reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej dziewczyny!
Dawno nic nie pisałam,ale czytam Was w miarę codziennie!!
U nas ok,jesteśmy już w uk,ale już tęsknimy za PL,Karolek był tam w siódmym niebie,babcia,dziadek,piesek,bo tu to sami całymi dniami jesteśmy:-(( mąż w pracy,tylko weekendy wolne i to też różnie,myślimy na poważnie o powrocie do PL szkoda mi tu synka a on tak bardzo lubi ludzi i jak się coś dzieje:-)
Do pracy nie wracam,nie oddam go do żłobka a i godz pracy nam nie pozwalają!
Karolek bardzo ładnie już chodzi trzymając się mebli lub łóżka,ząbki stanęły nadal mamy 8 !!

Dobranocce i Nice-Girl życzę dużo zdrówka i dbajcie o siebie!!!
Buziaki dla wszystkich dzieci październikowych z BB

reklama
Natolin mam nadzieję, że dołek Ci szybko przejdzie :-) Gdzie się znów wybierasz???
Dziulka współczuję powrotu do pracy, może uda się coś zakombinować?
Mała_mi bezpiecznej podróży i udanych zasłużonych wakacji :-)
Doris ćwiczę bo mam za 3 tygodnie weselicho, co by w sukience (jak znajdę takową wyjściową) wyglądać przyzwoicie. Mam nadzieję że jutro się pojawisz i dasz znać co u Ciebie na dzień dobry:-)
Makuc Emiliab chyba jest nad morzem chociaż miała być tam tylko 4 dni. Roxannka pewnie zabiegana od rana, Efa zaginęła... miejmy nadzieję że się odnajdzie, a Ida hmmm pewnie pojawi się jak przeciąg i zniknie jak przeciąg. Remonty skończyła, więc pewnie zabrała się za sprzątanie... Wierz mi, że gdyby nie praca przed kompem to też bym nie miała czasu pisać na BB. Oliwka po prostu przechodzi samą siebie...dziś jak wróciła ze spaceru to była jedna wielka histeria, płacz był na zawołanie :-( teraz mąż zabrał ją na spacer, ja niestety sił nie mam gdziekolwiek chodzić, każda kostka mnie boli, kazdy mięsień i głowa pęka... więc albo będzie zmiana pogody albo coś mnie rozbiera.
Kroma kursuj się kursuj, mam nadzieję że do piątku ogarniesz się i będziesz częściej na BB :-)
Cambria super, że Karolek już chodzi przy meblach, 8 ząbków to bardzo dużo :-) super że dziadkowie mogli się nacieszyć Karolkiem przez wakacje:-)
Elwirka co u Ciebie? wróciłaś do domku, czy nadal u mamy jesteś?
Kasis jak nastrój, bo ostatnio też wpadłaś przeciągiem w nienajlepszym humorku.
Rysia boleści @ po pifku przeszły?

Kania u mnie już troszkę lepiej...piffka w końcu nie wypiłam a uraczyłam się wermutem z wodą i zrobiło mi się trochę lepiej (co jak co ale wierzę w magiczną moc alkoholiu na różne bóle):-)Dzisiaj mam dzień "wolności" od Miłosza...teraz babcia zabrała go na spacer+odwiedziny u cioci więc mam cały dzień luzu więc w spokoju dochodzę do siebie;-)

co do włosów to fotki nie wstawię bo kolor wyszedł mi w sumie czarny i żem za bardzo nie zadowolona...bo wyglądam (czuje się) jak w peruce:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
IDA cieszę się, że wesele udane. A cóż to za sprzeczki znowu? nu, nu podczas tańcowania się kłócić. Mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej między Wami? no i jak postępy w remoncie? widać powoli koniec walki?
my podczas tańcowania zawsze musimy się pożreć żeby potem się godzić "na kacu":P
- emisia jest/była nad morzem, dzisiaj chyba mieli wracać... a ja nawet nie miałam kiedy na eska jej odpisać:(((
- nie narzekać że mnie niet bo wykończeniówka mnie wykańcza (o portfelu nie wspomnę...)

piszę w skrócie i zwięźle bo MAM DWA PYTANIA:
1) CZY MOJE DZIECIĘ JEST AKTUALNIE OSTATNIM BEZZĘBNYM ELEMENTEM?????????????????
2) CZY NA CHRZCINY DLA CHŁOPCA 9MIESIĘCZNEGO KUPIĆ ŁAŃCUSZEK I MEDALIK(ZŁOTE) CZY KOMBINOWAĆ W INNĄ STRONĘ??????

Może tym razem ktoś odpowie;P
dozo później mam nadzieję;)))

Rysia szczerze zazdraszczam takiego dnia dla siebie, zwłaszcza w takich okolicznościach bólowych.
Ida z tego co wiem to Twoja córa nie jest jedynym bezzębnym dzieckiem :-) a co do chrzcin to jesteś chrzestną??? jak nie to kombinuj w inną stronę :-) Kończ te remonty już !!!

Ostatnia edycja:
Iduś z tego co czytam to Inka jest tylko bezzębna bo już chyba wszystkim zdążyłam pogratulować choć jednego zębulka:-)Pewnie Twojej damie wyjdą odrazu wszystkie zębiska (czego nie zazdraszczam bo "łatwo"mieć wtedy nie będziesz):rofl2:
co do medalika+łańcuszka to ja bym kombinowała w inną stronę (ale to może tylko moje myslenie:baffled:)

aaa i kończ tą wykończeniówkę bo ileż można czekać na Idę Poranną,Dzienną i Wieczorną...najwyższa pora byś wróciła do nas na dobre:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaaa Kaniu to wierzę Ci na słowo i wycofuje swojego przedostatniego posta...hihi w takim razie Iduś Twoja Inka nie jest jedynym bezzębnym elementem (jest ich dwie!!!!):-D

Wróciłam:-D:-):happy::happy2:.

Rozpakowana,dziecię śpi zmęczone,ja wykapana w końcu mogę sobie usiąść z wami:-D

Absolutnie nie nadrobię 30 stron-wybaczycie?

Nad morzem było super. Mimo pogody w kratkę-nie było źle. I nawet nie było za krótko,choć to tylko 4 dni. Ale plażowanie zaliczone-tylko za dużo się nie poopalałam:no:. Najlepszy dzień był wczoraj,bo spotkałam się z sheeney i poznałam też jej Tomków:-D:tak:. Powiem(napiszę) krótko: cała trójka jest rewelacyjna:tak::tak::-D:-). Oczywiście,stanowczo za krótko trwało to nasze spotkanie:-(:-(:-(. Zdjęcia wrzucę,jak tylko się ogarnę tak do końca;-)
Franuś drogę zniósł rewelacynie. Trochę mu się poprzestawiało spanie nad morzem,bo o 22 szedł spać:szok:. Ale myślę,że to było przejściowe.

Składam gratulacje suwaczkowe dla wszystkich dzieciaczków,które obchodziły swoje święta przez te kilka dni,no i dzisiaj:tak::tak::tak:.

reklama
Rysia tak mi się wydaje, jak się pojawi to na pewno się wypowie na ten temat :-)
Witaj Emiliab, super że już jesteś, pewnie wypoczęłaś sobie troszkę, opalenizna nie taka ważna przecież :-) ważne że wypad się udał, ooo i super że udało się spotkać z Sheeney :-) czekamy na fotki. Ucałowania dla Frania, żeby szybko się przestawił na tryb domowy ze spaniem:-)
Zmykam na razie, mam nadzieję że jak zajrzę wieczorkiem to będę miała co poczytać :-) bo jak nie to pewnie zacznę chodzić spać z kurami i nadrabiać rano (co na pewno nie będzie problemem zważając na frekwencję)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry