reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziuleczko kochana, fotki pamiętam, bo Leanderkowe fotki UWIELBIAM oglądać :-) Ale model nie wiem jaki... U nas jednak musi być z przodu barierka, bo Młoda cały czas na niej wisi. Ech. Szukam szukam i już świruję :-( Chciałam kupić taką jak ma Dawidowe, ale się naczytałam że się stelaż wygina po czasie, a ja mam cieżkie dziecko :-( Waga wózka ma być tak do 7 kilo. Poza tym wolę coś z budką, która sięga nad dziecko, taką dłuższą, no i musi rozkładać się na płasko (bo pewnie nie raz nosidło tam wepchnę). A cena - wiadomo, jak najniższa ;-) Trudny wybór...

Rysia, ja też najlepiej wyglądam w brązach.

reklama
Rysia nie widać ze bardzo :-(, ale mówisz i masz

Załączniki

• SAM_0361.jpg
    SAM_0361.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 58
Dobranocka dobrze pwiedziałaś ;-) tylko szkoda, że on nie bardzo ma ochotę mi usługiwać ;-), choć stopy chętnie całuje heheh( ale tylko po kąpieli ;-))

Ostatnia edycja:
Sarisko widać nie widać (stopa i tak biedna)...ale za widzę że masz ładny lakierek na paznokciach:-)
Kania u mnie pierwsze danie to barszczyk z uszkami....

a ja dostałam @ i już się boję bólu który pewnie za raz przybędzie:dry:no nic idę się naszprycować lekami to może jakoś ten dzień przetrwam...

Miłego dnia!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rysia zatem może ten strogonow :-) współczuję @, oby ból był jedynie wspomnieniem.
Sarisa no stopa widać że po przejściach, do następnego wesela na pewno się zagoi :-)

Idę po kolejną kawę bo ledwo widzę na oczy, ciśnienie leci....

Biedna Rysia @. Kochana na na drugie to może ziemniaczki, schabowy po kowalsku( czyli na wierzchy pieczone pieczareczki?), albo kurczak nadziewany szpinakiem? do tego mizeria, marchewka z chrzanem, pomidorki z cebulką.

Witam;)właśnie odpoczywam przy kawce,mały zasnął.w niedziele ok.10 pojechaliśmy nas wodę i wróciliśmy wczoraj ok.16 do domu.Kamilek spał pod namiotem i przyznam że jak zasnął w niedziele ok.19 to dopiero o 9 w poniedziałek wstał(cud normalnie):-)tak to mi wstaje ok.7 no i dziś tak było.
pozdrawionka dla mamuś i dzieciaczków:-):-)

reklama
a ja mam 1 pytanie gdzie są wszystkie mamusie?? łikend się skończył !!
Roxanka się zagubiła chyba dłużej niż na 2 dni
Alicja z małżem się prawie na trawie tarza(gdyby nie mokra gleba hehe)
Doris odkopuje się w pracy
Idolek też nas zaniedbuje. Fakt zameldowała się po weselichu, ale pisała, że prace remontowe prawie zakończone
Monimoni też ciężko pracuje
Maqc u Was chyba przestało padać i z Alutkiem wybyła na spacerek
Mała sobie pojechała ;-)
Dawidowe pewnie dopiero w łikend zaglądnie
Dziulka,Dobranocka,Nat też jakby się zmyły
Kania jest :-)
Ones do siebie wróciła, a na BB chyba zapomniała zaglądnąć
Happy też usprawiedliwiona, bo hasło na kompie ma i do tego jeszcze kolejke ;-)

ja też zmykam na chwilę, bo przydałoby się wszystko zapakować jak się nad morze jedzie, a malutka teraz na spacerku z babcią więc jest chwila spokoju
Baśka czyli małemu swieże powietrze służy oj służy
i jeszcze MONA,LUTY MAŁGOŚ gratki suwaczkowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry