Efa
Fanka BB :)
Vilemo, wiesz, chciałabym żeby i w Polsce były takie zwyczaje. Tutaj te dwie rodziny to i tak nie jest to 
kahaaa, no ja się modlę o dziewczynkę (oczywiście chłopca też będę kochać nad życie, no ale jednak jakbym miała wybierać, to chcę Emilkę)
Sarisa, E-Lona, fajnie, że Wam się podobało. A "Hymn mitsumaniaków" to najśmieszniejsza piosenka w całym moim dorobku. Każdego rozśmiesza
no ale oficjalnym hymnem klubu miłośników mitsubishi jest do dzisiaj, heh ;P
kahaaa, no ja się modlę o dziewczynkę (oczywiście chłopca też będę kochać nad życie, no ale jednak jakbym miała wybierać, to chcę Emilkę)
Sarisa, E-Lona, fajnie, że Wam się podobało. A "Hymn mitsumaniaków" to najśmieszniejsza piosenka w całym moim dorobku. Każdego rozśmiesza
no ale oficjalnym hymnem klubu miłośników mitsubishi jest do dzisiaj, heh ;P

. Normalnie akrobata
. Trudno było zrobić ładne zdjęcie, ale dzięki takiemu ułożeniu lekarz mógł stwierdzić płeć. Bardzo popważnym tonem oznajmił Jakubowi,że wygląda na to, że będzie miał BRACISZKA:-). Ucieszył się mój pierworodny niezmiernie. Ja czułam,że będzie facet, mój mąż zresztą też mówił mi to samo. Cieszę się niezmiernie, chociaż na początku ciąży chciałam dziewczynkę (wiadomo- parka). Ale generanie, najważniejsze,żeby było zdrowe. I tak też jest. Lekarz dokładnie zbadał synusia. Wszystko mam opisane, każdy narząd.