reklama

Październikowe Mamy 2010

Bry... tylko tak na chwilkę i krótko rzecz ujmując gratki suwaczkowe dla LutyMałgoś, Mony oraz ich Cudownych Pociech.
Dużo pozytywnej energii dla Natolin, Rysi, Elwirki.
Doris Tobie życzę powera po urlopie, co byś szybko stosy papierków, meili ogarnęła i wracała do Nas.
Dobranocka owocnego ale nie przemęczającego ogarniania chałupki :-) a jak brzuch? dalej boli?
Makuc super, że nocka ok, nasza też :-) a z mężem hmmm wieczorem już było lepiej :-) u Nas też leje od jakiejś 4 w nocy... przez tą pogodę mąż by zaspał do pracy, ja też hehe...

Wczoraj się pochwaliłam kolejnym ząbkiem u Oliwki ale chyba nikt nie doczytał (prawie nikt) ... cóż piszę teraz krótko, zwięźle...

Ostatnia edycja:
reklama
Miłosz usnął a ja chociaż bardzo bym chciała se posiedzieć na bb to zdecydowałam że wykorzystam ten "wolny" czas na farbowanie włosów...
Dobranocka aby smar że ściany zszedł tak dobrze jak z Justynki:tak::-D
Makuc super że nocka ok...a co do AA z samego rana to jakby mi tylko jakiś kurier dostarczył piffko to bym se wypiła a tak to muszę obejść się tylko smakiem:-)
Elwirka w takim razie jak się zdecydujesz na resocjalizację chłopiny to życzę sukcesu :-)
Doris w takim razie milutkiej pracy i byś szybko wszystko ogarnęła i się na bb pojawiła:-)
Kania gratki zębulkowe dla Oliwki:-):-):-)no i super że nocka przespana i że z mężem ok:tak:

wykorzystując chwilę to i my się chwalimy że mamy 5 ząbka (a raczej Miłosz ma,bo jak już mam trochę więcej;-))

no nic pora rozrobić farbę i działać...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KANIA jak to nikt? a ja? :(
ELWIRKA może postaraj się porozmawiać z nim na spokojnie i wyjasnijcie sobie wszystko? bo szkoda i ciebie i Oli przede wszystkim.
RYSIA fakt. do mnie też musiałby jakis dotrzec co bym na dwór wychodzić nie musiała. Brrr GDZIE TO LATO :-(

Kania, GRATULUJĘ OLIWCE KOLEJNEGO ZĘBOLKA!!! Krótko i zwięźle ;-) Cmokam :*
Brzucho lepiej, dzięki, dlatego chcę się zabrać do działania i wykorzystać niezłe o poranku samopoczucie.

Oj, coś depresja Panie Koleżanki dopada... AA od rana? Alicja, ratuj sytuację! I wrzucaj jakiś słodziaszny obrazek albo żart, bo jak nie zapodasz zaraz posta to sie tu pół forum rozpije! :-)

Makuc dopisałam "prawie nikt" :-)
Dobranocka super, że power jest tylko się nie przemęczaj, przede wszystkim dobrze że brzuch nie boli.
Rysia gratuluję kolejnego ząbka u Miłosza:-)
Elwirka zastanów się czy wracać, bo szczerze mówiąc jak możesz u mamy pobyć to bym na Twoim miejscu tam została, Twój mąż szantażuje Cię emocjonalnie, nic dobrego z tego nie wyniknie, kolejny raz wzbudzi w Tobie wyrzuty sumienia a przecież to nie Ty jesteś winna tego że On pije, to On nie potrafi sobie z tym radzić i zwala na Ciebie.

Ostatnia edycja:
kania gratki zabkowe przepraszam nie doczytalam ale teraz to tak mam
makuc kurde dzisiaj jak z nim rozmawialam przez tel to byl pokorny jak baranek wyzylam sie i powiedzialam co o nim mysle pozniej zadzwonie i zdecyduje czy wracam

DOBRANOCKA no, no, no [tu maqc znacząco grozi palcem wskazującym]. To, że się lepiej poczułaś nie znaczy, że masz od razu do pracy się zabierać. Wypoczywaj kobieto! raz, dwa.
KNIA skoro dopisane to wybaczam :happy:;-):-D
ELWIRKA w takim razie trzymam kciuki za trafność podjętych decyzji i powodzenie w dojściu do porozumienia!

Dzień doberek :)

A u nas pogoda suuuperaśna, więc Mała Mi udanego wyjazdu nad morze Ci życzę. A gdzie dokładnie będziecie koło Kołobrzegu jeśli można wiedzieć?

Kania, Rysia gratuluję zębolków :)

Dobranocka my podobnie, jak Paweł się wspina tam gdzie nie może to mówimy nie, nie,nie i palcem grozimy. To teraz on podchodzi i patrzy się i kiwa, że nie wolno. Wogóle małpuje wszystko jak mu się pokaże.

Dorisku miłęj pracy.

Wszystkim mamom pracującym, oby ten krótki tydzień szybko zleciał.

Sariska świetna ta owieczka :)

My wczoraj cały dzień spędziliśmy na działeczce. A teraz szykuję się na spacerek. AAA i @ dostałam.

A pokazują piękną pogodę na koniec sierpnia, więc może jeszcze wypadzik na tydzień do Międzyzdrojów zaliczymy.

Makuc szacun za naumienie Aliczki zasypiania, ja jednak taka twarda nie jestem.

Rysiu, jeśli nie pogratulowałam Miłoszkowi jeszcze piątego zęba to teraz BARDZO GRATULUJĘ i całuję słodkiego pysiaka :*

Makuc
, jak mi grozisz paluszkiem to czuję się mniejsza i bardziej łobuzerska od Justyny! :-D Ha! To prowokacja jest! (żebym cały dzionek na BB przesiedziała), rozgryzłam Cię! ;-)

reklama
RYSIA GRATULEJSZYNY dla Miłoszka [zębowe of kors]
DORANOCKA rozgryzłaś mnie :-p lubie kiedy na BB jezdeś, więc wiesz ;-):zawstydzona/y:
KASIA zazdroszcze pogody. U nas na moment przestalo padac ale znowu czarne chmury się zbierają :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry