reklama

Październikowe Mamy 2010

Sarisa, ja się zmyłam?!
Phi... Od rana sumiennie ćwiczę płaskodupie przed bb....!

Natolin. Bo są trzy wersje wyjść:
1) ja/M. wychodzimy z samą Justyną - wózek spacerówka (którego nie mamy bo Baby Design Travel właśnie oddałam na wieś, tak mnie wkurzał!), lekka, co bym kręgosłupa nie połamała wnosząc np. dziecko w wózku do autobusu....
2) ja/M. wychodzimy z dwójką dzieci - wózek podwójny (który już jest)
3) ja/M. wychodzę z samym Wojtusiem - wózek z gondolą, ten który miała Justyna (i w sumie nadal ma, tylko teraz z siedziskiem spacerowym).

A co do Piotrusia - Twoja decyzja... (w znaczeniu czy Ty go wychowasz czy On Ciebie wychowa ;-))

Baśka, nie ma rady - rozstawiaj namiot w chałupie! :-D

Monimoni, fajnie ze jesteś! ;-) A dobra niania to skarb, super!

Ostatnia edycja:
reklama
Natolin, kto Cię wkurzył?! Daj no mi go tutaj a ja już się z tym kimś rozprawię! :wściekła/y:
A z wózkami to normalnie paranoja... Tyle wózków na dwójkę dzieciaków... Właśnie się dowiedziałam że na spacerówkę kasa się skończyła. Trzeba autko ubezpieczyć :-( W sumie może damy radę z dwoma póki co. Przynajmniej nie zagracę korytarza...

Miałam sprzątać i co? UZALEŻNIENIE!

Mamaagusi chętnie bym dała Wam ale nie wiem czy córa będzie taka chętna :-)

Praca skończona, włoski umyte, czekam na córę bo babcia jednak zabrała na spacer :-) (przestało padać).
W ramach wolnego czasu poćwiczę brzuch :-)
Miłego popołudnia Mamusie :-)

Ostatnia edycja:
DOBRANOCKA nie do końca mój wybór, ja się staram, ale co z tego będzie... w sumie może i on wychować mnie, może będzie szczęśliwszy niż jakby miał być taki jak ja
KANIA nie mogę podnieść temu komuś ciśnienia, bo żeby podnieść komuś ciśnienie to temu komuś musi zależeć, inaczej będzie obojętny i tego zazdroszczę

reklama
a my przed poludniem poszlismy po salate na targ z kluseczka nasza a potem weszlismy do zoologicznego i mala na widok koszatniczek zaczela.... szczekac jak pies:))))) wylewka ze szok:))) pozniej wlazl jakis facet z psem i patrzy na Leane i najpierw: ooo to dziewczynka???? juz mialam na koncu jezyka wjechac: a widziales pajacu chlopca w rozowych szortach i spineczce we wlosach???? za chwile tekst: jaka ona jest duza??? pewnie ma z 18 mcy?? ja mowie: nie , ma 11. gosciowi kopara opadla do podlogi. mowi ze jego wnuk ma prawie 2 i wyglada jak pol Leane. no coz...

po powrocie moje jajcarskie dziecko robilo kuku do wszystkich koleczek az zlapala za foremke i sie naciela bo sie nie dalo zrobic kuku i foremka poleciala na dwa metry w dal jak mloda sie wpienila:))))

a teraz siesta malej, my tez po obiedzie. luzik.

jutro juz wracam do pracy :((((((((((((((((((((((((((((((((((((( zaczynam kombinowac co tu zrobic zeby nie isc.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry