reklama

Październikowe Mamy 2010

No proszę jakie fantastyczne wieści z dzisiejszych wizyt :-)
Szkoda tylko Efa ,ze maleństwo dalej trzyma Cię w niepewnosci. No mógł Ci dzis zrobic ta niespodziewajkę i pokazać swą płec. W takim razie teraz trzymam jeszcze mocniej kciuki za piatkowe usg;-).

Dawidowe - ale chyba napiszesz cos od czasu do czasu:confused:. Mąż - mężem , ale my tez bedziemy ciekawe co tam u Ciebie :-).

reklama
Efa na moim ostanim USG moja "córcia" tez nie chciała potwierdzic czy napewno jest córcia i pokazała tylko swoje 4 litery ;). W sumie to dobrze o niej swiadczy na przyszłosc ze tak nie bedzie wszystkim pokazywac tego co ma ;).
Mała wciaz bryka jak ta lala. Mam wrazenie jak bym miała fale w brzuchu
dorirsday -> jak tylko bede miała dostep do neta to napewno sie odezwe i powiem jak tam dziecie i bede starała sie nadganiac co piszecie.

dorisday2512, dzięki za trzymanie kciuków. To tym bardziej musi się udać w piątek podejrzeć płeć :)

dawidowe, no jeśli wstydliwość miałaby oznaczać dziewczynkę, to jestem skłonna wybaczyć mojemu słoneczku, że dotąd nie pokazało. Bo mi się dziewusia marzy :)

Efa a ty co tak skromnie te linki wrzucilas??? Dopiero odkryłam.... i chyba nie tylko mnie umknęło wczesniej takie info.
No wielkie gratulacje!!!!!!!!!! Pozwolilam sobie odsłuchac to i owo i ... wow jaki Ty masz głos :-)
Super!!!!!!

reklama
Efa gratulacje

A ja własnie stwierdziałam ze od jutra zaczynam 23 tydzien. Jak ten czas leci. Dopiero co testy robiłysmy a tu juz za połmetkiem. JAk patrze na wyprwke ktora zajmuje mi poł pokoju jeszcze w reklamowkach to sie usmiecham. Dopiero ja wroce w lipcu bede sprzatała wszystko układała i prała. Narazie sobie daruje. Jest jeszcze mozliwosc ze bede szukała mieszkania do kupienia.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry