Bry wieczór:-)
Przede wszystkim gratki suwaczkowe dla Sugar i jej synka.
Po drugie Ida, Sarisa super że weselicha się udały:-)
Ida mam nadzieję, że z małżykiem już doszliście do porozumienia.
Sarisa współczuję wypadku weselnego z nogą... zdrówka i szybkiego zagojenia, owieczka cudowna.
Dawidowe pewnie przegapiłam - gratki zębulkowe dla Laury.
Dziulka to poszalałaś w weekend :-) i dobrze, każdej z Nas się to należy !!! i avatar super :-)
Doris miłego molestowania przez męża, wnioskuję że między Wami jest wszystko ok :-)
Happy zdrówka dla Amelki, oby tylko na katarku się skończyło, cieszę się że wypad udany :-) a te fajerweki na sen to super pomysł :-)
Makuc super, że Alutka dała rodzicom znów pospać, a zagwozdkę dotyczącą ur małża też mam (mój z 28 sierpnia).
Dobranocka mam nadzieję, że się załapię na te fotki :-)
Mamaagusi współczuję bólu pleców, dołączasz do grona tych obolałych... super że Aga już tak pięknie chodzi i to za jedną rączkę chce.
Natolin okres przyjdzie kiepski humor może zniknie :-) Pudzianek polubi Twoje zupki, moja na początku moimi pluła a teraz tylko moje chce jeść, avater super.
Elwirka a jak u Ciebie?
Alicja jak Twoje marudki?dziś już lepiej?
Roxannka a Tobie jak minął dzionek??? nocka przespana? Patryś cieszy się z nowych zdobyczy?
Rysia miłego grillowania :-)
Mała_mi a Ty też dziś miałaś grillować zate,m udanego grillowania :-)
Kasis cóż to się u Ciebie dzieje, że nastrój kiepskawy?
Mila super, że nocka przespana, tylko się cieszyć :-)
Tak dziś na szybko, bo ledwo widzę na oczy... nocka ok, pobudka koło 6:00, dzień zaczął się od kwasów z mężem, wkurzyłam się... Ok 11:00 autobusem wybraliśmy się na działkę do moich rodziców (jakieś 30 km od Krosna), Oliwka nie wiele dziś spała w ciągu dnia, miała za dużo atrakcji... po kąpieli o 19 zjadła mleko i padła. Mam nadzieję, że nocka będzie spokojna bo dzień do takich nie należał. Poza tym mamy kolejnego zęba (górną dwójkę) czyli już 5, czekamy na 6 tego ale chyba się jeszcze nie przebił...