Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
bo nie mam parcia na to, zeby cały świat me dzieciątko podziwiałIda co tak szybko usunęłaś foty? to daj chociaż na zamknety
a na serio: jak tylko znajdę gdzieś trochę cierpliwości to załaduję na picasa i wrzucę wiadomo gdzie
ja też nie puszczam... a co na takie "puszczanie" panele?:-)Ja tam na golasa dziecka jakoś nie puszczam. Boję się niespodzianek na podłodze po takiej eskapadzie, hehe!
oj, jak ja ci współczuję... aż za dobrze wiem, co teraz masz na głowie... ale dasz radę!!! melisa, tudzież % i będzie ok;-)Hej!
Wybaczcie, ale nie chyba nie dam rady poczytać co tam dzisiaj napisałyście. Kiepski mam dzień. Głowa mnie boli. Nie wyspałam się. Praca mnie dobija. Ogrom roboty papierkowej przytłacza. Zrezygnowana jakaś jestem.
jedno pytanie: czy dyskusje o dostępie do grupy są usuwane czy co? bo się pogubiłam
dobranocka, słoneczko, ja brałam luteinę ale na początku. moja psiapsióła musiała brać leki na podtrzymanie, chyba z tydzień była na obserwacji ale urodziła w terminie i wsio ok było:-)wiesz co... ciąża to nie choroba podobno, ale organizm jest wtedy tak obciążony, że naprawdę trzeba wtedy uważać na siebie i koniec dyskusji, zrozumiano?

Ostatnia edycja:
padała na pyszczek po prostu! marudna jest strasznie ostatnio... niech już jakiś zębol wylezie to będę wiedziała, że marudzi bo ją męczy, a nie tylko dlatego że ma ochotę pomendzić matce

też pytałam o te kasowanie dyskusji na zamkniętym
a jak brzuszek boli to może się połóż i jakiś ciepły okład sobie zrób, tulam :*
nie wiem czy to ta pogoda, upał 30 st to nie dla mnie
czy to może to że się w nocy wyspałam, a ja nie przyzwyczajona do takich luksusów ;-) w każdym razie nic dzisiaj nie zrobiłam, no może oprócz obiadu ale to też dopiero jak mąż zabrał Ptyśka na spacer po pracy