Czesc dziewczynki
Jesli chodzi o tą pamieć to ja też tak mam ,że troche mi jej brak.Więc cieszę się,ze piszecie ,że po urodzeniu przejdzie. Tak sie zastanawiam jak ja niedawno sie obroniłam ,bo z pamięcią moja oj niedobrze

.
Dzis przyjaciółka do mnie dzowniła i mówi mi ,wszystkiego naj z okazji Dnia Mamusi ,miło mi sie zrobiło ,bo myslalam ,ze pierwszy raz to dopiero za rok

.
Jesli chodzi o tesciowe to
Kasia-88 współczuję,ale dobrze dziewczyny piszą ,olej ją .Ty nie mozesz sie denerwowac i przejmowac ,takimi bzdurami. A z innej beczki zastanawiam skąd tacy ludzie się biorą ,naprawdę niewiem. Wiadomo ,że nie każdy z nas wszystkich lubi ,ale kultura osobista nie pozwala na takie zachowanie względem drugiego człowieka.Tak myślę .
A z moja teściową mam super kontakt ,czasem nawet lepszy niż ze swoja. Na szczęście nie jest ani nadopiekuńcza ani wścibska. Gorzej z teściem hahahahah ,który myśli ,że mam żóładek bez dna i każe mi jeść i jeszcze raz jeść. Moja Mamcia jest bardzo wyrozumiała i jest moją przyjaciółką ,ale czasem nie nadajemy na tych samych falach. Ale niestety tak to już będzie jeśli chodzi o różnice pokoleń . No nic dziewczynki cieszę się ,że wizyty udane i ze wszystko dobrze. I Wam życzę również Wszystkiego naj z okazji Dnia Mamusi .
Efa a gdzie masz te linki ,bo ja też bym chciała Cię posłuchać .
Miłego dnia