reklama

Październikowe Mamy 2010

ja miałam zakodowane że Julcia Paolci też bezzębna, ale ona się też już wyłamała... Mówicie, że Agusia też jeszcze babuleńka? hmmmm, to mi się wyjątek trafił, no....

a co do prezentu, to właśnie jestem chrzestną i za chulerę nie wiem co kupić... kasy dawać nie chcę:/jakieś huśtawki, krzesełka czy rowerki ma po starszej siostrze... podobno złote bransoletki z blaszką grawerowaną imieniem teraz często ludzie dają, ale jakoś mi to nie pasi dla takiego malucha...RZUĆCIE POMYSŁA!!!!!!PLISSSSSSSS!!!!!!!!!!

Mąż właśnie z progami się męczy...zaraz jedziemy po Ineczkę a jutro M ma dniówkę i oooo.......

reklama
Iduś tak jak cię już Kania poinformowała Agusia nadal bezzębna. mało tego. nic nawet się póki co tam nie szykuje....
Aga śpi. normalnie szok bo dzisiaj zasypiała chyba ze 40 min. musiałam się z małżem zminić co by psychicznie nie wysiąść. no ale zasnęła a ja mogę iść dalej uczyć się szydełkowania:-D a jeszcze co do pakowania to zazwyczaj jest tak, że ja pakuję a małż wypakowuje 50% tego co ja chciałam zabrać:-D ale przynajmniej dzięki temu się mieścimy do walizek...

Ida jeśli chodzi o chrzciny,to nasz synek dostał od chrzestnych srebrny łańcuszek z bozią!
Widzę,że się naprawdę starasz ja też tak uważam,że trzeba podejść do sprawy poważnie,bo tak jestem nauczona.
Bo u nas to była masakra,z męża strony,siostra z rodziną nie przyszli do kościoła:-(
Brat był z dziewczyną ale nawet pamiątki chrztu nie dali:-((
Jego matka,czyli babcia Karolka dała w rękę 100 zł a dziadek wcale nie przyszedł!!
NO to się wyżaliłam!!! a najgorsze że mąż nie widzi w tym nic złego:-( i jeszcze do nich z tortami i wódeczką jeździł po kościele!!

Ostatnia edycja:
Witam
Musze sie pochwalić,wczoraj podjełam męską decyzję o rzuceniu palenia, bo niestety po urodzeniu szybko wróciłam do nałogu przez całą sytuację co przeszłam, ale teraz walcze trzymajcie kciuki.

właśnie uśpiłam moje czorty.

Kania-
mam taką nadzieję, że wrócę, teraz doceniam te 8 godzin co spędzam na bzdurach.
kasis- trzymam kciuki
ida- moja Olka miała na roczek zęba, a Arkowi się przebija pierwszy ząbek. A co do prezentu to ja jestem za jakąś pamiątkom i tak Olka dostała łańcuszek i kolczyki, a Arek tylko łańcuszek, bo z kolczykami to nie bardzo chłopak.

dobry zamelduje ze wrocilam do domu przeprosil okazal skruchre ale nadal jestem zla i za szybko mo nie przejdzie niewybacze tak sszybko wiem ze mama mnie nie wyzuci ale niechce jej na glowie siedzie ma tylkomjeden pokoj i ciasno a teraz moje dziecie spi
ida chrzesna ubierala oli i dostala obrazek z bozia i pamiatke
emiliab super ze wyjazd sie udal
cambria u nas podobnie
kasis trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Kania dziękuje za pamięć z humorem różnie ,ale to jak zwykle moje wkręty, nie jest źle teraz skupiam sie na walce z nałogiem,najgorsze,że szybko sie denerwuje i jestem bardziej podatna na nerwy,ale to minie,pomaga tabex.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry