reklama

Październikowe Mamy 2010

Vilemo, wiesz, chciałabym żeby i w Polsce były takie zwyczaje. Tutaj te dwie rodziny to i tak nie jest to ;)

kahaaa, no ja się modlę o dziewczynkę (oczywiście chłopca też będę kochać nad życie, no ale jednak jakbym miała wybierać, to chcę Emilkę)

Sarisa, E-Lona, fajnie, że Wam się podobało. A "Hymn mitsumaniaków" to najśmieszniejsza piosenka w całym moim dorobku. Każdego rozśmiesza :D
no ale oficjalnym hymnem klubu miłośników mitsubishi jest do dzisiaj, heh ;P

reklama
Witajcie

Chcialam sie do was przylaczyc. mam teramin na 27 pazdziernika, wiec jeszcze sie lapie do was:-) Pozatym mam juz core, ma 13,5 m-ca i jestem niesamowicie ciekawa kto tym razem we mnie zamieszkal:-)

Witam w ten deszczowy poranek :oo2:
Chciałam Was zapytać, czy cierpną wam nogi bądz ręce?? Od kilku dni dokucza mi to okropnie, najbardziej ręce, czy ma któraś z Was podobne objawy?? Dziś u lekarza na pewno o to zapytam, lecz wcześniej chciałabym sie dowiedzieć coś od Was na ten temat :-)

kruszynka na przełomie 5 / 6 miesiaca takie objawy to zupełnie normalne.
Mnie czasami nogi ale nie jest to uciazliwe. Gorsze zaczeły sie bole pleców bo jeden dzien myslałam ze zwariuje z bólu. Teraz lekko przeszło i pobolewa jak za długo leze czyli rano po wstaniu z łózka, za długo siedze albo za duze mam zakupy (koło 3 kg). Wszystko to zupełnie normalne niestety. Takie sa uroki ciazy

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!
Wczoraj miałam wyczekiwane USG. Wszyscy byliśmy bardzo podekscytowani. Jakub nie mógł się doczekać, kiedy w końcu będzie wiedział, czy będzie miał upragnionego braciszka. Na początku badania lekarz kulturalnie spytał się,czy chcemy znać płeć. Potem, jak zaczęło się badanie...zaczęliśmy się śmiać. Nasze maleństwo bowiem miało nóżki.....nad główką:szok:. Normalnie akrobata:-D. Trudno było zrobić ładne zdjęcie, ale dzięki takiemu ułożeniu lekarz mógł stwierdzić płeć. Bardzo popważnym tonem oznajmił Jakubowi,że wygląda na to, że będzie miał BRACISZKA:-). Ucieszył się mój pierworodny niezmiernie. Ja czułam,że będzie facet, mój mąż zresztą też mówił mi to samo. Cieszę się niezmiernie, chociaż na początku ciąży chciałam dziewczynkę (wiadomo- parka). Ale generanie, najważniejsze,żeby było zdrowe. I tak też jest. Lekarz dokładnie zbadał synusia. Wszystko mam opisane, każdy narząd.

HEj dziewczynki własnie obliczyłam wage mojej dzidzi i wg podaj strony moja lala by miała 339.704 gram. Wychodzi ze jest jeszcze malutka.

Mój Franek też jest mniejszy, niż wskazuje suwaczek. Waga to 380 g, a wg USG jest 20tc+4dni. Termin porodu wg USG-09 października. Ponadto lekarz powiedział również,że waga mojego dziecka w czasie porodu może sięgać 3200 g,ale wszystko może się jeszcze zmienić.

Uff,ale się rozpisałam;-).

Efa - posluchalam wczoraj utworow i naprawde gratuluje glosu! Bardzo podobala mi sie tez muzyka, ktora zrobiliscie.

emiliab - fajnie, ze juz wiesz, czy chlopak,czy dziewczyna. Ja mam nadzieje dowiem sie za 10 dni:-)

kruszynka303 - Co do cierpniecia rak, nog, czy bolu plecow - mam wszystkiego po trochu, ale poki co bardzo rzadko.

Czesc ladygab:-))

Ja dzis czuje sie znacznie lepiej, mimo, ze nie moglam za bardzo spac, bo moj drogi maz ciagle przeturliwal sie na moja strone lozka i przygniatal :-)
Pije wlasnie dobra kawke i mam kolejny dzien lenienia sie w pracy. Jakis taki cichy tydzien :-)

reklama
Witam dziewczyny.Kopę czasu mnie tu nie było....ale w domu ciągle trwający remont,dodatkowo chłopaki dają czasem popalić,że marzę tylko o tym aby się położyć i zamknąć chociaż na chwilę oczy....ale wiadomo nie da się zwłaszcza jak ma się w domu 3 małych rozrabiaków,czasem po prostu wychodzę z siebie.Wiem jedno muszę to przeżyć i poczekać aż dorosną:)
Mimo,że mnie długo nie było ,mam wszystko nadrobione.Czytam Was na bieżąco.
Dopiero dziś się zorientowałam,że mamy dwie Mamusie z Mielca,bardzo miło mi bo ja też z okolicy Mielca.....jaki ten świat malutki,może na porodówce się spotkamy ?
Gratuluję wszystkim poznania płci swoich maleństw.Zazdroszczę córeczek,bo wiadomo jak się ma 3 chłopców to już się marzy o warkoczykach i sukieneczkach.Ale jest nadzieja,bo w 17/18 tyg.lekarz na 80% stwierdził dziewczynkę!!!!!!! :)zobaczymy jutro czy się potwierdzi.Jak tak to coś jest w tym planowaniu płci,bo teraz planowana była dokładnie.pozdrawiam gorąco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry