam tylko paru najbliższych przyjaciół, zrobiłam coś dobrego na stół i tyle. Reszta pozostanie pod zasłoną milczenia.

hej kochane:-)właśnie wróciliśmy z festynu...teraz Miłosz rozrabia dalej na łonie natury przy grillu więc zazdraszczam wszystkim tym którym dzieci już blanociają:-)bo u nas to pewnie jeszcze potrwa aż nastąpi ten błogi stan:szok:aaaa i zaznaczam że od rana moje dziecie też nie ucinało sobie żadnej drzemki...czyźby rósł mi cyborg:confused:teraz uciekam bo przyszłam tylko po pamka dla dziecia a dosdiadłam do kompa...
do usłyszenia później....
:-D

dobranocka napewno dasz radę.
makuc chętnie bym pomogła ale sama nigdy nie mam weny i zazwyczaj nic nie wymyślam mądrego...
Agusia śpi od 18 ale też ledwo jej się udało do tej godziny dotrwać bo już była strasznie śpiąca. zasnęła od razu więc nawet nie musiałam z nią siedzieć. jejku cały dzień była marudna dopiero na wieczór przestała. to chyba przez tą pogodę. Aga teraz ma straszną fazę na chodzenie za 1 rączkę. nie chce jej się czasem nawet raczkować tylko podejdzie do kogoś wystawia rączkę żeby ją złapać i idzie spacerować. nawet za 2 ręce nie chce tylko za 1 musi być i koniec. nie muszę mówić jak mnie już plecy bolą:-D mam nadzieję, ze szybko nauczy się sama chodzić...:-)

Bry wieczór:-)
Przede wszystkim gratki suwaczkowe dla Sugar i jej synka.
Po drugie Ida, Sarisa super że weselicha się udały:-)
Ida mam nadzieję, że z małżykiem już doszliście do porozumienia.
Sarisa współczuję wypadku weselnego z nogą... zdrówka i szybkiego zagojenia, owieczka cudowna.
Dawidowe pewnie przegapiłam - gratki zębulkowe dla Laury.
Dziulka to poszalałaś w weekend :-) i dobrze, każdej z Nas się to należy !!! i avatar super :-)
Doris miłego molestowania przez męża, wnioskuję że między Wami jest wszystko ok :-)
Happy zdrówka dla Amelki, oby tylko na katarku się skończyło, cieszę się że wypad udany :-) a te fajerweki na sen to super pomysł :-)
Makuc super, że Alutka dała rodzicom znów pospać, a zagwozdkę dotyczącą ur małża też mam (mój z 28 sierpnia).
Dobranocka mam nadzieję, że się załapię na te fotki :-)
Mamaagusi współczuję bólu pleców, dołączasz do grona tych obolałych... super że Aga już tak pięknie chodzi i to za jedną rączkę chce.
Natolin okres przyjdzie kiepski humor może zniknie :-) Pudzianek polubi Twoje zupki, moja na początku moimi pluła a teraz tylko moje chce jeść, avater super.
Elwirka a jak u Ciebie?
Alicja jak Twoje marudki?dziś już lepiej?
Roxannka a Tobie jak minął dzionek??? nocka przespana? Patryś cieszy się z nowych zdobyczy?
Rysia miłego grillowania :-)
Mała_mi a Ty też dziś miałaś grillować zate,m udanego grillowania :-)
Kasis cóż to się u Ciebie dzieje, że nastrój kiepskawy?
Mila super, że nocka przespana, tylko się cieszyć :-)

Tak dziś na szybko, bo ledwo widzę na oczy... nocka ok, pobudka koło 6:00, dzień zaczął się od kwasów z mężem, wkurzyłam się... Ok 11:00 autobusem wybraliśmy się na działkę do moich rodziców (jakieś 30 km od Krosna), Oliwka nie wiele dziś spała w ciągu dnia, miała za dużo atrakcji... po kąpieli o 19 zjadła mleko i padła. Mam nadzieję, że nocka będzie spokojna bo dzień do takich nie należał. Poza tym mamy kolejnego zęba (górną dwójkę) czyli już 5, czekamy na 6 tego ale chyba się jeszcze nie przebił...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry